הברירה הטבעית... של RED NECKS
R Roobie New member 11/6/07 #2 ../images/Emo6.gif זה היה יכול להיות אחד ממקרי המוות המצחיקים בהיסטוריה
T The Guardian17 New member 11/6/07 #3 לא נכון ../images/Emo128.gif הסכמה של גבר לעלות למכונית כשאישה נוהגת ואחר כך לעבור תאונת דרכים ולמות - זה יותר מצחיק !
לא נכון ../images/Emo128.gif הסכמה של גבר לעלות למכונית כשאישה נוהגת ואחר כך לעבור תאונת דרכים ולמות - זה יותר מצחיק !
ה החברים של דנה New member 12/6/07 #6 ווואי תנוח ומהר!! בבית שמש, כמו ששמת לב, אנשים בולמים בסבבה שלהם באמצע הכביש. ככה נהוג
מ מכורה לפיתוי שלך New member 12/6/07 #7 אבא שלי היה כל כך לחוץ כשנהגתי שנתפסו לו השרירים סיפור אמיתי.. אני אני נהגת טובה
מ מכורה לפיתוי שלך New member 12/6/07 #12 היי אני לפחות מזהירה אנשים מראש על השלט כתוב בבירור "נהגת חדשה"
R Roobie New member 12/6/07 #17 עוד חצי שנה תורידי את ה"חדשה" מספיק מסוכן שאנשים רואים רכב נוסע על הקו הפרדה בין הנתיבים וצריכים לעקוף אותו ולברר לבד אם זאת נהגת. תעשי טובה ותחסכי להם את הבירור.
עוד חצי שנה תורידי את ה"חדשה" מספיק מסוכן שאנשים רואים רכב נוסע על הקו הפרדה בין הנתיבים וצריכים לעקוף אותו ולברר לבד אם זאת נהגת. תעשי טובה ותחסכי להם את הבירור.