הברדוגיה

בקבוק מים

אל תשכחי לקחת איתך. בד"כ אחרי ההוריקן יש שטפון, ואז אמנם הכל מלא מים, אבל הם מלוכלכים, ואני לא רוצה שתחזרי לפה עם דיזינטריה. זה עלול לפגום ביעילות שלך.

תודה, כפרות,

לרגע חששתי שאתה דואג לי. אני לא נוהגת לשתות מים. אני שותה רק דם של ילדים. נוצרים.

קפת

New member
יש לי משהו לתת לך להעביר

קונדילומות. תזהרי, הן מאוד פריכות.

קפת

New member
מותק שלי

בשביל האבולות שלך אפילו קונטיינר לא יספיק. מה את מאכילה אותן, בשם אלוהים והקוסמטיקאית שלה?

קפת

New member
בחיי

עכשיו אני ניזכרת שאני מכירה באופן אישי אבולה שאוכלת סורבה דובדבנים, אבל ההיא אומרת זונה בלב. וממשיכה לאכול, כמו גדולה.

את מניאקית מוכת שחין וצרעת

וגם ג'ינג'ית, נוסף לכל הצרות. זו היתה מעידה חד פעמית שלי, אני מודה. וזה גם לא יקרה יותר. תשחכי מזה. כדאי לך. אם המארחת לא היתה כל כך היסטרית ונוחה להתרגש אני הייתי יורקת הכל חזרה לצלחת וגם הייתי נושכת את היד שהאכילה אותי. אבל רציתי להשאיר רושם טוב על ע' אז הבלגתי.

קפת

New member
או, את תאכלי עוד הרבה סורבה

מדובדבנים, מדלעת, מארטישוק, משניצל טבעול, וגם תלקקי לי את היד כתודה, אולי אפילו תתחת, לכי תדעי. אבולה קטנה וחמדמודה שלי. ע', לדעתי, לא ראה אותך ממטר. זה כי הוא קצר רואי. אבל שתדעי שהוא אמר לי, שהוא עדיין חושב שאת גבר-גבר. יווני. נודד.

ס'אמק עלייך

אם לא היית עושה לי אאוטינג, הייתי נשארת יווני נודד והייתי קובעת עם ע' ללכת למשחק כדורגל ביום שבת בבוקר. היינו יושבים על הטריבונה, יורקים את קליפות הגרעינים על הראשים של אלו שיושבים מלפנינו וצעקים יחד : "השופט בן זונה". ע' היה קורא לי גבר-גבר ואני הייתי קוראת לו אחי.

עין הנץ1

New member
עין הנחתום מעיד על גיסתו

אבל אני יכול להעיד בתקיעת כף (למרות שזה די כואב, בינינו), שהאאוטינג יותר הועיל מאשר הזיק. נכון, במשך שנים הלכתי עם אודימותקאודי למשחקי כדורגל, הוקי-קרח למקומות עבודה ולאליפות הבינגלקטית בדוק לקטועי-ידיים עד גיל חמש, היינו יורקים קליפות של גרעינים, גרעינים של אבטיח ואג'ואים ממשמשים שגודלו בבוסתנים של צ'רנוביל על הראשים של כולם, היינו משייכים את ההורים של השופט והצאצאים שלו לזניחים והנקלים שבשרצים ומגהקים ומשהקים בומים על-קוליים. אבל מה כל זה לעומת האמת העירומה? ואגב קפת, למה הקוד לבוש אז לא היה חופשי יותר? את חושבת שהרגשתי בנוח עם עניבה? כלומר, רק עניבה? אבל אין מה לעשות, קפת קוראת אז עני בה. אודימותק, מתי עושים שוב מילואים ביחד? אתה חסר לי באבטשית.

בדיוק. כל מה שע' אמר.

עינמאמי, תגיד מתי אתה יוצא ואני כבר אדאג לתאם תאריכים חופפים עם המפקדה שלי. אני אביא קפה תורכי עם הל ונשחק שש-בש כל הלילה. יהיה כייף.

למעלה