הבעת תודה לאורן

הבעת תודה לאורן

לאורן שלום רב, אמנם אין זה הפורום הרגיל להביע הערכה ותודה, אך הרגשתי צורך להעלות תודתנו על מנת שכל האמהות והאבות בהווה ובעתיד ידעו את תרומתך האישית ותרומת עמותת לה"ב להורים בהווה, בזמן היותם בפגיות ולזמן תחילת הדרך בבית. המקורבים למקצוע יודעים בוודאות את התרומה שלכם לשיפורים בנושאים השונים הקשורים לפגים ולפגיות. בשם הפגים וההורים בהווה ובעתיד, בשם הצוות של הפגיה בחדרה ובשמי ברצוני להודות לך על עזרתך ועזרתם של טלי וכל האחרים בעמותת לה"ב על המינדף שהותקן אצלנו לשמחתנו הרבה, על חדר ההורים הנחמד מאד ועל כל העזרות הרבות הנוספות יישר כוחכם. עם כל התודה והערכה דר' יורמן מנהל מח' יילודים ופגים הלל יפה, חדרה

MotheRonit

New member
הוי הדמעות../images/Emo9.gifמרגש לקרוא..../images/Emo23.gif

אורן וכל החברים והפועלים בעמותה:עם כל הרגליים שלעיתים מכשילות את דרככם אני בטוחה שמחזק את ידיכם ומחמם את לבכם לקרוא הודעות מסוג אלו-אמנם על פי רוב במהלך מפגשי העמותה אני נמצאת בחדר הסמוך (או "מסתננת" פנימה במרדף אחרי עולל תועה
) אבל מודעת לעמלכם ומעריכה את פועלכם

איזה כיף לקרא../images/Emo45.gif

מקווה בסיבוב הנוכחי רק להכנס לפגיה ולהשוויץ עם תינוקת שמנמנה וורודת לחיים...

תודה ד"ר יורמן

והלוואי ובעזרת כל מתנדבי העמותה נוכל להמשיך ולתרום לכם- ולאחרות- כמה שיותר. את ההמשך נמשיך בטלפון

ותודה גם לך ד"ר יורמן

מהצד שלנו, פעילי העמותה, שבו אנו נתקלים, למרבה התדהמה, גם בגורמים שמנסים להכשיל ולפגוע בפעילות שלנו למען הפגים בישראל שבאה ממקום טהור (אפילו אם יש טעויות בדרך - רק מי שלא עושה לא טועה) - אני חייבת לציין שדבריך מרגשים אותי ביותר, ומעידים, לדעתי, רבות וטובות גם עליך. תחזק ידיך וידי הצוות שבראשו אתה עומד.

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ממה שאני רואה בפורום אכן אתם תורמים המון, במישור הפיזי ובמישור הנפשי

למעלה