הבעת מחאה

izabu

New member
הבעת מחאה../images/Emo7.gif

אני בחורה בתחילת חיי, התחלתי לקרוא בפורום הזה לפני כמה חודשים משום שמצאתי בו עניין רב. עם הזמן התחלתי להתפתח לכיוון חיים בעלי אופי חיובי, שלפני כן היו לזמן מה בעלי אופי מעט שלילי; בשל כך הפורום מאוד התאים לי משום שיכולתי לשאול בו שאלות , לקבל תשובות, רעיונות, וכן להתמלאות באנרגיה חיובית (וכן המחשב מעביר "אחולשילינג" אנרגיה חיובית ,לא המחשב בעצמו אלא מאדם אחד לאדם אחר). לאחרונה החלה להתגלות בפורום אנרגיה שלילית שבאה לידי ביטוי באמצעות התנצחויות למינהם, ביטוויים של אגו, אגו-מאניה,קטנוניות, "דווקא", שלילת האחר כמובן באם הוא נחשב קטן ממך "בהיררכיה הרוחנית" (עוד המצאה מסריחה שנכנסה לכאן), ואם הוא שווה לך אז סתם התנצחות מטופשת במסווה של נימוס ועוד כל מיני תחלואים. גם לי יש מעידות ולכן בהתחלה זה גרם לי להרגיש בסדר, שאני בדרך הנכונה וזה נורמלי למעוד; אבל העציב אותי לראות איך אנשים שדרכם בתחום רבה נמשכים למשחקים שאני כבר הפסקתי אני מבקשת מכולכם להפסיק עם השטויות-ומי שעדיין לא "התבגר" (למרות שהוא סוחב איתו תארים למינהם) לא להפריע לנו,אלו שמנסים להינות וכן לצמוח ולהתחזק אחד מהשני , כשכל אחד בא עם תרומתו האישית.

undefined

New member
ל-izabu

אני רוצה לומר תודה על ההודעה הזו ולהתנצל אם היה ובאמת הרסתי משהו טוב ויפה שהיה עבורך ואולי עבור עוד אנשים בפורום הזה...

../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה..

אבל אל תשכחי שכולנו בני אדם ולא משנה באיזה שלב בחיים אותו בנאדם נמצא.. לכולנו יש רגשות ומצבים שונים שאנחנו עוברים ולפעמים זורקים ואומרים דברים בלי להתכוון. צריך להתחשב גם בזה.. זה לא פורום של אנשים מושלמים
מקווה שהבנת אותי

ד א ר מ ה

New member
יש משהו בדברייך...

סוג האנרגיה שאני חשה לאחרונה מכיוון מסויים מקורה כמובן באגו, ושמה בעיברית פשוטה היא :התנשאות, ואני בהחלט חשה בה ממספר אנשים כאן, דבר שלא הרגשתי פה בעבר, או בדפים הקודמים שאותם קראתי. יתכן שזה קשור לתקופה מסויימת, או שפשוט "יש משהו באוויר" אני באמת לא יכולה להסביר מה קורה. ומצד שני... כמו בכל מקום וסיטואציה בחיים אני מנסה לקחת ולקבל את מה שטוב, ואכן יש גם הרבה טוב בפורום הזה, אני בכל מקרה מרגישה שאני לומדת מהאנשים ומהדעות, ותמיד טוב שיש דעות לכאן ולכאן כי זה יותר מפתח את המחשבה, ונותן פרופורציה. שיהיה לכולם יום מקסים ומואר דארמה

נכון מאד איזבו- האם יש כאן השפעה קו

קוסמית. לדעתי כן... אתמול שלשום ובעצם מיום שישי שבת נכמסנו לאחד החודשים הקשים בשנה. שמו מרחשוון אני מנסה להפוך אותו לרם חשוון. אין בעיה להאשים אנרגיות ויחד אם זאת אם נהיה מודעים לעובדה שאנשים שנפתחו אל עולם הרוח חשופים לסוג זה של אנרגיה , זה יקל על ההתמודדויות שלנו עם אחרים. בחודש זה עלינו להשמר כפליים מכל מה שאנו חושבים וכל מה שאנו אומרים: "חיים ומוות בידי המחשבה ואחר כך בידי הלשון"...(הרמב"ם) אסור לנו לחשוב על אסונות. בחודש זה אנו צריכים להזהר בעיקר מן הסביבה, עלינו להשמר אפילו מהורינו ומילדנו. " אלוהים שמור עלי מאוהבי כי משונאי אשמרה בעצמי"... האנשים מלאי קנאה ושנאה... בחודש זה אנו מועדים לפורענויות, עלינו להתחבר חזק מאד אל עצמנו נשמתנו רוחנו ולחפש להתכוונן בעזרת תפילות אישיות לטוב ולא לרע. סמל העקרב מסמל את כל הרוע של כל היקום. מי שמתפלל מודע לעובדה שבתפילת 18 לא זזים, ההתר היחיד לזוז הוא אם עקרב מופיע לידנו ואנו מצווים למעוך אותו. מצטערת לכל בני מזל עקרב שאני מתארת כאן את היחס של היהדות אל החודש הזה ואל בעל החיים הזה, ואני מודעת לכך שהרבה כאן ירגישו בהתנגדות. ברגע שאנו מכחידים את העקרב אנו למעשה מתחילים דף חדש, מבראשית ובמקרה זו גם פרשת השבוע של השבוע... אם במקרה קרה דבר כזה שעקרב הופיע לנו משום מקום באמצע תפילת שמונה עשרה ואנו השמדנו אותו,אנו מיד מכפרים על כל גילגולנו(על פי האמונה)... עד 6000 שנה אחורה. אם קרה לנו דבר כזה ואנו ממוקדים אפשר לבקש בזמן הפעולה שכל הרוע יתבטל מעלינו ומעל כל בני ביתנו סביבתנו , עם ישראל וכל העולם כולו. ילדי חודש רם חשוון הם עקרבים לכל דבר, לא אחת הם מתמלאים קנאה ושנאה, ועליהם ללמוד להתנטרל מהרגשות האלה מהר מכל אדם אחר... חודש רם חשוון נשלט ע"י כוכב מאדים. המעיד מיד על טיב החודש. מאדים= ים של דם מי דם הרבה מאד דם שעלול להשפך ע"י האדם... יחד עם זאת אפשר לחפש את החלק החיובי במילה מאדים: ים, אדים מים- כל הסמלים שמתחברים לטהרה ולניקוי... החודש מתחבר אל שבט דן שסמלו היה נחש והרי נחש בעצמו יש בו את השלילה שבערס שלו ואת החיוב שבערס שלו שהופך להיות סם מרפא... בעקרון בבסיס אין שום חיוב בעקרב. באופי האדם אלו הם טיפוסים שעלינו להזהר מהם. אנשים רבי קנאה, רבי שנאה, ורכושנים. ילדי כ"ב כ"ג ואילך הם נקיים מהתאורים הנ"ל... לגבי אנשי עסקים: לא לנסות לסגור עסקאות בחודש זה כי העסקאות מועדות לכשלון וההפסדים בדרך... ניתוחים גופניים אסורים בחודש זה, אפילו בדיקות דם והקזות דם... פשוט לדחות... בחודש זה עלינו לחפש את האיזון בתוכנו, אותו איזון של ארבעת יסודות עולם: אויר מים אדמה ואש איזון בין גופנו נפשנו רוחנו ונשמתנו, לנו ליקירנו לסביבתנו לעם ישראל ולכל העולם כולו. ביום שבן מזל עקרב מוצא את הדרך להתעלות מעל האופי הקשה שלו או אז נפתחות עבורו דלתות שמים וכל הממשלכות נפרשות בפניו. אז אדם כזה פשוט מתעלה מעל המזלות ומעל הכוכבים והופך למאסטר עבור האחרים חודש טוב ומבורך

ד א ר מ ה

New member
אאוץ../images/Emo3.gif

זה מה שעלה לי בראש
אני חולקת את חיי עם "עקרב" (האמת שעם כמה, הרבה ימי הולדת החודש חחח)אז קשה לי כמובן לקבל את מה שכתבת פה, מעולם לא פגשתי איש טוב כמוהו, נדיב ואוהב, מפרגן ועוד... אני מודה רק שמנושא הכעס והטינה יש קושי מסויים לעיתים להרפות מיד, והם יכולים למשוך איתם את הכעס הרבה זמן לפני שיפרקו אותו (בתוך עצמם כמובן) אבל כל השאר ממש לא מתאים לדימוי העקרבים הרבים שאני מכירה. יום נעים ושמח דארמה

דארמה- תקראי מתחת לתמונה שלו

בתעודת הזהות האם באמת התאריך הוא רם חשוון ואם הוא נולד לפני כ"ב לחודש... כי אם לא הוא לא עקרב אופיני. אני נתחתי לפי תאריך הלידה העברי בלבד ולא לפי חודש נובמבר...

גם סביבי יש המון עקרבים...

הבת שלי, אחי חברים שלי... אני שוב חוזרת ואומרת שאופי בן מזל עקרב שעושה עבודת נפש ורוח נכונה מתעלה מעל עצמו מעל הכוכבים ומעל המזלות ואז אין עליו שום השפעה לעם ישראל יש את הפוטנציאל להתעלות מעל הכוכבים ומעל המזלות. "אין כוכב לישראל"...

איזבו, יקרה ../images/Emo24.gif

קשה לי להסכים, וקשה לי, שלא להסכים! כמו בכל מערכות-יחסים עם אנשים, לפעמים יש גם דברים לא נעימים! אנחנו כאן קהילה, שהתגבשה לה, ולפעמים יש לנו חילוקי-דעות בינינו. נכון, לא כל דבר צריך לעלות בריש גלי, אבל, יש דברים, שיש גם לקח חשוב בתוכם לכולם! תביני, שגם בחוסר-הסכמה וגם בהתנגדות יש לקח ויש צמיחה. זו טעות ללמוד רק מהטוב, כי יש גם הבעות של רצון-עצמי, שנכון, הם יוצרים אי-נעימויות, אבל הלקחים האמיתיים טמונים בתוכם! לעולם אל תשכחי, ש... אין לבן בלי שחור, והשיעור האמיתי, דווקא בכאב מסתתר! מה שהיה - היה, מה שצריך לקרות - קורה! אנחנו כבר עם הפנים קדימה לתקופה חדשה בפורום.

למעלה