הבעת כאב

ShLuMp

New member
הבעת כאב

יש לי ציפורן חודרנית!!! בכללי זה לא כואב אבל כשאני נוסע זה כואב! ויש מוגלה כזא וכאני נוסע היא מתחילה לדמם ולהוציא הפרשות מוזרות טוב אני לא אגעיל אותכם יותר מידי פשוט תביעו תמיכה כי אני לא יכול לא לסוע וכשאני כן נוסע כואב לי...

manic_subsidal

New member
מגניביישן

ישלי בדיוק אותו דבר שזה שוב מונע ממני לנסוע (מי שראה את הנאום הארוך שלי למה יש לי סקייט ועוד לא התחלתי לנסוע בכלל) זה מעצבן לאללה אבל שלי בשלבי סיום ואני אהיה בקרוב על הסקייט שלי בשאיפה

proof

New member
welcome to the club

בונא בואו נפתח מועדון הציפורן החודרנית גם לי יש את זה די הרבה זמן וגם אני לא יכול לנסוע . וזה התפתח לי לשלבים של זיהום שהוא חצי מהאצבע אז הלכתי לרופא והידד יש לי ניתוח עוד 4 ימים נ.ב גם אתם צריכים לעשות אמבטיות עם רוצחים וסבון לרגל או שהרופא שלי על משכחי כאבים ?

manic_subsidal

New member
רותחים רוצחים אותו דבר

זה הקטע הכי פאקינג כואב כשהמים הרותחים נוגעים בפצע... שופעם.. תודות ל דנינו.... כנראה שגם לי יהיה מתישהוא ניתוח... איתי..אתה תשלם על זה... לא ידוע אייך אבל חכה חכה... הזיהום שלי פחות או יותר עבר אבל עדין יש טיפה כי כשזה יורד אני מפסיק לתפל בזה כמו אידיוט... אתם חושביחם שיתנו לנו להקים פורום משלנו?

rodney

New member
LOL

אתה באמת צריך להודות לי אחרי הניתוח הזה תוכל לפחות לנסוע בסקט דרך אגב גם אני עברתי את ה"ניתוח" הזה 3 פעמים וזה לא נורא .... היו חזקים....

TIS

New member
לאלה מאיתנו שראו גרייניק ואלתרמן

"לעובדיה יש ציפורן חודרנית ברגל ומאז חייו הפכו להיות בזבל אך אל תדאג חבר אנחנו איתך נממן את הניתוח בשבילך"

TIS

New member
לאלה מאיתנו שראו גרייניק ואלתרמן

"לעובדיה יש ציפורן חודרנית ברגל ומאז חייו הפכו להיות בזבל אך אל תדאג חבר אנחנו איתך נממן את הניתוח בשבילך"

ShLuMp

New member
מים רוצחים זה באמת כואב

אבל הקטע הכי כואב זה שנוסעים ואני ממש מקווה שאני לא אצטרך ניתוח... יש לי את זה מפורים ורק שלשום הלכתי לרופא כי לא חשבתי שזה משהו חמור פורום... חחח

xflil

New member
אלי?1 למה לא אמרת...

כבר חשבתי שלרופא נמאס ממך.....חחחחחחחח אה כן.....אני מנסה להשיג אותך שעות בטלפון אז תתנתק כבר ראבק איתך!

למעלה