הבעת זעזוע...

erezor

New member
הבעת זעזוע... ../images/Emo8.gif

אני לא מאמין למראה עיניי... זו אומנם הפעם הראשונה שאני מגיב בפורום הזה, אבל... יש פורום שלם לסדרת המד"ב שבעיניי היא הטובה ביותר שעלתה אי-פעם על מסך הטלביזיה, ואתם תומכים בירידתה מהמסך??? עם כל הכבוד לאטלנטיס, היא עדיין לא מתקרבת לסטארגייט, במיוחד בהתחשב בעובדה שכרגע הדמות הנורמלית היחידה בה היא זו של שפרד, ולכן לא מהווה אפילו חצי תחליף לס"ג1. אני חושב שמיותר לציין שאין אף סידרת מד"ב נורמלית היום שהסטנדרטים שלה מגיעים לרמות של שתי הסדרות האלו, במיוחד לאחר הביטול של פארסקייפ והמיני-סידרה הרקובה שחתמה אותה. ג'ק או'ניל הוא הדמות האהובה עלי (כמובן), ואני אצטער לראות אותו הולך, אבל כל זמן שהתסריטאים ימשיכו לספק את הסחורה, גם אם אמנדה טאפינג החיננית תיעדר חצי-עונה, אני ממשיך למלא את רוחב-הפס שלי בהורדות של פרקי הסדרה. מעט מאוד סדרות עשו לי את זה כמו שס"ג1 עשתה לי את זה.

P e t e r P a n

New member
כמה דברים:

1. אנחנו עדיין אוהבים את סטארגייט והיינו מעדיפים שהיא לא תרד מהמסך, אבל מצד שני- סדרה גדולה מורכבת לא רק מעלילות אלא גם מדמויות, ויש פה סוג של קונצנזוס מסויים שאם הדמויות הולכות, אז די, לסגור את הבסטה. סדרה טובה גם יודעת מתי הזמן להוריד את הוילונות ולא למתוח את המסטיק יותר מדי. בתור מעעריצים שרופים של הסדרה (כפי שבוודאי שמת לב) אנחנו לא תומכים כלל וכלל בירידתה מהמסך ואם קראת את אחד מההודעותש ל קינספיריט, היינו מעדיפים שהיא תרוץ עוד הרבה-הרבה זמן... השאלה היא רק באיזה מחיר? 2. אטלנטיס דווקא הוכיחה את עצמה די יפה, ונכון שהיא לא סטארגייט האוריגינלית, ודווקא זה טוב כי אם היא הייתה יותר מדי דומה לאוריגינל זה היה מאכזב באיזשהו מקום, ובאטלנטיס החליטו ליצור לה גבולות משלה, ועד עכשיו, מצפייה ב-11 הפרקים הראשונים של העונה הראשונה לא התאכזבתי לרגע, ואני מדבר כרגע על דעתי האישית. זכותך כמובן לא לאהוב את הסדרה, למרות ששוב, עד עכשיו היא בהחלט הראתה יכולות מדהימות. 3. ברוך הבא לפורום!

למעלה