הבעל של יעלינקה14

amos67

New member
הבעל של יעלינקה14

לפני שעה הלכנו ביחד בשילוב של אופטימיות וחששות לקבל את תוצאות בדיקת הדם, שבועיים אחרי ההחזרה של שני עוברים. אבוי לנו, התוצאה הייתה שלילית ואני עדיין מסרב להאמין. אולי אני פתי מאמין לכל דבר , אבל הייתי באמת בטוח שאנחנו בהריון. אני יודע שזו פעם ראשונה ושהסיכויים הם די נגדנו אבל - לא מגיע לנו???? אחרי שעוברים תהליך כזה מזעזע של זריקות, חוסר-איזון הורמונלי, בדיקות וגינליות למינהן וצוות אחיות אנטיפתי וחסר התחשבות, לפחות מצפים שייצא מזה איזה תאומים או משהו. אז עכשיו צריך לאסוף את הרסיסים ולנסות מהתחלה.,אני יודע שאשתי היא זו שעוברת את כל הייסורים אבל יש לי את כל האמפתיה בעולם והכאב כשכואב לה.

יעליק27

New member
אוי ../images/Emo10.gif

מצטערת מאוד לשמוע,
מחזיקה לכם אצבעות להמשך,
וממליצה על פסק זמן קצר לאיסוף הכוחות
מבינה הכי בעולם, ומקווה שבפעם הבאה יהיה תורכם לפתוח בהודעה מהרגשת ביותר בעולם
לצערי צריך המון סבלנות ולמרות שלפעמים אין כוחות, כנראה שזה הדבר הכי משתלם בעולם, (ראה ערך כל ההריונות שהיו לנו החודש
) מחזיקה לכם אצבעות,גם ברגליים לציפיה קצרה ביותר
ים רבים

תמסור ליעלינקה

שכולנו איתה (ואיתך כמובן). ולא להתיאש - המסע הזה לפעמים לוקח זמן והרבה כוחות נפש - וגם יומכם יגיע - מאחלת שיהיה מהר ...

תותי225

New member
בעל מקסים

מצטערת בשבילכם. מי כמוני יודע כמה קשה לקבל שלילי ועוד שלילי. מגיע לכם תינוק ורק אלוהים יודע למה אנחנו-אילו שמתקשים להביא ילד לעולם צריכים לעבור את כל הסיוט הזה. מה שנותר לי לאחל לך ולבת זוגך שההמשך יהיה טוב יותר ושתמשיך להיות בעל תומך ואוהב. בהצלחה תותי. יש כל כך הרבה אנשים שמבחינתם ילד זה "ניג'וס" וטירדה ודוקא להם הכול הולך קל..מה לעשות..אף אחד לא בוחר להיות במצב הזה. צריך להיות חזקים-לנשום נשימה ארוכה ולהמשיך הלאה.

לי מ ו ר

New member
כואבת איתכם ../images/Emo14.gif

שולחת לשניכם
בלי חיוך, והלוואי וזה יהיה השלילי האחרון. אני החלטתי שבגלל שאת הילדים שלנו אנחנו עושים בעבודת יד
זה פשוט לוקח יותר זמן. אבל בסופו של דבר הם יהיו הילדים הכי מדהימים. מותר לשניכם לכאוב, ולתת לעצב לשטוף אתכם, הימים שיבואו אחרי היום יהיו יותר קלים.

debby12

New member
מנהל
תמסור לה ../images/Emo24.gif מאיתנו

אני מכירה מאוד את מה שאתה מתאר. בטח שמגיע לכם להצליח - סבלתם מספיק. אבל מנסיונן של רבות מהכותבות פה - זה לא תמיד מצליח ודורש המון אורך רוח. תמסור לה חיבוק גדול ממועדון המזריקות הוירטואלי - ושתיקח את הזמן שלה להתאושש ולאגור כוחות מחודשים. דבי

amos67

New member
תודה ענקית לכל המגיבות

זה ממש מחמם את הלב לקבל כזאת תמיכה. אני מקווה שנתאושש בקרוב ונצליח בפעם הבאה. תודה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif עמוס ויעלינק'ה ../images/Emo24.gif

אתה לא פתי עמוס, אתה רק רוצה ילד. זאת לא דרישה מוגזמת, זה רק החיים שלנו שקצת מוגזמים. אספו את הרסיסים, והדביקו אותם אחד לאחד בחזרה. השלם המודבק לפעמים יפה יותר מהמקורי ולו רק בזכות הכאב שעיצב אותו. הכאב הוא אולי בגוף של יעלינק'ה אבל אין ספק שהוא בנשמה של שניכם. עכשיו זה כואב, גם מחר יכאב. מחרתים יתבהר ואתה תהיה שם לחבק עוד ועוד עד שהחיוך יחזור הביתה. בפעם הבאה זה יסתיים בבטא חיובית ובבטן שמתעגל של אשתך האהובה
.
נועם

sigal78

New member
עמוס ויעל היקרים

כמו שנועם אמרה - אתה לא פתי , אתה בדיוק כמו כולנו - אנשים עם אמונה, כי בלי האמונה שלנו איפה היינו????? בזכות הכמיהה האדירה שלנו לילדים - אתם תאספו את השברים, תקחו חופש קצרצר ותחזרו עם כוחות מחודשים - אתם חייבים. שולחת
גדול לשניכם,ומחזקת אתכם באהבה, סיגל

לבנה123

New member
עמוס ויעל ../images/Emo24.gif

בימים כאלה אני יודעת ששום דבר שנגיד לכם לא יצליח באמת להרים אתכם מהקרשים, וידביק את הרסיסים. והאמת? שגם ממש ממש מגיע לכם. אבל בינתיים לפחות יש לכם אחד את השני. ואתה ממש לא פתי עמוס - אתה עושה רושם של בן זוג מתחשב, רגיש ליעל, וכרגע גם כואב. ונראה לי שגם אם הכאב הוא לא אצלך בגוף, הוא יושב טוב טוב בנשמה - גם שלך, וגם של יעל. אז תהיו שם עכשיו אחד בשביל השני, ולאט לאט תמצאו את הכוח לטיפול הבא. מקווה שזה יהיה השלילי האחרון. ושולחת לשניכם חיבוק גדול ומנחם.

הי עמוס

אם יש מישהו שמסוגל להבין אותך זה אני ( בעלה של אור) אנחנו כבר במירוץ האין סופי הזה בערך שנתיים רצוף. תדע שהחשיבות של התגובה שלנו(הבעל) מאוד משפיעה על העצבים והמתח של האשה אני מרגיש את הכאב שלך למרות שזאת רק פעם ראשונה, תאזור כח ואני מקווה בשביל שנינו שנצא כמה שיותר מהר הורים מאושרים בהצלחה בעלה של אור

bapi

New member
שני ../images/Emo24.gifים גדולים

אחד לך ואחד לאשה שאתך
הכשלון הראשון הוא הקשה ביותר
אולי כי הצפייה בו היא הגבוהה ביותר זה הזמן להיות שם אחד בשביל השני וכמו שאני רואה אתה בהחלט שם בשבילה
מאחלת לכם שתצאו מזה רק מחוזקים יותר ואני בטוחה שבקרוב תקבלו את האוצר שלכם

amos67

New member
../images/Emo39.gifמיליון תודות על העידוד../images/Emo142.gif

למעלה