הבעל הורחק מהבית............

הבעל הורחק מהבית............

שלום ראשית אני חדשה כאן ומקווה לקבל תשובות לשאלותיי. מתנצלת מראש ש"הסיפור" ארוך. שמי מ. ,נשואה 24 שנה, במשך כל התקופה היתה אלימות בבית, לפני 3 חודשים לערך , התלוננתי על בעלי, הוא נעצר ,וכרגע נמצא במעצר בית אצל אח שלו במשך חצי שנה, וכמובן מבלי להיות איתי בקשר. אני יודעת שהוא מפר את המעצר בית. [איתי הוא לא יוצר קשר }אני רוצה להתגרש ממנו, הוא לא מוכן [כמובן-טוב לו....] שאלותי: 1. האם בזמן שהוא מורחק מהבית - הוא צריך לשלם את המיסים מים, חשמל וכו' , יש לנו חשבונות נפרדים, ואת החשבונות האלה הוא היה משלם שהיה בבית , עכשיו הוא לא מוכן לשלם. 2. האם מותר לי והאם כדאי , להתנות לו תנאי, שאני לא אספר למשטרה שהוא מפר מעצר בית - בתנאי שייתן לי גט - בהסכמה. 3. האם בגלל הנסיבות האלה, ברבנות או בבית משפט אני יכולה לקבל גט למרות שהוא לא רוצה. תודה וסליחה שזה ארוך. מ

המשך לבעל מורחק- דחוף אני בלחץ

שלום לכם כתבתי לכם שאלה לגבי בעל שמורחק מהבית עכשיו נודע לי , שיש לו משפט החודש הוא מתכוון להודות, ויהיה עיסקת טיעון השאלה שלי - האם יש אפשרות שייקצרו לו את מעצר הבית, והוא יחזור הביתה החודש. תודה

ילוטייל

New member
תגשי לבית המשפט שהרחיק אותו בהתחלה

אם את צד לתיק. במקום תקבלי טפסים למלא כולל תצהיר ותבקשי המשך הרחקה לעוד חודשיים שלושה, תנמקי ותסבירי את החשש שלך ממנו ותביאי ראיות כמו תמונות אם גרם נזק בבית או סימני אלימות כלשהם. תבקשי להגיש בקשה זו בדחיפות תוך הסבר לגבי מה שאמרת בהודעה השניה שלך. בהצלחה.

לכי ליעוץ אצל עו"ד

או נעמת..ובדקי מה האפשרויות שלך. בנוסף שלכל דבר יהיה מסמך רשום.. שתוכלי להגן על עצמך.

אפשרית

New member
יפה שעה אחת קודם , של הרחקה...

אשמח לענות לך על מספר שאלות(לא כולן) מנסיוני. כמו כן בשלב ראשון לגשת לויצו,נעמת, או כל מוסד שיכול לתת לך סיוע משפטי להבין ולקבל החלטות על המשך דרכך, כיון שהרחקה זו רק התחלה של תהליך,את צריכה להבין את המטרות ואיך ליישם אותן. הדרך לא קלה אך בהחלט שווה את הנסיון של להרוויח את חייך וילדייך שוב. אל תהססי, פני לקבל עזרה בתחום המשפטי. ואם יש לך כוח להשפיע במונחים של משא ומתן תן וקח מול בעלך, לדעתי שווה לנסות, אך לא בזמן ההרחקה ובטח לא כשאת והוא לבד, כי את עלולה להיות מואשמת בתלונת שווא.(את הרחקת שמרי על המרחק) אלא אם כן יהיו אנשים נוספים איתכם ורצוי עו"ד. בהצלחה

../images/Emo140.gif

תודה על התגובה את מציעה לי להגיע למשא ומתן תן וקח מולו - לא בזמן ההרחקה האם אחרי התקופה הזאת של ההרחקה ,זה לא יהיה מאוחר ........ האם עדיין יהיה אפשר לעשות משהו? ושוב תודה

רק רגש

New member
כל כך הרבה שנים סבלת, מדוע???

אל תוותרי כל גילוי קטן של אלימות מיד להיתלונן. אל תנסי לעשות הסכמים אפלים, כמו אני לא ילשין עליך בתמורה לגט וכו'. גשי דחוף ליעוץ הם הרבה יותר מנוסים במה ואיך צריך לפעול.

מדוע ?אתה שואל

כי כל השנים פחדתי, ובמיוחד שאני קוראת עיתונים , ורואה שאין הגנה מלאה מהמשטרה , כל המסכנות שנרצחו, אף פעם אי אפשר לדעת. היום אני יותר חזקה, כי הילדים גדולים ותומכים, ולמזלי הוא מתייחס למה שהם אומרים לו.

למעלה