הבעייה

הקיסרית

New member
הבעייה

תראו אנשים קיימת בעייה עם הדור שלנו , מצד אחד אנחנו בעד "מין חופשי"(= הכוונה היא שלחופה לא מגיעים בתולות וברוב המקרים גם עם ניסיון מיני קודם) ומצד שני אנו עדיין רוצים את האהבה הרומנטית שהיתה בימי עבר. הבנים יותר מצליחים להסתגל למצב החדש הם שוכבים, יוצאים , ומצליחים ביתר קלות לעבור לאהבה חדשה ( וסליחה שאני מכלילה ברור שיש יוצאי דופן) והבנות טוב הבנות הם סיפור אחר לגמרי - מצד אחד אנחנו נהנות מהחופש ! אבל מצד שני רוצות את הבטחון שהיה בעבר! איש חכם אמר לי פעם שהפמיניזם זה הטרגדיה של הנשים ! מה הפתרון- לחזור למטבח , לא נראה לי שאני מסוגלת במיוחד לא עם ביצועי כעקרת בית אבל חשוב להבין שזה ששכבת עם מישהו לא אומר שזכית באהבתו ומה שאת עושה חייב להיות משהו שנוח לך וטוב לך איתו ושלבנים קשה יותר להתחייב ( יש להם הרי מיליוני זיונים להפסיד...) אז דבר ראשון צריך להסביר להם במילים מה את רוצה, להבהיר להם מה פוגע בך ומה את לא מוכנה לסבול בקשר ואם זה שפגשת ילדותי מידי מלהבין אז כמו שמישהו חכם אמר יש הרבה דגים בים! וזהו!

mariana

New member
דעתי בנושא

היי קיסרית העלת פה נושא נחמד לדבר עליו. מה שאמרת את צודקת,אולי הבנים מצליחים למצוא את הזיון שלהם בקלות אבל זה מראה שהם עושים זאת בלא אהבה. ישנם בנים אחרים שיחכו הרבה זמן לבחורה כדי להגיע ליום הזה כי הוא פשוט אוהב אותה, אני אתן לך שתי דוגמאות ששתיהם עליי. יצאתי עם מישהו 3 שנים הוא לא נגע בי טיפה, הוא העריך אותי יותר מדי כדי "להרוס" אותי כך הוא אב להגיד זאת ואני כמובן לא אעשה זאת אם אני לא מוכנה ובסופו של דבר ניפרדנו מבלי שיהיה בינינו דבר. וגם עם השני זה אותו הדבר הוא בהתחלה עשה סיפורים המציא סיבות, אני הסברתי לו שאם אני ארגיש שאני רוצה לעשות זאת אני אעשה ואם אתה תלחץ עלייאני פשוט אלך, הוא הבין אפילו אהב יותר, כי הוא ידע ואני ידעתי שאנחנו יוצאים לא רק בשביל סקס, כמובן זה יגיע אחר כך כאשר אני ארגיש שמגיע לו ולא סתם. אני מצטערת אם הדעה שלי נשמעת פרמיטיבית, אבל רק כך הם יכולים לעריך אותנו כאשר אנו קשים איתם וזה רק מראה אם הם יוצאים כדי לחפש זיון או משהו יותר רציני. אני צודקת ריקי?

jess ועוד

New member
העינין הוא אחר לדעתי

להבין שהחופש לבחור נכון לשני הצדדים ולא לעשות הכללות לגבי כלל החברה יש מי שמוצא שהחופש הזה והפמיניזם מענין ממריץ ועושה לו את זה ויש אחרים שיעדיפות את ה- old fasion צריך לקבל את שניהם ולחיות לפי המושג "חיה ותן לחיות" כי בחברה שלנו הישראלית יש תפיסה כזו שכולם אחים של כולם וכולם צריכים לדעת את תולדות העולם של כל מי שאיתם הם יושבים במסעדה וזה קצת מבאס אותי לפעמים שאי אפשר לשמור על האנונימיות על האישיות האינדיבידואליות שלי כי בכל מקום שאני שם יש מישהו שמכיר שיודע ששמע מחבר שפעם היה לו קטע איתי (וברוך השם יש מלא כאלו) אז מה הקטע פה??? אז יש חופש וכולם יכולים להזדיין לזיין ולעשות מה שבראש אבל התפיסה של גבר מזיין הוא סופר גבר ואישה שמזדיינת\מזיינת היא סופר שרלילה למה?? כי כולם בתחתונים של כולם אז מה שנשאר זה או להשלים עם זה או להמשיך להתלונן אז אני תמיד אמרתי שאני מזיינת וזורקת אבל זה לא עבד תמיד...

הקיסרית

New member
תשובה

אף פעם לא נפרדו ממני כי שכבתי מהר אבל מצד שני אף פעם לא חיכו לי יותר מחודש ( 3 שנים -מלכה) הבעייה זה לא הסקס הבעייה היא מה בנות מצפות אחרי הסקס, ותאמיני לי שבחורה ששוכבת והולכת הביתה ! זה דבר שהבנים לא יודעים איך לאכול. בעבר ( לפני חצי שנה) הם יצאתי עם גבר והיה כייף אז אחרי שבועיים שלוש ( קרה גם פחות) שכבתי איתו! אבל אז היה איזה בן-זונה שברגעים שהכי היתי צריכה אותו לא היה שם, והיתה גם תקופה קשה בלי שום קשר לזוגיות שעברתי . ומאז אף אחד שיצאתי איתו לא גרם לי לחשוב אפילו על לשכב איתו! מרגיע אותי לחשוב שאולי זה היה כי הם היו לא בסדר ( האמת שיש מצב) ומה שמפתיע אותי במיוחד זה שסקס בכלל לא חסר לי חסר אהבה , חיבוקים אבל סקס כסקס - לא מתאים כרגע! עד שיבוא הנסיך..... אבל הבעייה היא לא סקס הבעייה היא חוסר רצונם של הגברים להיקשר לפרח אחד " שהם יכולים להנות מגן שלם"

ortal_sh

New member
אני אתכן בנושא הזה !!!

הדור שלנו באמת מתוסבך קצת אולי, בעצם קצת הרבה, הבנים מצד אחד רוצים סקס , אבל מצד שני מחפשים ילדה טובה מבית טוב , שמרה על עצמה ולא עשתה את זה עם כל השכונה . והבנות מצד אחד רוצות חופש ומצד שני רוצות אהבה וזוגיות מושלמת. את האמת יש לי קצת בעיה בנושא , איך אפשר לקבל חופש ולרצות גם מערכת יחסים , זה לא הולך ביחד , ולכן יש לי בעיה אני מרגישה לפעמים שבא לי פתאום רוצה לטוס לחו"ל או לצאת עם חברות ביום שישי. אבל פתאום אני נזכרת שיש לי חבר קבוע ואני צריכה להתחשב בו. זה גם קרה לי בעבר שהיתי בצבא פספתי את הקרוס קצינות, כי ותרתי על זה בגלל החבר שהיה איתי באותו בסיס, ולא ממש התלהב מהרעיון. אז מה אתן אומרות איך בכל אופן אפשר לשלב את שני הדברים ביחד או שזה נורמלי לחלוטין לפספס דברים למען הזוגיות ??? אשמח לתגובות אור-טל

הקיסרית

New member
ניסיון לתשובה

אני לא מאמינה בללכת נגד האהבה כדי להוכיח לעצמך שאת עצמאית ולא מוותרת או מתפשרת כי את אוהבת. כנראה שלא רצית באמת ללכת לקורס קצינות! אני חושבת שצריך לבחון כל מקרה לגופו , וזה אומר הכל תלוי בשוג הקשר בו את נמצאת ובשביל בחור שלא מתייחס אליך כמו שאת רוצה או כמו שמגיע לך- אז לא לא שווה לותר על כלום! ואם יש לך חלום שהוא משהו שיתרום לך לעתיד אז ברור שתעשי את זה ואם הוא אהבת אמת הוא יבוא איתך בדברים קטנים כמו חול בקטנה או לצאת לחברות או ללמוד למבחנים אז ברור שאת דואגת לעצמך! מנסיוני קשר מחזיק רק עם לכל אחד מבני הזטג יש עולם משלו כמובן שיש רגעים בהם מישהו צריך לוותר ( וזה לא תמיד האישה) ואז יושבים ביחד ושוקלים ולבד ושוקלים , אבל אם מה שגורם לך לותר על חייך זה הפחד לאבד או להישאר לבד אז תילחמי בו ותעשי תמיד מה שטוב לך ( גברים רוצים אישה מאושרת על ידם שהגיעה למימוש עצמי, אלא אם כן מדובר בגברים פרמיטיבים שכאלה אנחנו לא רוצים איתנו) ותזכרי לצערי רוב הגברים באים והולכים ( ראה החבר שלך מהצבא) ואת זאת שנשארת תקועה עם עצמך אז תעשי שעצמך יהיה הבי טוב בעולם! מקווה שהצלחתי לעזור ולא בילבלתי יותר

ortal_sh

New member
לא, לא בילבלת אותי, להפך

תודה לך על התגובה , אני רק רוצה להגיד משהו שלא בדיוק הסברתי אותו נכון אותו חבר שהיה איתי באותו בסיס בצבא הוא עדיין חבר שלי, אנחנו חברים שלוש שנים ביחד , וזאת אהבה אמיתית ולכן ויתרתי על הרבה דברים למענו, אבל את עדיין צודקת אני עכשיו מרגישה שפיספתי כמה דברים ולכן אני מחליטה לפתוח דף חדש בחיי ולעשות גם דברים שאני רוצה לעשות ! ושוב תודה אור-טל

ניקולי

New member
אורטלוששששששש../images/Emo24.gif

מה את עושה כאן???? מהר להודעות אישיות?? את באה במוצ"ש יש מפגשון נוסף אצלי בבית.... תשאירי לי הודעה כרגילעם מס´ טלפון ואני חוזרת אלייך.. מתגעגעת ניקול*

sidi

New member
מותר לזרוק מילה?

לא חסר גם בחורות שמחפשות את הסקס לאחר תקופה קצרה. כי הן נורא פתוחות ופמניסטיות ואולי גם צריכות את זה. אני אישית יש לי בעיה עם זה שאחרי פגישה וחצי מגיעים למיטה (במקרה הטוב) לא לכל הגברים ולא כל הגברים יש או מחפשים רק זיון, יש גם גברים שלמרות שיש להם את האפשרות נמנעים מהסטוצים ומחפשים קשר רציני כי כמו שמישהי מכן אמרה (לא זוכר מי sorry) כל הכיף זה החיבוק שאחרי בחברת האדם שאת או אתה אוהב/ת. ונכון החברה שלה קצת מפגרת, כי בחורה ששוכבת עם כל אחד שזז היא שרלילה ואם זה גבר אז הוא כלי, הוא מזיין בהליכה מה שנקרא (ביטוי). אבל אני לא בעד ולא משנה אם זה היא או הוא. אני

למעלה