הבעייה שלי

הבעייה שלי ../images/Emo7.gif

היי רציתי לשתף אותכם ואולי גם לקבל יעוץ אמיתי ונכון כל חיי (ואני כבר לא ילד ) העדפתי את האוננות על פני המשגל הרגיל . עליי לציין שאני מסוגל לקיים יחסים רגילים . אך משום מה האוננות יותר מלהיבה ומספקת אותי . שילמתי כבר מחיר כבד על ההיתנהגות המוזרה שלי (גירושים) וגם בקשרים שהיו לי אחרי כן תמיד היגעתי לאותו מקום . האם תופעה שכזו מוכרת לכם ? האם יש לכם תרופה עבורי ? מצפה להיתיחסות . ביייייייי

a n a t i 3 3

New member
כל חיי אהבתי שוקולד...

היי רציתי לשתף אותכם ואולי גם לקבל יעוץ אמיתי ונכון כל חיי (ואני כבר לא ילדה ) העדפתי לאכול שוקולד על פני כל אוכל אחר . עליי לציין שאני מסוגלת לאכול גם דברים אחרים . אך משום מה השוקולד יותר טעים לי ומשביע אותי . אבל מה
הגעתי להבנה שלאכול רק שוקולד לא בריא לי!!! אז נכון זה טעים (ברוב המקרים יותר מכל אוכל אחר) אבל זה לא בריא לי.. מה גם שאני מזניחה את שאר המאכלים
אז למרות שאני מאוד אוהבת שוקולד התחלתי לאכול עוד סוגי מזון וגיליתי שגם הם טעימים.. היום אני מאושרת - אוכלת הכל וכן, גם "חוטאת" באכילת שוקולד

היית צריכה לסמן את התשובה במרקר...

חחחחח... את יודעת עד לאן יכולים להגיע בניתוח התשובה הפשוטה שלך??? חחח הייתי מציעה לו שוקולד וכדורי ויטמין (אוננות ופריג'דרית)

t o t a l

New member
עונג מנטלי

הרבה נשים וגברים טוענים שאכן העונג הפיזי באוננות גבוה מזה שמתקבל בסקס. בכך אתה לא יוצא דופן. אממה? העונג הפיזי הוא לא היחיד שרלוונטי בסקס. אצל רוב הבריות, לכשהם עושים סקס, מצטרף לעונג הפיזי, עונג מנטלי עצום. עונג מהמגע. עונג מהקרבה. עונג מהאינטימיות. עונג מהנתינה. עונג מהקבלה. עונג מהריח. עונג מהטעם. מדבריך עולה כאילו העונג המנטלי הזה, כלל אינו מורגש על ידך. ממש כאילו אתה מסורס חברתית.

ערסlight

New member
מערכת של איש אחד.

לדעתי, יש לך קושי בתקשורת בינאישית ונטיה לפעול לבד. אתה לא סומך על אנשים ומפחד להפגע. המין הוא רק ביטוי של זה. [ולא הבעיה] סדנא שבה מתרגלים שיתוף ועבודת צוות עשויה להיות צעד ראשון בכוון הנכון.

למעלה