הבעיה

הבעיה

אתם לא חושבים שיש בעיה בפורום להתמכרות באינטרנט שממוקם... באינטרנט? זה כמו הנער שרצח את הוריו ומבקש מבית המשפט לרחם עליו כי הוא יתום...

2B LoOnY

New member
זו לא פעם ראשונה ששואלים

באמת, זה אירוני אבל... תחשוב על זה כך שהאנשיפ שפה-שם כבר בלווכי באינטרנט, והפורום הזה עוזר בבקשה קבל פירוט מאי-מאג`ן (לפי היכרותו הקצרה איתו הוא יענה לך תשובה מקיפה וטובה אם לא ארוכה) לוני

e-magine

New member
אלעדדדד ידידי, יש לזה כמה תשובות...

תשובה א` מההגדה של פסח (עיבוד חופשי): אתם ולא אנחנו? תשובה ב`: אם היית קורא את ההודעות בפורום הזה, היית יודע מה אנחנו חושבים. תשובה ג`: כבר שאלה A-naT כאן בפורום,וכבר ענינו. ואידך זיל גמור. תשובה ד`: אתה לא מבין מה זה אינטרנט ומהי התמכרות לאינטרנט ואגב, אתה לא היחיד. ואידך זיל גמור. תשובה ה`: כל אחד יכול לדבר באינטרנט על מה שהוא רוצה, כל עוד שזה לא פוגע באחרים. תשובה ו`: סרפד הציעה לי פעם לעבור הסבה מקצועית לממשיל משלים, וטענתי שאני לא צריך. אז הנה לך הסיפור אמיתי שקרה לפני שנים רבות (ואם מישהו פה כבר שמע אותו ממני, אני מתנצל, רק אלעדדד אשם): היו היה סטודנט למשפטים בבר אילן שמזמן עורך דין. היו בחירות למועצת הסטודנטים של האוניברסיטה והאיש הזה החליט להתמודד והקים רשימה ששמה היה: רשימת האדישים. הרי תמיד אומרים שהסטודנט הישראלי אדיש, אז אמר ידידנו, מי שאדיש שיצביע בשבילי. שאלתי אותו: ר` ידידי, אינך חושב שמי שאדיש כלל לא מצביע? איך אתה חושב שהאדישים יגיעו לקלפי? ענה לי ר`: יש כאן בחירות חופשיות, כל מי שסטודנט זכאי להתמודד, אני חפץ בזה ואני חפץ לעודד אדישות. זאת זכותי הדמוקרטית ואני מנצל אותה. משקיע בזה את מיטב כספי, לא ממומן ע``י הציבור. אני בעצמי אדיש ולא אכפת לי אם אבחר או לא. אבל נפשי חפצה בהתמודדות הזאת... עכשיו אלעדדד בני, תשאל אותי מה זה קשור להתמכרות לאינטרנט? :cool:

2B LoOnY

New member

א. מה זה ואידך זיל גמור? ב. באמת מה המשל קשור? (בטח תענה שהוא לא קשור, ושמת כדי שנקרא נתחרפ-ן ונשאל)

למעלה