סי יו, לא מסכימה איתך.
סי יו, אני לא מסכימה איתך, דבריך כנראה מבוססים על נסיון מסוים שלך או של חבריך. אני כאישה אחרי פרק א' ארוך, מכירה את הסיטואציה ולא, לא כל הנשים תאבות לטרוף הכל, חלקן כן זקוקות מאוד לקשר - יש לי חברות שמשקיעות המון אנרגיה "בלחפש" ואחרות פחות ואני בכלל החלטתי להשקיע את מרצי לא בחיפוש בן זוג אלא בדברים שחשובים לי מאוד וכשיבוא בן זוג אז יבוא. הנקודה החשובה בה אני רוצה לגעת והיא הרלוונטית לקצין...שלנו, היא שיש די הרבה נשים שנמצאות במצב של "חיפוש" וזה אומר שהן נמצאות באתרי היכרות ובצאטים וכו'...ובתקופה המסוימת הזו מצטברים קשרים בכמה רמות והיא בוחנת את כל אלה שמעניינים אותה. הרי זה נדיר שביום בהיר אחד פוגשים את האחד ומיד מנתקים את כל הקשרים האחרים, לכן היא בוחנת כמה קשרים במקביל וזה לדעתי נכון ולגיטימי עד גבול מסוים אותו שני הצדדים החליטו עליו. זה מה שקרה כאן ואתה לא אמור לשמור לה טינה על כך שרצתה להיות בטוחה בבחירתה, יתכן והיא הגזימה מעט ומשכה מידי, אז מה? קצין נכבד, אתה שופט ושומר טינה על עניין שהוא נורמאלי. בגיל הזה, אחרי פרק ראשון אנחנו רוצים להשתדל להיות בטוחים שזו הבחירה הנכונה וזה הצעד הנכון לכן אני לא מבינה על מה אתה כועס. זה חלף, יש אהבה ועניין, שים כבר את החשבון הזה בצד ותתחיל לבנות אמון. אתה עשוי לקלקל סיפור שיש לו סיכוי טוב כדבריך. אלא אם כן יש בסיס אמיתי לחששות שלך ואתה לא פורש כאן את הדברים... לסי-יו, יש לי הפתעה בשבילך, אולי זה נכון שהן רוצות לנצל את החיים אבל אני מודיעה לך שרובן לא יודעות, אצל הגברים, לדעתי, זה כן קרוב יותר למה שאתה מתאר, עד שהם מתעייפים ובסופו של דבר רוצים בטחון לקראת הפנסיה...