הבעיה שלי

niki333

New member
אם כל הכבוד לך איש המערות,

לא מסכימה עם מה שכתבת. איך אתה יכול לומר שחוסר האמון הוא בראש שלו. אם מישהו מתנהג בצורה לא אמינה בתחילה ומערער את הבטחון בו, האם זו אשמתו של הבן-זוג השני שהאמון שלו בבן-זוגו נפגם??? מה זה בכלל הקשור? לא כל דבר זה בראש שלנו, ולפעמים זה כן קשור בבן-זוגנו ובהתנהגות שלו!!! (סליחה אם אני נשמעת עצבנית, אבל זה פשוט הקפיץ אותי)

מי שנכווה ברותחין, נושף על צוננים

אבל זה שהוא נושף לא אומר שהצוננים רותחין. כמה זמן ימשיך לנשוף על צוננים עד שירד מהעניין - זה בראש שלו.

איך בראש שלי.????

שלחתי לך משהו... אני לא רוצה לפגוע בה, היא מאוד יקרה לי ואני לא רוצה להרוס כל סיכוי אבל לאחר שקראת ואני אומר שיש עוד לא מעט דברים שהיו הורסים כל שביב של אמון, אתה עדיין טוען שזה הכל בראש שלי?? הפעם אני מאוכזב. לי נראה שההודעה הראשונה שלי נכתבה כנראה לא בצורה ששיקפה את המציאות, או שיצרה תמונה מעוותת לגבי מה שבאמת קרה. זה ההסבר שלי לתגובות שלך ושל שאר האנשים. הכל אופן תודה. ניקי, תודה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי מושג למה מאשימים פה רק אותי. אמנם לא סיפרתי הרבה, כמעט כלום, אבל מספיק שכתבתי שהיו דברים שהרסו לי את האמון...לא?? ואת לא עצבנית, את צודקת.

לא מאשימים אותך

לא התרשמתי שמאשימים או שופטים אותך, בטח לא אני. יש פער בין מה שאני אומר לבין מה שאתה מרגיש ואתה לוקח את האמירה "האמון בראש שלך" למקום של האשמה. לא כך הדבר. אבהיר את עצמי: קראתי את מה ששלחת לי ואני מבין בצורה מפורטת יותר את מה שתיארת כאן בצורה מינורית. זה לא משנה את העובדה, שעל אף ההתנהגות שפגעה בך נשארת קשור אל אותה בחורה - לכן שלחתי אותך לבדוק אם אתה באמת חווה אהבה או שמא מדובר בבריחה ממשבר (אין לי נוסחא בדוקה לתת לך כיצד עושים זאת - תסתכל לעצמך בעיניים מול המראה ודבר עם עצמך מלב אל לב, או אולי תיעזר בייעוץ). זה גם לא משנה את העובדה שהיא זו שבאה בשלב מסויים והודיעה לך שהיא "מתבייתת" עליך ואכן כל הטלפונים והפלירטוטים הפסיקו. אם אתה מחפש "צעדים בוני אמון" - זהו הצעד המשמעותי ביותר מצידה. זה לא מבטיח שהיא איננה משקרת לך אבל לאור התנהגויותיה הגלויות קודם לכן לא נראה לי שפתאום היא תהפוך את עורה ב 180 מעלות ותתחיל להסתיר, להתחמק ולשקר ולכן אני נוטה לייחס אמינות להצהרתה ופעולותיה כעת. מכאן, הכל תלוי בך. הוכחות אפשר להביא למה שעושים. איזה הוכחות נוספות אתה רוצה שתביא לך על מה שהיא לא עושה? אם אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוזים מה מעשיה - שכור בלש שידווח לך עליהם. השאלה היא אם למערכת יחסים שמתחילה כך יש עתיד. אולי כן, קטונתי מלאמר. אני אישית דוגל יותר ב"חייה ותן לחיות".

נראה לי ש...

בכל הכנות נראה לי שיש פה שילוב של אהבה אמיתית עם אהבה ברומנטיקה... לא חושב שזה רע, מקווה להמשיך ולהיות מאוהב ברומנטיקה. הבנתי טוב למה התכוונת, ואני סבור שאני עם שני רגליים על הקרקע, לא עושה "שטויות", טוב לי עם הקשר הזה, עם כל ה"נפילות" שיש בו. איש המערות, ושאר האנשים פה. תודה על ההתיחסות והתשובות הבאמת חכמות. לילה טוב.

seeyou

New member
בת 35 גרושה דיי טרייה !../images/Emo8.gif

חבר!!! אתה קצת לא מבין בנשים בגיל הזה ובסטאטוס שלה! בגיל 35 אישה יודעת מה היא רוצה,צריכה ואיך לשחק אותה... כול מה שלא קיבלה "בילדות" מרשה לעצמה כיום... הן קצת חוששות מגיל ההתבגרות(40+) ולכן רוצות כמה שיותר "לנצל את החיים" בדרך כלל אומרים שאישה "מפחדת" מהגבר הראשון"....והגבר מהאישה השנייה שלו... איך שאני קולט את המצב שלך,חבל לך על הזמן!! אתה רק "קיסם" עבורה!!

אומברה

New member
סי יו, לא מסכימה איתך.

סי יו, אני לא מסכימה איתך, דבריך כנראה מבוססים על נסיון מסוים שלך או של חבריך. אני כאישה אחרי פרק א' ארוך, מכירה את הסיטואציה ולא, לא כל הנשים תאבות לטרוף הכל, חלקן כן זקוקות מאוד לקשר - יש לי חברות שמשקיעות המון אנרגיה "בלחפש" ואחרות פחות ואני בכלל החלטתי להשקיע את מרצי לא בחיפוש בן זוג אלא בדברים שחשובים לי מאוד וכשיבוא בן זוג אז יבוא. הנקודה החשובה בה אני רוצה לגעת והיא הרלוונטית לקצין...שלנו, היא שיש די הרבה נשים שנמצאות במצב של "חיפוש" וזה אומר שהן נמצאות באתרי היכרות ובצאטים וכו'...ובתקופה המסוימת הזו מצטברים קשרים בכמה רמות והיא בוחנת את כל אלה שמעניינים אותה. הרי זה נדיר שביום בהיר אחד פוגשים את האחד ומיד מנתקים את כל הקשרים האחרים, לכן היא בוחנת כמה קשרים במקביל וזה לדעתי נכון ולגיטימי עד גבול מסוים אותו שני הצדדים החליטו עליו. זה מה שקרה כאן ואתה לא אמור לשמור לה טינה על כך שרצתה להיות בטוחה בבחירתה, יתכן והיא הגזימה מעט ומשכה מידי, אז מה? קצין נכבד, אתה שופט ושומר טינה על עניין שהוא נורמאלי. בגיל הזה, אחרי פרק ראשון אנחנו רוצים להשתדל להיות בטוחים שזו הבחירה הנכונה וזה הצעד הנכון לכן אני לא מבינה על מה אתה כועס. זה חלף, יש אהבה ועניין, שים כבר את החשבון הזה בצד ותתחיל לבנות אמון. אתה עשוי לקלקל סיפור שיש לו סיכוי טוב כדבריך. אלא אם כן יש בסיס אמיתי לחששות שלך ואתה לא פורש כאן את הדברים... לסי-יו, יש לי הפתעה בשבילך, אולי זה נכון שהן רוצות לנצל את החיים אבל אני מודיעה לך שרובן לא יודעות, אצל הגברים, לדעתי, זה כן קרוב יותר למה שאתה מתאר, עד שהם מתעייפים ובסופו של דבר רוצים בטחון לקראת הפנסיה...

seeyou

New member
זכותך!-../images/Emo140.gif- תגובתך נכונה!

מסכים ש: -לא כל הנשים תאבות לטרוף הכל -מצטברים קשרים בכמה רמות והן בוחנות את כל אלה שמעניינים אותן! קצין נכבד(מדובר עלי-????-איך גילית??), אתה שופט ושומר טינה על עניין שהוא נורמאלי-זה משפט לא מובן לי בכלל! בסיכום יש לנשים(לא רק גרושות) זכות לבחור מה שטוב להן ולא רק להיבחר! תודה עבור ההפתעה!!!

רונתי

New member
יש סיכוי

יש לי חברה שכשהיא הכירה את מי שהיום בעלה היא הכירה מישהוא נוסף ויצאה עם שניהם במקביל כי היא " לא היתה סגורה "על זה שהראשון " זה זה ". אחרי כמה שבועות היא החליטה ש"זה זה" ומאז כבר שמונה שנים היא נשואה באושר ואפילו לא עולה בדעתה , אם היא רבה איתו, נניח לרעות בשדות זרים. על אחת כמה וכמה אם חברתך גרושה טריה, שהיתה במערכת לא טובה ,שמרה אופציות פתוחות (שזה דבר די פסול בעיני), אבל עכשיו כשהיא הבינה שאתה האחד וטוב בשבילה ,יש סיכוי די טוב שהיא תקשור את עתידה אתך בלבד.

למעלה