הבעיה שלי העונה

dar dahan

Member
הבעיה שלי העונה

הבעיה שיש לי העונה הזאת זה לא השישייה החדשה או זה שהשמינייה לא זוכרים כלום או דברים אחרים ושוליים אלא זמן הפרק, פעם פרק של השמינייה היה מגיע ל30 דקות, היום גג 20 דקות וגם זה בלחץ, זה ממש מאכזב...

snirf

Active member
מסכים

למרות שכל סדרות הנוער הישראליות כיום הן באורך הזה...

dar dahan

Member
תסתכל על הפרקים בעונו תהקודמות הם היו יותר

הם היו יותר ארוכים.

ny22

New member
מנהל
הם בד"כ היו 25 דקות. עכשיו הם 20

כי אני לא כולל את מה שיש לפני הפתיח...

(אז הם היו קצת יותר ארוכים, 25 דקות לא כולל מה שלפני הפתיח).

ככה פחות או יותר אני זוכר...

Yotam Wolfsthal

New member
הפרק של היום היה 23 דקות.

מה שאני שונא בערוץ הילדים (דבר אחד מיני רבים...), הוא שבערך 5-6 דק' לפני סוף הפרק, הם כותבים לך על המסך: "התכנית הבאה _______", כאילו באים לבאס אותך "תתכונן, תתכונן, תיכף נגמר..."

TF14

New member
הבית של משפחת דביר

שבוע שעבר אם אני זוכר נכון בתחילת העונה כתבו פה שזה מוזר שירון ותמר הלכו ליער ליד הבית כי הכניסה לבית של איה וניני נראתה יותר עירונית... ומה פתאום עכשיו יש שם יער...
אז בעונה 1 פרקים 4-5-6 רואים צילום קצת יותר מרוחק של הכניסה וזה בדיוק אותה כניסה מיוערת שהייתה בפרק 166-7.

dar dahan

Member
ממש לא תסתכל על הפרק ש...

אדם נדרס הוא יוצא מהבית של איה וניני ויש שם כביש, לא יער, כביש, כזה שנוסעים בו מכוניות...

dar dahan

Member
ועוד דבר ששמתי לב אליו

בבית המקורי היה מעין מעבר צדדי למרפסת, ואני לא ראיתי את זה, וזה נמצא ליד הדלת הראשית...

והחצר גם לא כל כך גדולה...

TF14

New member
אולי יש שתי כניסות?

פשוט בניגוד לסדרות אחרות שבהן חידשו את הסטים בעונות חדשות, בעונה הזאת דווקא הלוקיישנים (בעצם רק הבית של מש' דביר ומשרד המועצה כרגע) נראים אותו דבר...

דודי0000

New member
אין סיכוי, זה לא אותו הבית

אבשלום בעצמו אמר בפרקים הראשונים שזה היה רעיון טוב להביא את התאומים אליו לאחר האסון משמע שהם נחטפו וזה רק אותו עיצוב כדי שלא יחשדו בתוכניותיו.

ny22

New member
מנהל
גם אני חושב שה לא אותו הבית...

כי משום מה הסביבה של הבית בעונות הקודמות הייתה ממש שונה...

למעלה