הבעיה עם שינוי

mili999

New member
הבעיה עם שינוי

היא שאני לא יודע עם מי הם ילכו לאחר הבחירות. כלומר, אני שונא את כל חברי הכנסת באשר הם, כולם אנשים קטנים ומלוכלכים (אני משתדל להיות פוליטיקלי קורקט אז לא השתמשתי בביטויים מתונים יותר, אלא פיארתי את שמם של חברי הכנסת בקיצוניות). אבל, יש כאלה שאני שונא יותר (כמו בבחירות האחרונות שהייתי צריך לבחור בין מנהיג גרוע, מטומטם, חלאה וחדל אישים... לבין מנהיג יותר גרוע!). ולכן, אני ממש לא מוכן שאחד מהמנהיגים האלו יהיה ראש ממשלה ולא הייתי רוצה לתרום לכך (חיי חשובים לי מהכסף למגזרים לא יצרניים). למה שינוי לא מפיגה את העמימות בדיעותיה? מרץ ברור שילכו עם השמאל, צומת ז"ל גם היה ברור שהם לא ירוצו לממשלה שמאלית, מה לגבי שינוי? בנוסף מה שמפריע לי עם שינוי, זה שהאידיאולוגיה שלהם היתה לא לשבת עם החרדים, עם שימת דגש על החרדים כאנשים. ולא לא לשבת בממשלה עם פתור מצה"ל לחרדים, עידוד ילודה (וקצבאות ילדים אסטרונומיות לקלולות ילדים - חרדים וערבים) וכו... והבעיה האחרונה: הם לא עשו כלום, החלאה (בכ"ז ח"כ) לפיד רצה לשבת בממשלת ברק וכשלא קיבל מה שרצה הוא תפס את הנישה של אנטי-דתי. חוץ מזה מדי פעם הוא נעלב בטלויזיה, בעקר כשחרדים מזכירים את המילה שואה - שזה נורא נוגע לליבו בתור ניצול... מעבר לזה כלום לא השתנה: אין רכבת בישראל (אני מתבייש לקרוא לבדיחה הקיימת רכבת- בעצם יש בלונה-פארק, אז עזבו), אין רכבת תחתית (והתכנון שיש גרוע מראש וזה ממש פשע אם הוא יצא לפועל), יום לימודים קצר כרגיל (במקום שהקצבאות יועברו ישר לילדים לחינוך), לא הטפילו מים בארץ... על הדברים האלו יש קונצנזוס - שינוי יכלו לעשות משהו, ואף ח"כ לא היה רוצה להצטייר כאילו הוא עומד בדרכם, אבל הם בחרו להעלב ולא לעשות!

mili999

New member
מצטער

רשמתי בשם אישתי, אין לה קשר לדעותיי (או לפחות לצורת הביטוי שלי
), אתם לא מכירים אותי, אז זה לא משנה מה שמי. אבל בכ"ז, מה אתם אומרים על שלושת הסעיפים, בעיקר הראשון?

ronen1981

New member
תשמע בעיקרון ובכלליות.

למרבית דבריך הגבתי בעקיפין ובמישרין בתגובתי פה אז הינך מוזמן לקרא אותם .

למעלה