הבעיה העיקרית

הבעיה העיקרית

אני חושב שהבעיה העיקרית שקיימת כיום היא בעצם בתוכנו, בתוך העם היהודי החי בארץ... הבעיה היא אי הקשבה, האנשים שמסכימים להקשיב אחד לשני הם מיעוט גדול, וזה ממש חבל, וזה הורס את חומת המגן הנפשית שלנו, בלי שאנחנו שמים לב... מה אפשר לעשות כדי שאנשים יקשיבו? אני חושב שזה ממש חשוב... -יובל-

שלום לכולם שבוע טופ!!

מה שולמכם איך היתה השבת???? השבת הזאת זאת השבת זהכי הכי הכי הכי הכי נהנתי!!! הייתי אצל חברה שלי עם עוד 25 בנות... ואותה אחת גרה ליד מלון כרמל (כל מי שמכיר את נתניה) עכשיו הסניף נימצא 40 דק´ משם...... וביום שישי בערב הלכתי ממלון כרמל עד היכל התרבות ועיקפתי את כל נתניה ברגל!!!!!! ואני לא מגזימה, הלכנו כל כך הרבה. אבל זה היה ממש כיףףףףףףףףף. חזרנו אני ועוד 3 בנות בשעה 2 וחצי בלילה מהיכל התרבות עד מלון כרמל לבדדד ועשינו רעש והתנהגנו כמה שיכורות!!!!! והדרך הזאת מההיכל עד מלון כרמל זה בערך.... 35 ד´ק ואנחנו היינו שפוכות מעייפותתתת! אבל היה כיף!!!

LadyTitania

New member
אממ...

אני לא בטוחה שזו הבעיה העיקרית אבל היא ודאי אחת הבעיות הרציניות שלנו כעם, כחברה. שבוע שעבר נסעתי אחרי השרות חזרה לדירה. אחרי שתי תחנות עלו לאוטובוס שני אנשים והתיישבו לפני. מהתנועות שלהם הבנתי שהם חרשים. תמיד כל כך הקסים אותי שיחות כאלו. אחד מדבר בשפת הסימנים והשני "מקשיב" עד סוף דבריו של השני, חושב רגע, ורק אז מגיב. מצחיק קצת שכששני אנשים צועקים אחד על השני כל אחד את דעתו ולא מקשיבים קוראים לזה "דו שיח של חרשים"... לא?
שבוע טוב לכולכם. שמרו על עצמכם.

למעלה