הבעיה היא כזאת

maverick88

New member
הבעיה היא כזאת

לפי זמן מה היה נקבע לי צו ולא באתי בגלל שהיה טיול שנתי וכ"ו...כלומר הברזתי בפעם השניה הוא נקבע להיום ובאתי בלי דרכון והעיפו אותי... עכשיו, מה אני יכול לעשות כדי שזה לא ישפיע לי על קב"א וכאלה? כאילו עכשיו זה הצו האחרון לפי אדום (הולך להיות). אמרו לי זה לא נורא אבל האם יש לזה השלכות? תודה

yavin

New member
../images/Emo26.gif

בעבע באסה לך... תתאמץ להסביר להם כבר מעכשיו בתקווה שהם יבינו סיכוי שהם יורידו לך קב"א על זילזול... אם היית מודיע על הפעמים שלא היית בא, זה היה יותר טוב... תנסה לשאול בפורום מתגייסים

yavin

New member
יאפ

זה אחד הסיבות (בין שאר הדברים חח) שירד לי הקב"א [בדוק]

וואי

זה מה זה לא נכון :| קבא לא קשור אפילו לזלזול, ואתה לא יכול לדעת על מה ירד לך הקבא-אין כזה דבר. זלזול יכול אולי להתבטא אצלך רק בצד"כ, וגם לא תמיד. לאפאחד לא באמת איכפת אם הגעת לצו הראשון שלך אחרי הזימון הראשון, או אחרי שקיבלת התראה לני פקודת מעצר. יותר מזה, אני יכולה לומר לך, שהמאבחנת שקובעת לך את הקב"א-לא יודעת אפילו אחרי איזה זימון הגעת-וזה גם ממש לא מעניין אותה.

yavin

New member
מממממ

אני אומר לך את זה אחרי שחבר טוב של דוד שלי בדק את זה שהוא קצין מיון ראשי ... אז... ע"פ זה... וגם בן דוד שלי בדק ואימת.

אין

לא רשום בשום מקום על סמך מה נקבע הקבא שלך.[או של מישהו אחר] :| אין שום קשר בין הקבא לבין הזלזול. רק אל תגיד למישהי שהיא מאבחנת שירד לך קבא על זלזול-אחרת היא תתפוצץ לך מצחוק בפנים.

yavin

New member
אם את אומרת...

אני אומר לך מה שאמרו לי אנשים שאני די סבור שהם יודעים יותר טוב ממני. אז...

כשרואים שאנשים לא לוקחים ברצינות

זימונים וכאלה אבל לא רק פעם אחת.. אלא חוזר על עצמו.. זה משפיע על העתיד שלו בצבא

yavin

New member
אני מבין שאת שם ...

אבל עדיין עוד אנשים ששם (שהם בתפקיד שאני משער שהם מבינים - קציני מיון וקצין מיון ראשי) אומרים שזה משפיע - ולדוגמה אצלי זה בין הדברים שהשפיעו. אני מחר אשאל את דוד שלי שוב, (שהוא היה קציןן מיום והיום רק במילואים)

אמ

קציני מיון בתאכלס לא מתמצאים ממש בכל הקשור בנתוני הגיוס, בתאכלס אפאחד לא יודע ממה מורכבת הקבא באופן ודאי [חוץ מהמאבחנות הפסיכוטכניות.] זה לא עיסוקם-וקציני מיון הם בד"כ בבקום. קציני מיון מגיעים ללשכות הגיוס ממש לעיתים נדירות.

keren007

New member
תגובה ממישהי שהבריזה מספר לא קטן

של פעמים
בעיקרון לי אין מושג אם זה משפיע על הקב"א. הקב"א שלי כרגע היא 54 ואני מרוצה ממנה, אני ממש לא יודעת אם זה אחרי שהורידו או משהו. בכל אופן ההשלכות של כל הדחיות האלה היה שדחיתי כ"כ הרבה עד שפספסתי את מועד שליחת המנילות הביתה ופספסתי מיונים וחבל. אל תגיע למצב שלי! בהצלחה :)

maverick88

New member
אני בכל מקרה כבר פספסתי מלא מיונים

לא נראה לי הולכים לשלוח לי משהו כבר...

keren007

New member
אל תאבד תקווה

אני קיבלתי "מנילה" בחודש יולי כי קבעו לי פרופיל רק ביוני. היא היתה די קצרה ומעפנה, ללא מיונים, ופשוט דירגתי אותה מהפחות גרוע לגרוע ביותר.. בכל אופן אחרי כמה חודשים הקדימו לי את תאריך הגיוס ושלחו לי מיונים למודיעין כחצי שנה לפני הגיוס. וגם מיונים לרקיע. אז לא לאבד תקווה
א אתה עוד בי"ב אז אין לך מה לדאוג, רק תדאג לסיים התהליכים של קביעת הפרופיל והקב"א כמה שיותר מהר

willo1

New member
*אם כבר עניני קב"א וכו'

איך אני יכולה לדעת מה הקב"א שלי?

אח

אין שום השלכות. אפילו אם שוטרים יביאו אותך ללשכת הגיוס [מה שבחיים לא יקרה] כדי לעבור צו ראשון-זה ממש לא ישפיע לך על הקבא-או על כל נתון אחר. פשוט תגיע להתראה השחורה שנשלחה אליך.

בעיה ואשמה אך ורק שלך.

יש סיכוי גדול להתמיין לדברים, אלא אם כן סיימת יב' [ואתה לא לפי מה שהבנתי]

למעלה