הבעיה בסאב מצונן

JamesNox

New member
הבעיה בסאב מצונן

הבעיה בסאב מצונן היא שאי אפשר לסתום לו את הפה בגאג כי האף שלו סתום והוא נחנק.

הבעיה בסאב מצונן היא שאם אתה רוצה לקשור אותו כמו שצריך אתה צריך לקחת בחשבון שתצטרך מדי פעם לקנח לו את האף.

הבעיה בסאב מצונן היא שאי אפשר להשאיר אותו הפוך יותר מרגע כי הוא טובע.

הבעיה בסאב מצונן היא שאמנם נעים לזיין אותו כשיש לו חום, אבל רחמנות על המסכן.

הבעיה בסאב מצונן היא שאם נותנים לו מספיק תרופות כדי לשלוט בתופעות הלוואי הוא נרדם ומשאיר אותך וחצי תאוותך בידך (או כל תאוותך בידך. לאיפה החצי השני נעלם?)

הבעיה בסאב מצונן היא שעם ההפוגות שהוא לוקח כשהוא מוצץ כדי לנשום/לקנח את האף/להשתעל, כבר עדיף להסתדר לבד.

הבעיה בסאב מצונן היא שאי אפשר לדעת אם הוא נרדם או התעלף או שאלוהים נענה לבקשותיו וגאל אותו מיסוריו.

הבעיה בסאב מצונן היא שבאיזשהו שלב אתה מתייאש, מלביש לו פיג'מה מפלנל, עוטף אותו בכל השמיכות ומחמם לו מרק עוף.

הבעיה בסאב מצונן היא שהוא כזה חמוד ואסיר תודה כשאתה מכין לו תה שאתה דוחה לזמן בלתי מוגדר את התוכניות שהיו לך להערב, ובמקום זה מתכרבל איתו מתחת לשמיכה ורואה איתו משהו דבילי בטלויזיה.

הבעיה בסאב מצונן היא שגם כשהוא מרגיש הרבה יותר טוב בעזרת הטיפול המסור שלך, והוא סוף סוף מצליח לשבת זקוף במיטה ולאכול קצת אוכל מוצק, כל מה שהוא עושה זה לכתוב בפורום בשפה שאתה לא מכיר על כמה שהוא אוהב אותך וכמה שאתה מדהים.

בת אלף6

New member
מעשה בסאב מצונן

ואדןן דאגן....
חמודיםםםםםםם

JamesNox

New member
שמופ? אנחנו?

חס וכרפס. שני גברים מסוקסים ונוטפי טסטוסטרון.

Dan_Kap_

Active member
כן

אתם, ישר לפינת השמופ, תעמדו שם מסוקסים ויפים ביחד...

JamesNox

New member
אה...

זה בסדר אם הוא יעמוד שם יפה ואני אבוא איך שאני?

Dan_Kap_

Active member
בודאי

שב כאן ותשתה הרבה תה, בזמן שהוא יעמוד בפינה.

בעוד חצי שעה תתחלפו...

A לוןA

New member
איך אני תמיד קורא אותך עם חיוך

אפילו שאתה מתאר שפעת...

אחחח...שבוע קשה עבר על כוחותינו...

superot

New member
וכמובן, בעיה חשובה נוספת!

צריך לבחור מילת בטחון בלי מ"ם, או נו"ן, או בי"ת, או דל"ת, ושלא תהיה דומה להפצ'י, או לשיעול.
:)

למעלה