הבעיה באלבום MUSIC

הבעיה באלבום MUSIC

הבעיה באלבום מויזיק היא שהשירים לא היו אחידים מדונה לקחה 2 מפיקים שונים אחד מהשני הראשון מיוויז הטכני המחוספס מצד שני אורביט האלקטרוני העדין שילוב מנוגד כזה יצר קאטסרופה קטנה כמו כן השירים היו פשוטים מידי I DESERVE IT, NOBODYS PERFECT היו 2 שירים בלתי נסבלים AMAZING, RUN AWAY LOVER היו שירים מעולים כמו: GONE,PARADISE,MUSIC, IMPRESSIVE INSTANT, DONT TELL ME הבעייה העיקרית שהיה יותר מידי עיוותי קול עדיף היה לעשות את כל האלבום בסגנון קוסמי כמו PARADISE, MUSIC, GONE המעולים. אנשים חשבו שמדונה בדאיכה יש יצאו למעשה רק 2 סינגלים ממיוזיק, WIFLFAG אף אחד כמעט לא ראה או שמע... אבל הסיבוב הופעות המדהים פיצה על זה. אם העובדה שמדונה היא מדונה אין להתווכח, תמיד היא תבוא עם דבר חדש ומפתיע. ואני בטוח שהיא הולכת להפתיע רק לטובה. השיר הבא שלה כאמור יצא בנובמבר 2002 והוא יקרה DIE ANOTHER DAY האלבום יצא ב2003 כנראה והוא יהיה רוקיסטי.

וסל

New member
לקחת לי את המילים מהפה

אינני מתיימר ליהות מבין גדול במוסיקה(לצערי)אבל פשוט אתה צודק אכן ב"מוסיקה" יש מקצבים פשוטים למדיי בשירים שציינת.האלבום נוטה ליהות משעמם בהרבה קטעים וגם המילים לא משהו. להילוש-גם אני אוהב את המדונה ולכן אנחנו פה.אבל....!!!!!את שוכחת שמכירת אלבום אינה מבטאת את איכותו,שכן בן אדם ממוצע לא שומע דיסק לפני שהוא קונה אותו.אני מבטיח לך שרוב האנשים קנו את האלבום מבלי לשמוע את השירים בו-יכול ליהות שהוא מכר הרבה והרבה אנשים התאכזבו.חוץ מזה הסינגל הראשון היה באמת מעולה ומקורי ופיתה המון צעירים לרכוש את האלבום. שוב,מדונה באמת זמרת מעולה אבל מוזיקה לא היה כזה אלבום ענק

GEL

New member
MUSIC אלבום ע-נ-ק

ולו רק בזכות אחד השירים הכי מדהימים של מדונה IMPRESIVE INSTANT ,יש בו יצירות מופת של מדונה כמו פארדייס ו-GONE פשוט בחירת הסינגלים היתה מוטעית לדעתי, הבחירה בתור מיוזיק כסינגל הראשון היתה טובה .אבל אחר כך היא היתה צריכה לשחרר את "אף אחד לא מושלם" וכסינגל שלישי את AMIZING-IMPREESIVE INSTANT בתור סינגל אם 2A-SIDE לאירופה בלבד,וכסינגל 4 באירופה ו-3 בארצות הברית את DONT TEEL ME ככה אנשים היו נחשפים לכמה שהאלבום הזה מיוחד ושונה........ולגבי WHAT IT FEELS באירופה הוא כן היה הצלחה יחסית (מקום 7 ברטניה ) אבל כל השערוריה המיותרת סביב הקליפ היתה מיותרת-המיקס של הקליפ לדעתי הוא אחד הטובים של מדונה -הרבה יותר מגירסת המקור המעיקה..........ולא נשכח את הלהיא ההיסטרי אמריקן פאי שצורף כבונוס בכל העולם מלבד אמריקה לסיכום היתי אומר שלאחר קרן אור וכמו תפילה זה האלבום הטוב של מדונה

MTS GirL

New member
מיוזיק נחל כישלון

ליריעקה פשוטה מדי שירים שנעשו בלי טעם music.1- שיר קליל קליט ורקיד, ממש אהבתי רק שהוא קצת בלגניסטי מדי impressive instant.2-שיר עם ליריקה עלובה ביותר וממש לא מובנת השיר גם על אותו עקרון של בלאגן אין קשר בין כל בית לבית קצת חסר טעם ושמישהו יסביר לי מה הקטע של הסינגי סינגי... runaway lover.3- שיר נחמד עם ליריקה פשוטה בוא נגיד שבשיר הזה היא הקדימה את קיילי I deserve it.4- בלדת קנטרי מהממת מרגשת ומרטיטה פשוט שיר טוב ויפיפה amazing.5- הקיטש בהתגלמותו, שיר מזעזע מבחינת הפקה וליריקה קצת דומה לbeautiful stranger nobodies perfect.6- שיר עלוב רואים שעבדו עליו בחמש דק´ כדי למלא את האלבום הוא תקוע, חסר קצב וטעם next! don´t tell me.7- שיר פופי פשוט קליט ונחמד די אהבתי אפשר להגיד 8.what it feels like for a girl-בלדה פמינסטית מהממת העיבוד שלה כל כך פשוט ויפה זה השיר הראשון שאהבתי באלבום 9.paradise -שיר משעמם ועלוב ביותר 10. gone- בלדה מדהימה ביותר וכל מילה נוספת מיותרת בסך הכל לא אחד מהאלבומים היותר טובים של מדונה היא כאילו ניסתה למסחר את עצמה וזה הוריד מהאיכות שלו נקווה להבא שיהיה יותר שווה להקשיב לאחד האלבומים שלה צ´או......... MICHELLE

GEL

New member
אתה צודק 12 מיליון זה באמת כישלון../images/Emo8.gif

ושלא לדבר על הביקורות הנפלאות מה שמוכיח שהוא באמת כישלון בידיוק עמו RAY OF LIGET

MadonnaFan

New member
אוקיי...

מה?! הנה הגרסה שלי (ד"א- אני משתדלת להיות אובייקטיבית! כמה פעמים ניסיתי כאן לשאול שאלות שליליות על מדונה, ונקטלתי קשות...:)) Music שיר טוב, רחוק מלהיות הכי טוב בדיסק אבל לא רע בכלל, עם סאונדים מעניינים ובלאגן שעושה טוב. Impressive Instant מעולה!!! מעולה!!! מעולה!!! וכל מילה נוספת מיותרת ;) או שלא. איפרסיב הוא שיר פשוט מצוין, עובדה שהוא שהה כל כך הרבה זמן בפסגת מצעד הקלאברים! הוא חדשני ומדהים באיכותו ובטרנס שהוא יכול לגרום למי ששומע (ורוקד) אותו. Runaway Lover יש פה הרבה שיחלקו על דעתי, אבל לדעתי הוא אחלה שיר, ואני לא אתנגד לשיחרור שלו כסינגל. I Deserve It מדהים ומרגש. לא הפסגה, גם לא רחוק. Amazing שיר נחמד. לא מעבר לזה. Nobody´s Perfect מדהיםםם. שיר מרגש, כשאני שומעת אותו אני.. אני... אין לי דרך להגדיר את זה. הוא נוגע עמוק בפנים- וגם נורא אהבתי את הביצוע בהופעה...:)) Don´t Tell Me שיר טוב, מקצב מעניין וגיטרות שמתאימות למדונה וקאנטרי בצורה מדהימה. What It Feels Like For a Girl שיר מדהים, אני מאוד אוהבת את גרסת המקור- וגם את הרמיקס. מדהים. Paradise שיר האהוב עליי ביותר באלבום, שיר פשוט מדהים מכל הבחינות- מבחינת הליריקה, מבחינת המוזיקה והעיבוד, מבחינת- הכל! Gone בלדה מקסימה, מרגשת ויפה, והקול!! הקול!! So me. ~מעיין~

קרן אור כשלון?1

קרן אור רחוק מלהיות כשלון הוא מכר 15 מיליון והוא האלבום הכי טוב בקריירה של מדונה, עם זה אי אפשר להתווכח כמו כן הוא הביא לה קהל מעריצים חדש שלא היה לה מכל הגילאים והיא קבלה מעמד מכובד ביותר ככותבת שירים מעולה לאחר שהוציאה אותו.

קרן אור כשלון?!

קרן אור רחוק מלהיות כשלון הוא מכר 15 מיליון והוא האלבום הכי טוב בקריירה של מדונה, עם זה אי אפשר להתווכח כמו כן הוא הביא לה קהל מעריצים חדש שלא היה לה מכל הגילאים והיא קבלה מעמד מכובד ביותר ככותבת שירים מעולה לאחר שהוציאה אותו. שלא נדבר על 4 פרסי גראמי שקיבלה עליו.

GEL

New member
למי שלא הבין הדברים נכתבו בציניות

ןלא ברצינות כקונטרה לשטויות שנכתבו בגנות האלבום הבאמת מצוין מיוזיק.........קצת הומור בימים אלו לא יזיק

MTS GirL

New member
אני באמת אוהבת את מדונה

יש לי את כל האלבומים שלה חוץ מאחד פשוט מיוזיק נורא איכזב אותי ריי אוף לייט מצוין.. פשוט מצוין.. צ´או....... MICHELLE

למעלה