הבנתי

הבנתי ../images/Emo3.gif

למה אני בוחרת להיות לבד
. זה לא בגללי (כמובן) אלא בגלל שהאיש הזה לא קיים !!! שיהיה אחה"צ וערב מעולים, אני בהפסקה קצרה לפני המשך היום המשוגע, וד"ש לכולם מהוטרינר, מתברר שגם היום נאלצנו לבקר אצלו

יערית

New member
ז"א

גבר שהוא סיסי מידיי לא מספיק טוב עבורך? אני מעריכה גברים כאלו , הם נעלמו מהנוף הישראלי או שהם בגיל שהשכל מחודד להם יותר :)) מבלי להעליב כאן אף אחד

אין קשר לסיסי

גם סיסי יכול להיות ג'נטלמן. הכל תלוי באופי ובחינוך. העניין הוא שרובנו - באיזשהו שלב מפסיקים לנסות. לפני שהתחתנתי קיבלתי עצה - מה שלא תצליחי להעביר לבן זוגך לפני החתונה - אחרי החתונה בטח לא תצליחי. וראה זה פלא - אצלי זה היה מדויק. בסה"כ רוצה גבר שידע לא לקבל את הדברים כמובנים מאליהם, בדיוק כמוני !!! שלא יחשוב שאני בכיס הקטן שלו ושישכח שצריך גם להשקיע. אני עזבתי את שלי בגלל הדברים האלו. דרישות צנועות יש לי חחחחחחחח. מכירה זוג כזה - נשואים הרבה שנים, תענוג לראות אותם יחד.

יערית

New member
טעות בהבנה שלי ../images/Emo52.gif

עייפות של היום הזה. קראתי אותך שוב והבנתי שחשבת על אותו סוג גבר שאני כתבתי עליו. אני לא חושבת שלא ניתן למצוא כאלו, הם נמצאים אבל מעטי מעטים, האגו הישראלי והתדמית של המצ'ו מאד השפיע על התפתחות הגבר הישראלי בימינו ויותר מכל לדעתי, הנשים הם אלו שיש להם יד גדולה בשינוי הזה שנעשה כביכול " לטובתינו". סטייל הביצ'ית שלא יודעת להיות אישה, סטייל הגבר שלא יודע להיות גבר. העתקה- לפעמים העתקה מבית היוצר<הורים> עושה את ההבדל המהותי.

וכמו שאמרת - יש מעטים כאלו

שלי באופן אישי אין כוח וסבלנות לחפש אותם. לכן בוחרת להיות לבד אבל לא בודדה. ההפסד הוא של הגברים והנשים כאחד - בטוחה שאם באופן פלא יהיה שינוי שכזה, אחוז הגירושין בארץ ירד פלאים. ואפשר להיות מאצ'ו וג'נטלמן יחד, עניין של חינוך, כמו שאמרת - במיוחד שלנו, הנשיםץ

Rtitan

New member
סתירה מהותית בהגדרות...

מאצ׳ו וג׳נטלמן? אלו מושגים מנוגדים בתכלית ומעידים על בילבול בין שני סוגי גברים: מאצ'ו הוא (לפחות עד כמה שאני מבין את המושג) גבר(?) שבאופן בסיסי סובל מחוסר ביטחון עצמי ולכן מנסה לחפות על החוסר הזה בקול רעש רם או שתיקה דוממת משל היו סוכני מוסד ו-CIA גם יחד ועשיית רושם... על מי שמוכן שיעשו עליו רושם בצורה כזו. לגבי דידי מדובר בבלון נפוח באוויר חם אשר בקושי צף באוויר ומדי פעם מצליח לקפוץ קצת מעל רק בזכות תנועת האוויר סביבם ולא בזכות שום תכונה חזקה שלו. הסוג השני הוא סוג הגברים ה״שווים״: הם לא צריכים לעשות רוח, את התכונות שלהם מזהה מי שאמור לזהות ודי להם בזה. מאצ׳ו פשוט אינו יכול להיות ג׳נטלמן מאחר והוא עסוק בעצמו עד כדי ביטול כל אדם אחר סביבו מלבד אלו שנוהים אחריו ומוחאים לו כפיים מספיק חזק כדי ליצור תנועת מולקולות אוויר שיחזיקו אותו צף באוויר. כשאתה מבטל דעות ואנשים - בהגדרה אינך אדם מתחשב או ״ג׳נטלמן״. לכאורה חלקם נראים לסביבתם מאד חביבים וסימפטיים אבל נסו לא להסכים איתם ותרגישו ״עדינות״ מהי. מה שמצחיק הוא שלמרות כל המילים שנשפכות - בחברה הישראלית בעלי המעמד הציבורי והחברתי הגבוה יהיו בדרך כלל המאצ׳ואים מכל צבע, מין, מעמד כלכלי או השכלה. זה עצוב לחברה עצמה... עד כמה שאני מכיר גברים ונשים ״שווים״ - הם לא צריכים להרשים בכוחניות, כשהם פותחים את הפה (והם פותחים כשיש לזה מקום), כבר יודעים שהם שווים.

DANAQ32

New member
../images/Emo45.gif

לצערי, הגברים הג'נטלמנים "נעלמים" בתוך החברה הגברית המצ'ואיסטית. הם לא מיעוט, יש רבים , אך הגבר המצ'ואיסטי נראה כי התרבה באופן בלתי ניתן לשליטה ונוצרה תחושה כי יש רק גברים "כאלה". זה עצוב בעיני, אך מה שעוד עצוב הוא שנשים רבות נותנות יד לזה.

rrredshay

New member
../images/Emo45.gif

לא שבאמת קראתי מה כתבת... אני סתם נהנה לראות אותך פה שוב...

יערית

New member
../images/Emo88.gif

השלטים לא מנת חלקי, אני לא מנפנפת בנוצות לא לי
<גם לי יש לשון>

לא מדוייק לדעתי...

הארסים מתרבים. אני עדיין מוצא אותם כזן נפרד שחייב להיכחד ממש כמו הדינוזאורים. ארסים לא יכולים/יודעים להיות מאצ'ואיסטים.

יערית

New member
מה לגבי ערסיות?

כפרות עליך מאמי נשמה, אנחנו גם רוצות צומת לב והרבה ,למה מה קרה, מי מת?

למעלה