הבנתי...

מאיושית

New member
הבנתי...../images/Emo13.gif

סוף סוף, בפעם הראשונה בחיי, הבנתי את משמעות המשפט: "תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך" היום הייתי בהופעה של הגדול מכולם , שלמה ארצי (היה מדהים!
), ובכל פעם שהייתי בהופעה שלו, אף פעם לא העזתי לרקוד ולהשתולל כמו שבאמת רציתי, תמיד הרגשתי כאילו מסתכלים עליי ובוחנים אותי... אבל היום...וואו...היום פשוט השתוללתי, אני לא יודעת איך זה קרה לי, אבל פתאום עשיתי בדיוק מה שרציתי בלי לשים לב לאף אחד! רקדתי, ושרתי והשתוללתי כמו מטורפת- כמו שתמיד רציתי ולא העזתי... היום העזתי- ואני ממש מאושרת

מאיושית .....

אני כל כך שמחה בשבילך.... את כזאת נערה חכמה...באמת...השיחה איתך מספיקה בשביל להבין שאת באמת מאושרת...וצריכה רק מעט עזרה...ואני בטוחה שאת כבר עושה משהו... תמשיכי...כי תמיד צריך להעז ולעשות כל מה שרוצים!! יום קסום לך יקירתי מקסימוששששששששששששששש

AlteX

New member
וואו מאיושית, כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif

בתור אחד, שגם פעם נורא התבייש לרקוד (והיום ההיפך הגמור), אני ממש גאה בך...! מקווה לראות אותך רוקדת איתנו באחד המפגשים הבאים... תמשיכי לרקוד!!!

א ו ר1

New member
איזה כיף מאיושית!!!

אני כל כך אוהבת לרקוד ואני לא זוכרת מתי רקדתי בפעם האחרונה. יש לנו הופעה של שלמה ארצי מטעם הסתדרות המורים במחיר ממש סמלי 56 שקלים, אני חושבת שאלך. בכל מקרה מה שאני מתה לעשות הוא ללכת לים בשעות הערב ולצעוק את כל מה שאני מרגישה, אני חושבת שזה יעזור לי , אבל אני מתביישת לעשות זאת.

shugi28

New member
אם הבנת אולי תחליפי את הניק

למשהו פחות מיואש ...?

PrettyBell

New member
שמחה מאד בשבילך

וגם בחרת את השיר שאני הכי אוהבת של שלמה לשים בתחתית ההודעות שלך. מצויין!

PrettyBell

New member
זה לא

מיואשת, זה מאיושית! הניחוש שלי הוא שהשם שלה ´מאיה´. קלעתי?

א ו ר1

New member
עכשו הבנתי את ההודעה של שוגי

אבל לא קלעת זה לא השם שלה. למרות שהוא מתחיל במ´.

מאיושית

New member
לא קלעת...../images/Emo9.gif

אבל לא נורא..
קוראים לי מעיין, ומאיושית זה בגלל שמאיוש זה שם החיבה שלי בבית...

PrettyBell

New member
אופס../images/Emo4.gif

ניסיתי, אבל לא הלך. אבל ידעתי שאין לזה שום קשר ליאוש. את נשמעת הרבה יותר מדי אופטימית בשביל זה!

למעלה