הבנתי משהו חשוב

ממצמצת

New member
הבנתי משהו חשוב

הבנתי משהו מאד חשוב אבל די ברור. הבנתי שעד היום חייתי את חיי בפחד. בפחד שהדברים הטובים בחיי ייעלמו. הייתי מדמיינת כיצד אני מאבדת ומדוע אני מאבדת את הדברים הטובים בחיי, ולכן ריכזתי את כל כוחותיי בלשמור על מה שיש לי. לא נהנתי ממה שיש לי עד שהוא איבד מהטעם שלו. אך אני ניסיתי לאחוז בו כל כך חזק למרות שהוא כבר אבד. אז היום החלטתי לנסות לחיות את חיי, לחיות את ההווה , לתפוס כל רגע של שמחה ולהנות ממנו. נכון קיים הסיכוי שמחר אני לא אזכה להנות מרגעים יפים שכאלה, אך מחר לא משנה דבר כי כל משמעות החיים טמונה בתפיסה שלנו את חיינו, את ההווה שלנו. הייתי צריכה להוציא את זה , תודה

שרונהה

New member
ממצמצת... כל הכבוד... ההווה חשוב..

העבר אינו חשוב משום שאינו קיים... העתיד אינו חשוב משום שאין לדעת מה הוא צופן... ההווה הוא החשוב - כאן ועכשיו - תהני ותמצי עד תום כל רגע בחייך וכך תזכי לחיות בהווה נצחי שבו את מאושרת ושמחה. טוב שהגעת להבנה זו בעצמך.... זו הערובה שתנהגי כך מהיום ואילך.. בהווה ובמיצוי השמחה והאושר מכל רגע ורגע. מאחלת לך את כל הטוב והאור שבעולם....

שילחי הרבה אור אל פחדיך והם...

כהרף עין יעלמו להם. הפחדים שלנו הם המקומות האפלים בנשמתנו והם זקוקים לאור האהבה. כאשר תאהבי את פחדיך הם יתמוססו כהרף עין.

למעלה