../images/Emo25.gifאוקקיי אוקיי אתן ל=א מבינות!כננסו!
אז ככה..הייתי שם
ואיזה כיף היה ואני כל כך מאושרת!! איך שהם נכנסו אדם התיישב לידי (אני זאת עם הורוד בתמונה 8 )ושאל מי רוצה לשתות.. ואז אמרתי לו כזה בשקט אני..והוא אמר 'קחי נשמה שלי'..אאעאע..כי כבר הייתה לי סחרחורת..כמו תמיד והיו לי דמעות בעיניים מרוב התרגשות אבל לא בכיתי..
ו..אחת שם שאלה מה הם חושבים על זה שאנחנו כל הזמן מבזבזות מלא כסף כדי לקנות להם מתנות.. אז הם אמרו שלא צריך ושדי בזה שאנחנו באות להופעות ומראות כמה אהבה יש אצלנו בלב..
ואחרי הקדמה שעשיתי להם איזה כמה דקות טובות..חחח..על זה שזה לא ממש עוזר כי כל אחת תרגיש טוב שלפחות יהיה לה משהו אישי ממנה אל הבוי שהיא אוהבת
!!..חחחחחח... אז אחרי זה לקחתי נשמה עמוקה ועשיתי כזה "טוב אז..אושרי?יש לי מתנה בשבילך!
" וכולם כזה צחקו...חחח....אבל לא עליי ..איתיי..חחח..כי אחרי כל ההקדמה הזאת אני כזה באה לאושרי עם שתי שקיות כבדות וגדולות...חחח נתתי לו קופסת מלאה בממתקים מחנות ממתקים שכתוב עליה 'מי אוהב אותך יותר ממני'.. והכנתי לו לב כזה מעץ שצבעתי באדום והדבקתי תמונה שאני נותנת לו נשיקה אז מהערב של המסיבה של אביחי! וכתבתי לו עם לב מחובר ליד ברכה...
והוא פתח את זה ליד כולם...חחח ובאותה הזדמנות נתתי לו נשיקה ואז שרו ן ישב לידו אז אמרתי לעצמי..יאלה ניתן גם לו נשיקה..ואז גם לערן וגם לאביחי וגם לאדם...חח.. בקיצור..כולם יושבות שם ומחכות ואני כזה מנשקתת אותם
ואז עשו תמונות קבוצתיות שכל פעם לפי הסדר ישיבה שלוש בנות באות להצטלם איתם! אז אני הייתי הראשנה שספרו..ואיך שהיא אמרה לי לגשת..דפקתי ספיד לאושרי..'אני ליד אושר אני ליד אושרי'(זה מה שמלמלתי..חח) ואז (זה היה לפני כל זה)אמרתי בהתחלה ..אושרי כזה הסתכל עליי כי אותי ראו כי הייתי קרובה אליהם..ואמרתי לו "אתה זוכר אותי?!" והוא אומר לי 'כן..אני זוכר..את מוכרת לי...L-Dרק תזכירי לי מאיפה"...ואני אומרת לו "אז דוד שלי הוציא אותך אליי בלילה מהמועדון שבאתי במסיבה של אביחי"..אז הוא אומר לי "נכון נכון מאמיי,,,ברור שאני זוכר אותךך!" חחחח...ואני כזה נמסהה מהיופיי...חח ואז עשיתי מן שלום כזה קטן עם היד ששרון הסתכל עלי..ואמרתי גם לו "שרון,,אתה זוכר אותי?!" והוא אמר לי יישר בלי שאני אגיד לו.."כן כן ברור מותק"...חחח....:-* וכמה נשיקות נתתי לאושרייי אתן לא מבינות כמה ...כל הזדמנות שיש לי אני מנשקת את אושרי..ואז את שרון ואז את אדם..חח... היה קטע שנתנו שם גלויות כאלה שבצד אחד יש תמונה של אחד מהם,,על כל אחת. ובצד השני על כולם יש תמונה של כולם ביחד..אז כולם הסתערו שהם יחתמו..ובאתי לאושרי אז הוא מרים ת'ראש ומסתכל עליי. וכזה מחייך..חח..ואני עוד פעם נמסה...חחחחחחחחח....אז הוא אומר לי "רק תזכירי לי פעם אחרונה איך קוראים לך מאמי"..אמרתי לו נוי..אז הוא כזה כתב ואמר בו זמנית מה הוא כותב...אז הוא כתב "ל
נויוש (הוא הדגיש את זה..חח.) .ב-
שלך תמיד..אושרי אלמוריש!...עאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע ואז גם שרון כתב לי..'לנויוש בהמון אהבה נשיקות..שרון סנדלר'...:-* ואז גם רציתי שאדם יחתום לי ובדיוק הם כבר איחרו לשידור אז איציק משך אותו..והוא אמר לי "פעם אחרת נשמה שלי,,בפעם אחרת מאמי שלי,,אני עףף עכשיו..." ואז הוא חייך אליי..ואני?!אעאעאעאעא ולפני שמשכו את אושרי לשידור שזה היה בביניין צמוד אבל לא שם..אז הספקתי לתת לאושרי עוד נשיקה שהוא חתם לי ושהצטלמתי איתו ולפני שהצטלמתי אותי ואחרי וכשהבאתי לו ת'מתנה ולפני שהוא יצאא פעם אחת שהוא עוד היה בפנים ופעם אחת שהוא כמעט יצא החוצה. ומזה משכו את שרון ואני תפסתי אותו חזק ולא שיחררתי..ואז הוא ראה שאני תופסת אותו כדי לתת לו חיבוק אז הוא התכופף אליי ונתן לי חיבוק ונשיקה!עאעאע ואז איציק משךך אותו כי זה היה שידור חי והם איחרו בגללנו באיזה כמה שניות..חחח בקיצור?!היה ה-כיף של החיים שלי (וגם ההופעה בחולון וגם אז במסיבה של אביחי) וכל פעם שאני רואה את אושרי..?!?אני אוהבת אותו יותר!מכל דקה לדקה ,,מכל שניה לשניה..
אושרי?!?!חיים שלי?!מלאך שלי?!נשמה שלי?!עיניים שלי?!... אני?!!?!?!?
אוהבת = אותך = כל = יום = שעובר = יותר = ויותר!