הבנים ברדיו דרום >>

הבנים ברדיו דרום >>

כל הסיפורים , החוויות , התמונות , הנשיקות , החיבוקים - לכאן . [: ת ה נ ו . P= [ בנות ? , לבנתיים אל תגיבו , רק מי שהייתה שם וזה - שתגיע היא תספר איך היה , ואז תגיבו .
]

../images/Emo141.gifסורי שאני מגיבה אבל כבר פתחו מיכל!

הדררר כבר פתחה אשכול לא ראית????חבל שיהייההה שתיים!!! כבר התחילו להגיבב שמהההההה אז נראלי שעדיף תשניי פעם הבאה תסתכליי מאמיייי=]]]] נראליי שעדיף לא להגיבב פה כי יש כבר אחד!

../images/Emo175.gifאיפפפפפפפפפפפ איזה מעצבנננננננות !!!!!

מה אתן חושבות שאני טיפששששששששה ? , אני ראיתי אותו !!!!!!!!!!1 אוווווווווווווווווווח . |||: אמרתי בשירשור השננננננני ששם זה יהיה דיבורים על הרדיו כאילו מי שרואה מהבית , על הבויז מה הוא לבש , ואיך הוא דיבר ולא יודעעעעת מההה ,,,,,,,,, ופפפפה הם יספררררררו חווית >>>>>> מי שהלכככככככה !!!!!!!! אייייייייפ חייבות להרוס !!!!!! \\\\\\\: אל תגיבו לי ! , פשוט אלללל !!!

../images/Emo141.gifתודה=]]]]]]

מאיפה הבאת אותם שירלי????. אעאעאע כפרעל אדם ס'חתיךךךךךךךךך חעחע ראיתם את לינויצ'ה השמנה שלי???חעחעחע כפרעליהההה איזה כיף לה
=]

../images/Emo109.gif וואי חאלס כבר תמי יש תלונות

מה יש לך תגידי תודה ושתקי ואם לא טוב לכן אל תראו את התמונות וואלה יופי אני מרכזת לכן את כל התמונות ויש תלונות פשוט חוצפה

../images/Emo141.gifחחח שירלי כנסי כפרע=]]]]

לא הבנת אותי נשמהההה תראי דוקא למטה מה כתבתי לך כתבתי לך לא משנה זה לא נורא!!!!!!! פשוט היא אמרה שזה היה חוסך לך ולנו עם היית נותת תאתרר אז אמרתי נכוןןןןןןן זה היה חוסךךךך אבל זה לא שישי לי תלונה עליך או משוו דוקא אמרתי תודההה שסדרת ככה תתמונות פשוט גם האתר היהה חוסך עם היית שמה אבל זה לא משנהההההה הבנת כפרע??!?!?!

../images/Emo109.gif חח טוב אל תייחסי אני בכלל

עצבנית על אמא שלי סליחה שפרקתי עלייך :|

למעלה