הבניין.

Gaius Octavius

New member
הבניין.

כאשר יצאתי מהבניין הזה, אמרתי לאמי שהמקום הוא כמו שני אולמות תיאטרון שנלקחו מהם במותיהם והוצמדו זו לזו, כך שהשחקנים מציגים בפני השחקנים האחרים את הצגתם. איפה הייתי? [בעניין הזה כנראה צריך להיכנס לראש שלי ולא נראה לי שזו שאלה קלה בכלל, מאחר והיא גם לא ספציפית במיוחד. אבל אני סומך על עריסטו שיצליח.]

Gaius Octavius

New member
אם מתחשק לך, כן.

אם כי הייתי מציע לשאול כמה שיותר בבת-אחת, ככה שאני אוכל לענות על כמה שיותר בביקוריי הלא-כל-כך תקופים.

Gaius Octavius

New member
לא, לא,

וגם לא שום אמפיתיאטרון אחר. במשפט שלי התכוונתי באופן מטאפורי. ולא סתם, גם מנקודת מבט אישית שאולי רק אנשים הקרובים לסיטואציה הקיימת בבניין ההוא יבינו. בכל מקרה, הבניין הוא לא בניין מפורסם, והוא ממוקם בארץ.

Gaius Octavius

New member
אה, כן,

שכחתי גם לציין שיש בניינים נוספים כאלו ברחבי העולם, ואולי אפילו גם עוד בישראל, סביר להניח.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני סתם לא קשור- אולי

קיסריה.. חח אמרתי לכם שאני לא קשוררר

Gaius Octavius

New member
טוב, אנסה לפשט:

כוונתי היתה שהאנשים שגרים בבניין דרך-קבע מעמידים פנים בפני האנשים המבקרים בבניין, בעוד גם האנשים המבקרים בבניין מעמידים פנים, והם גם יודעים שהאנשים הגרים בבניין מעמידים פנים.

כמה הצעות...

א. בית משפט (לא הגיוני כי אנשים לא גרים שם, אבל יש העמדת פנים ידועה). ב. בית הנשיא / ראש הממשלה. ג. תיאטרון או קרקס ביתי כלשהו. האם אני בכיוון?

yadiday

New member
חחחחחחחחח - זה טוב + תשובה

בניין מס-הכנסה

השערות

בניין התפעל: הוא גם פעיל וגם סביל, כלומר, השחקן הוא גם הצופה. השערה אחרת: כל בניין שיש בו מראה, וכל העוברים לידה רואים את ההשתקפות של עצמם.

Gaius Octavius

New member
../images/Emo128.gif לכולם.

ולא, זהו בניין בטון וקורה, לא בניין מופשט. קשה לצאת מבניין מופשט.

ניסיונות נוספים -

בית כלא בית חולים בית אבות השלישי יותר נראה לי, כי אנשים אכן גרים שם בדרך קבע... אולי בית חולים לחולים סופניים?

yadiday

New member
יש עוד מקום אחד כזה

שדיברו עליו - אמנם לא ראיתי אותו... .אבל..... יכול להיות שמדובר במסעדה ההיא שמשחקים שם ב"נדמה לי" ? (יענו מזמינים ב"כאילו" מנות ?)

למעלה