הבנות של הקורס ויונתן

הבנות של הקורס ויונתן

שמתי לב שיונתן מותקף ע"י הבנות מהקורס הדרכה... אתם חושבים שזה ריב מתוחכם עם כל מיני רמזים אבל כולם יודעים במה מדובר גם אם אתן חושבות שיש סודות... ויונתן במקום המשחקי כיתה א' שלך פשוט תציע לאחת מהן לצאת ונגמר סיפור אתה לא צריך "למשוך להן בצמות"...בהצלחה לכולכם! נ.ב. 'סעמק! כמה קורס יש בפורום, אתם מתרבים כמו ערבים!

ששש....

כחלק מ"בנות הקורס" אני חייבת להגיד לך אריאל פשוט להיות בשקט!! ואל תתחיל לדבר כאחד שיצא ואפילו רדף אחרי ילדה בכתה ט (אני יודעת שאת בטח תתעצבני וסליחה!!)!! אז אל תתחיל לרדת פה על גיל... ענת

אריאל...

אריאל מותק.... אתה לא חושב שהגזמת? החוסר טאקט שלך (סלח לי), פשוט גובל כבר בטמטום.... במבט לאחור, אני לא כ"כ חושבת שיש לך זכות להעביר ביקורת, בייחוד לאור העובדה שזה לא עניינך.. אני חייבת להודות שאתה עושה צחוק מעצמך, ואני אשמור את הסיבה לעצמי.. אני מצטערת אם מציק לך שהשנה הקורס קצת יותר בולט, בעצם, אני לא כ"כ מצטערת..

שיר וענת, רגע אחד...

יכול להיות שאני הגזמתי, יכול להיות גם שאתם הגזמתם... נראה לי שהבנתם בצורה שונה ממני את מה שכתבתי ונסחפתם לתגובות לא לעניין ואפילו מעליבות... תשתדלו לא לגלוש לדברים שאין להם קשר וסתם נועדו לתקוף או להתגונן... סליחה

למעלה