הבנות שלי

yuliazelinsky

New member
הבנות שלי

בוקר טוב לכולם
ב29.11.13 נולדו לנו תאומות בשבוע 31+5 במשקלים 1630 ו1680
נורא קטנות..... נושמות לבד...
אחרי הלידה הן גם ירדו קצת במשקל ,אחרי זה התחילו לשמח אותנו בעליות קטנות
מאז שהן בפגיה בהר הצופים הן חזרו למשקלן בזמן הלידה
מעלים להן את הכמות האוכל כול הזמן אך לאחרונה הן התחילו לפלוט מעט וגם המשקלים מדי פעם יורדים וזה מעציב אותנו מאוד
בפגיה כול הזמן מנסים להרגיע אותנו שגם הפליטות וגם הירידות לעטים הם תקינות וזה בסדר אך אני מאוד מאוד מאוד מודאגת מהעניין...
הן אוכלות כרגע את החלב שלי אני שואבת כמה שאני יכולה והחלב בסדר גמור הוא נראה צהוב ושומני אין שום סיבה שלא ישמינו ממנו...
עוד עניין שמאוד מפחיד ומלחיץ הוא שעדיין יש להם ירידות לעטים רחוקות אומנם אבל עדיין של דופק
אני אשמח לשמוע מה דעתכן על כול זה...

אורטל OSE

New member
את מתארת מצב שהוא על גבול המדהים!

מזל טוב!
משקלים מדהימים יחסית לשבוע הלידה (במיוחד לאור העובדה שהן שתיים), עליה במשקל (ברוב הזמן), את שואבת, נושמות לבד. בקיצור, מדהים.

לעניין הפליטות, מאוד מאוד שכיח. מנגנון העיכול והבליעה שלהן עדיין מאוד רגיש ולוקח קצת זמן עד שמתאפסים עם זה. שזה לא יחליש אותך זה שכיח מאוד מאוד מאוד ולא אומר כלום.
לעניין ירידות בדופק, זה שזה קורה עכשיו אצלכם "רק לפעמים" זה מדהים כשלעצמו. בשלב זה הן אמורות להוריד עדיין "הרבה" פעמים. המנגנון במוח שאחראי לנשימה עדיין קצת "עייף" ולא בשל ולכן זה קורה. עם הזמן ועם טיפול תרופתי (קפאין) הדברים פשוט משתפרים.

אתם במצב יופי!!!!

תהנו מהן.

שבוע טוב.

tym10

New member
הכל נשמע ממש מעולה!

קודם כל מזל טוב!
משקלים יפים לתאומים. הגיל ממש צעיר ולוקח זמן עד שהמשקל מתייצב. אין מה להילחץ מהירידות. ככה זה צריך להיות. הן נפטרות מנוזלים מיותרים.
וזה שהן נושמות לבד זה מדהים!!!
חשוב מאד שלא תהססו לשאול את הצוות על כל מה שנראה או לא נראה לכם.
על השאיבות!!!
מאחלת לכם פגייה קצרה ונטולת דרמות...

tym10

New member
לגבי הירידות בדופק

נפוץ מאד בשבוע הזה.
זה יעבור עם הזמן, ואל תיבהלי אם זה יחזור לקראת האכילה דרך הפה.
לוקח זמן לפגים ללמוד לתזמן את הנשימות.

yuliazelinsky

New member
בוקר טוב לכולם

תודה רבה רבה על התמיכה
היום בבוקר הייתי בפגייה
אותה אחת שירדה 40 גר' עלתה 50 גר' שימח אותי מאוד
השנייה שעלתה שלשום קצת נשארה אותו דבר שזה גם טוב
בלילה כבר לא היו פליטות ברוך השם מקווה שיימשך כך
אני אכן משגעת את הצוות עם 1000 שאלות בטלפון וכולן שם מתחשבות בכך שאני גרה רחוק ובסבלנות עונות לי על כול שאלה

למעלה