וקוראים לה אנג'לינה ג'ולי.... לשאלתך אילת-חמודה אבל ילדה ,חבל על הזמן אין פוטנציאל לזוגיות ארוכת טווח ענבר - הפוטנציאל הכי גבוה לזוגיות לפי דעתי,הבחורה הכי מאוזנת בבית מכל הבחינות ענת - לא גיבשתי דיעה,נראית בחורה שקטה כמו שאני אוהב. לינוי-לא אוהב קואלות ופנדות אם אני במקום איתן ובהנחה שאני באמת מחפש זוגיות ארוכת טווח אני מתלבט בין ענבר לליז אבל כאמור לא הייתי מתנגד ללילה עם לירון.
אני שונא את הדיבור המתיילד שלה... את התינוקיות... והיא בתכלס לא ממש מעניינת... מעדיף שתעוף ביום ראשון. ענבר באמת חמודה ענת - חמודה ועדינה, אבל לא מעניינת במיוחד לפורמט של תוכנית ריאליטי. ואיילת... חמודה אבל ילדותית באופי, צריכה להתבגר ולהבשיל... וגם לפתח עמוד שדרה כי בקצב הזה היא תיפגע הרבה מאד בחיים שלה.
בחורה מתוקה,אינטלגנטית ,מחוברת לקרקע ,נשמה טובה ויש לה קטעים שהיא סופר מצחיקה.עולה בכמה רמות על בחורות אחרות בבית בגיל שלה. לדוגמא:ליהי ודניאל. איתן הוריד אותה למטה במעט פעמים שדיברו והוציא לה את הרוח מהמפרשים. בנוסף היא מבינה מצוין את המצב בביח ומבינה שלה ולחברות שלה אין באמת מקום בבית מבחינתו של איתן.חבל!!
הוד ערסיותה מתחפשת במיטה כי הביאו ספר שלא לטעמה וההפקה הבהירה לה שלא ייכנס ספר אחר לבית אז היא עושה ברוגז ואמרה לאחת החיילות שלה שבגלל זה היא לא יצאת מהמיטה עוד אחת שחושבת שהבית הוא שלה ועושה טרור לכולם