הבנה

Mist2

New member
הבנה

אני רק זוכר שהיא הופיעה, נתגלתה בכל הדרה, נוצצת ומרשימה.
היה בה משהו מנחם, מרגש ומופלא. והיא הייתה שלי! קרובה כל כך…
לפתע גיליתי שהיא כבר לא כאן, לא איתי. הרגשתי נבגד ובודד.

לאחר שכל הניסיונות שלי להחזירה כשלו, נוכחתי שאני אף לא זוכר אותה כלל.
מאומה ממנה לא נותר, רק הזיכרון שהיא הייתה כאן, והרושם שהיא הותירה בי.

היו בי חלקים שהתעצבו, היו אחרים שהתאכזבו.
חלקם רגזו על שהרשו לעצמם לאבד הבנה כה חשובה ונוצצת.
חלקם רגזו על אחרים והאשימו אותם בכישלון חרוץ.
ישנם חלקים שעד עכשיו מנסים להיזכר באותה הבנה…
וחלקים אחרים שכל מה שמעניין אותם הוא ניסוחם של הדברים והבאתם לכתב.

ובכל זאת, האין זה רגע קסום ומיוחד, בו אנו נוכחים בשינוי זה;
אותו רגע של גילוי והכרה בכך שרגע לפני היינו שונים, וכעת אנו אפילו לא יכולים להיזכר.
רק הרושם נותר בנו, וגם הוא מתפוגג.

ינוקא1

New member

תסלח לי על ההערה

אבל למה כל חסידי גורדייף תמיד נשמעים כמו חתולים מיוחמים ששרים סרנדות רומנטיות המתרפקות בנוסטלגיה סכרינית מבחילה על חסד ואור רגעי שקיבלו בזמן עלום בהקשר לא ברור מהאינטליגנציה הגבוהה שלהם שהחליטה לנטוש אותם לאנחות?
אני בכלל לא קונה את זה- יש לי חשד שהיעדר האינטליגנציה הגבוהה אצלם הוא מצב פתולוגי שאין בו יוצאים מהכלל ומעולם לא היו בו יוצאים מהכלל. זה לא שאתם צריכים להתחבר מחדש למרכזים הגבוהים ושכחתם את הדרך. זה שאף פעם לא הגעתם אליהם וכל מה שיש בידיכם הוא חלומות מעורפלים ואשליות שוא.

חחחחחחחחח וואווו

אשכרה צחקתי קצת כשקראתי את המשפט הראשון. לעיתים כשאני פותח הודעה שלך אני תוהה אם יהיה שם תיאור ציורי והזוי במיוחד, כמו שיש לעיתים קרובות, והפעם זו הייתה חצי התעלות שלך. במילים הראשונות קלטתי שזה מגיע, ב"חתולים מיוחמים" ממש התחלתי לחייך ולא זוכר איפה היה הקליימקס, אבל ההמשך היה נפלא, כשהעובדה שאיני יודע מה זה "סכרינית" מוסיפה לעניין, והמשפט הארוך בלי ניקוד חותם את הסיפור.

Mist2

New member
הי רועי

אני מזמן לא רשמתי ולא קראתי בפורום, ולכן יש מצב שאני טועה.
אבל לפחות מאז שחזרתי לכתוב כאן, אני לא זוכר אפילו שירשור אחד המתחיל מהודעה שלך.
האם אתה מסוגל רק להגיב כדי לפסול את דבריהם של אחרים? (וגם זה בסדר), או שתוכל גם לתרום משהו משלך.

יהיה מרענן לראות שירשור המתחיל במשהו מקורי שלך, אפילו אם יהיו אלה גידופים בלבד.

Mist2

New member
אתה משווה את רועי החושב למכונת קולה?

חוץ מזה אני לא מכיר הרבה מכונות שמשלמים להם כדי שיגדפו...
אולי בפורום מזוכיזם זה יכול לעבוד יופי?!

אוטומט זה אוטומט

הוא מוציא את מה שהוא מתוכנת להוציא.
לא משנה אם זה גידופים, קולה, או כל דבר אחר.
העיקר להגיב לגירוי באופן אוטומטי וצפוי, אחרת יצטרכו לקרוא לטכנאי.

Mist2

New member
פעם הכרתי מישהוא

שידע כיצד להפוך מכונת קולה למכונת שוקו.
אבל לא היה ביקוש לזה...
מאז הוא הופך מקררים למיקרוגלים.

שוב פעם היעדר הלוגיקה שלך

אילו היית לומד לוגיקה היית יודע שאפשר לנסח כל הצהרה באמצעות אופרטור השלילה. לחילופין- כל שלילה אפשר לנסח באופן חיובי.
שלילה היא, לפיכך, יסוד עמוק בחשיבה, ואין זה משנה לערך האמת של הפסוק אם הניסוח הוא שוללני או חיובי.
אין שום יתרון בהצהרות חיוביות מצד ערך האמת שלהן.
לפיכך- ניסיונך הפתאטי לטעון ששלילת דבריך- ערכה לאמת פחות מאמירתם- מתרסק לו כמו כל טיעוניך עד כה.
ואם אתה מתכוון למקוריות כלשהי, חידוש והמצאה הרי שעלי לעמתך עם המציאות- אינך אלא רפליקה חיוורת הממלמלת ומדקלמת קטעים שבורים וגיבובי משפטים מספרי אוספנסקי וגורדייף ושות' כתלמיד זב חוטם מכיתה ב' לא מצאתי אצלך שום חידוש ושום דבר חדש להוסיף עליהם.

Mist2

New member
באמת רועי, קצת רחמנות

יש לי היום יום הולדת, תנסה לפחות היום להיות נחמד.

לוגיקה זה משהו עם אקווריום לא?

Mist2

New member

רועי בלי ציניות, עם כל השכליות שלך, רוב ההודעות שלך הן רגשיות.
זה כל כך ברור מהיכן בדיוק התגובות שלך יוצאות, שזה די משעשע לראות שאתה מדבר כל הזמן על הגיון, שכל, לוגיקה ועוד.

תודה על הברכה

מעולם לא טענתי לרציונליות.

אני תומך במוטו הניטשיאני "יהא ראשך איברי ליבך".
חוצמזה, כתוצאה מגלישת יתר ברשתות החברתיות יש לי תגובת נגד אוטומטית להיפטר מכל הימי הולדת המעיקים של כולם בברכה קצרה ומיידית. אם כבר יש לי תגובה רגשית לימי הולדת זו מועקה ועייפות וטינה על הטירחה שזה גורם לי. בקיצור- סע. חחחח

Mist2

New member
לא דיברתי על הברכות שלך

דיברתי על ביטאו הרגש השלילי שלך.

שליליים בעיניך

אין לך אמת מידה להחליט מהו רגש חיובי ומהו רגש שלילי.
וגם אם נדמה לך שיש לך- זו אך ורק בעיה שלך ואני לא נוהג לגזול ממשוגעים את בעיותיהם ומילדים את צעצועיהם.

למעלה