הבנאי והצורף.

אז אולי כאן הבעיה..

אף פעם לא הבנתי אנשים שהקהל בהופעות מפריע להם
כל הכיף בהופעה (לדעתי גם לאמן) זה ששרים איתו! לדעת שכולם מכירים את השיר, ושרים איתך ואוהבים אותך זו ההרגשה הכי כייפית בעולם. זה גם לדעתי מה שמעביר את האנרגיות בהופעה והופך הופעה לטובה.. כי לשמוע את האמן אני יכולה גם באלבום ולראות אותו זה תמיד כיף אבל לאור העובדה שהוא נשוי+ 2 זה לא בהכרח אפקטיבי..
סתם, אבל אני באמת חושבת שאחת הדרכים למדוד הופעה היא שיתוף הפעולה של הקהל, זה לדעתי אחד הדברים הכי חשובים בהופעה וכל אלו שזה מפריע להם שאנשים שרים ורוצים לשמוע רק את האמן- בחיאת, לכו הביתה ותקשיבו לאלבום ואף אחד לא יפריע לכם! ואני לא מדברת עלייך כי אני יודעת שזה לא כזה קיצוני אצלך אבל בכל זאת, תחשבי על זה גם את.. אני לא אוהבת קהל כזה בכלל בכלל והייתי מתפוצצת שם..

בוקר טוב גם לך!

אדם, תעשה טובה, כשאין לך איך לתרום לדיון בדרך אפקטיבית, פשוט אל תגיב, לא כלפיי לפחות, כי להשפיע עליי זה לא מצליח אז חבל על המאמצים שלך. נ.ב: ד"ש מעינת שרוף..
שבוע טוב שיהיה לך.

TEENAGER1

New member
בדרך כלל זה לא מפריע לי.

בדרך כלל פשוט לא שומעים, אבל זו הופעה מאד שקטה, לא הזכרתי את זה אבל גם במה לא הייתה שם בכלל. זה לא היה מצב שכולם שרו עם אביתר (למעט שיר אחד אולי), אלא כמה אנשים מסוימים ששרו כ-ל ההופעה וחלקם גם שרו ממש בקול. אין לי בעיה שישירו כמה שרוצים, אני יכולה להבין את ההנאה שבזה, אבל כשזה מגיע למצב שזה נשמע כמו דואט לא מתוכנן עם אביתר זה כבר קצת מוגזם.

אני לא אתווכח

אבל לטעמי רגעי השיא של הופעה זה כשזה נשמע כמו דואט עם האמן, אני מאוד אוהבת את זה! זה נראה לי כמו הבעת הערכה מאוד גדולה.. אבל שוב, אולי זה בגלל שאני רגילה להופעות שזו הציפייה בהן.. אני יודעת שהכי לא נחמד לי זה בקטעים שהאמן מפסיק באיזשהו קטע משיר לשיר כדי שהקהל יחליף אותו לרגע וכולם מסתכלים עליו כמו בולי עץ. זה לא סתם לא נחמד לי, זה על גבול המעליב.. אני ממש שונאת את זה וזה גורם לי להגיד על הופעה שהיא לא הייתה טובה!

bזוהר

New member
אני גם בדעה שלך,אבל

כבר התווכחתי על הנושא הזה הרבה עם אנשים, זה פשוט כל אחד ואיך שהוא מקבל את זה. אני נהנית באותה מידה בהופעה שהקהל לא מצייץ,ובהופעה שאני שומעת את הקהל כמו שאני שומעת את אביתר(או כל זמר אחר). אבל יש אנשים שזה מפריע להם.. לדעתי כל סוג של הופעה,כזאת או כזאת,מיוחדת בדרך שלה... כשהקהל שקט השקט והנימוס מאוד מפליאים אותי וזה תענוג ונעים,אני אפעם לא רואה את זה כשקט של ייבוש,וכשהקהל שר זה אנרגטי ויפה ומאחד וכיף לכל דבר יש את הקסם שלו,מצד שני יש אנשים שלא מתחברים לזה ואוהבים רק את השקט ואין מה לעשות....

אוקי, איתך אני כבר מסכימה..

למרות שאני בדר"כ כן מתבאסת מקהל שקט.. אבל אני נמצאת במגוון מצומצם של הופעות שבהן יש ציפייה לשיתוף פעולה מהקהל, אולי בגלל זה אני רואה חוסר שיתוף כדבר שלילי.. באמת יכול להיות שיש הופעות שבהן הציפייה היא שונה.. אני לא יודעת

למעלה