הבנאדם נהיה יפה.. מתי פספסתי את ההתקדמות שלו אל הגבריות?!
L LiOr CaRtEr New member 29/3/03 #2 אוקיי.. אז אולי התמונות הן לא הכי יפות שלו, אבל היום הסתכלתי על תמונות מ97, וזה פשוט מראה כמה שהוא גדל!!!! איזה מוזר לי...
אוקיי.. אז אולי התמונות הן לא הכי יפות שלו, אבל היום הסתכלתי על תמונות מ97, וזה פשוט מראה כמה שהוא גדל!!!! איזה מוזר לי...
L LiOr CaRtEr New member 29/3/03 #10 תמיד חשבתי שיש בין ניק לבין השחקן שמשחק את ג'יי ג'יי (הוא היה בעוד מלא דברים אחרים!!) דמיון... נכון? בפנים!!
תמיד חשבתי שיש בין ניק לבין השחקן שמשחק את ג'יי ג'יי (הוא היה בעוד מלא דברים אחרים!!) דמיון... נכון? בפנים!!
F flying chicken New member 3/4/03 #11 היי... שנים לא הייתי פה.. אבל עכשיו חזרתי... ובגלל שהיום (יום חמישי) אני בבית פצועה (אל תשאלו) חשבתי להוסיף כמה תמונות.... אם לאף אחד לא אכפת..
היי... שנים לא הייתי פה.. אבל עכשיו חזרתי... ובגלל שהיום (יום חמישי) אני בבית פצועה (אל תשאלו) חשבתי להוסיף כמה תמונות.... אם לאף אחד לא אכפת..
F flying chicken New member 3/4/03 #18 תמונה... אחרונה אחרונה... פשוט להסתכל ולהנות.. איך אפשר להעמוד בפניו??????????
F flying chicken New member 4/4/03 #20 תודה... אני מרגישה קצת יותר טוב... אני הייתי פה... פשוט לא בפורום... לא נורא... עכשיו חזרתי.. אהבתם את התמונות??
תודה... אני מרגישה קצת יותר טוב... אני הייתי פה... פשוט לא בפורום... לא נורא... עכשיו חזרתי.. אהבתם את התמונות??