הבן שלי

• פותח הנושא ygrin
  • פורסם בתאריך

ygrin

New member
הבן שלי

שלום לכולם הבן שלי בן 20 והוא לוקח טגרטול 2 כדורים של 400 אחד בבוקר ואחד בערב יש לו רעידות לפעמים בגוף הנירולוג המליץ לו להחליף את הכדורים לדפלפט האם יש מקרה דומה בפורום של החלפת הכדורים והאם החלפת הכדורים עזרה תודה לכם שהייה לכם יום מלא בחיוכים ביי..

חייםלוי

Member
מנהל
שלום ../images/Emo24.gif

כמעט כל הגולשים בפורום החליפו כדורים בזמן זה או אחר. טיפול באפילפסיה אינו מדע מדויק כי אם הרבה ניסוי וטעיה. לכן אם תרופה מסוימת לא משפיעה טוב או שיש לה תופעות לוואי קשות מחליפים את התרופה. הרבה פעמים החלפת התרופה פעם או פעמיים אכן פותרת את הבעיה ומגיעים לאיזון.

||החלפת תרופה

גם אני החלפתי תרופות עד שנמצאה התרופה שמתאימה לי, שבה אני מאוזנת ועם כמה שפחות תופעות לואי. בהצלחה

אמא שלי אומרת שעברתי כל כך הרבה

תרופות, אני אפילו לא זוכרת חצי מהן. מחליפים עד שמגיעים לתרופה ולאיזון שמתאים ספציפית לבנאדם.

החלפת תרופה יכולה להיות חיובית..

אם יש לו רעידות בידיים זה בוודאי לא המצב הרצוי. לא פירטת איזה סוג אפילפסיה יש לו, אבל בחלק מהסוגים, זה יכול ללמד שהאפילפסיה לא לחלוטין מאוזנת. החלפת תרופות עושים לאט, באופן הדרגתי. אם מסתבר שהתוצאה לא מספיק טובה, תמיד אפשר לתקן ולחזור אחורה באותם צעדים מדודים וזהירים. מצטרפת לכל מי שכתב לפני - זה באמת יכול להוביל לשיפור.

אמא של ס

New member
גם אנחנו

החלפנו תרופות . הכי חשוב לא לבצע את ההחלפה באופן מידי כלומר הפסקת התרופה הישנה ומיד תרופה חדשה אלא באופן מבוקר: לאט לאט יורדים מהתרופה הישנה ובמקביל אט אט עולים עם התרופה החדשה. עליה איטית חשובה כדי להימנע כמה שיותר מתופעות הלוואי של התרופה החדשה. בהצלחה ובסוף זה יסתדר

ענת71

New member
הרבה פעמיים החליפו לי תרופות.

זה לא מזיק ישנם מקרים שהתרופה מתאימה לחולה אבל לוקח זמן עד שהחולה מתרגל לתרופה החדשה. הכי קשה זה תופעות הלוואי של התרופה.

למעלה