הבן שלי

• פותח הנושא ygrin
  • פורסם בתאריך

ygrin

New member
הבן שלי

שלום לבן שלי היו 2 פירכוסים לפני כמה חודשים. הוא בן 20 ובעוד שבוע מסיים טירונות במחנה 80 יש לציין שהוא היה בן 3 היו לו גם פירכוסים והוא טופל במשך שנתיים בטגרטול וזה עבר לו. אחרי 16 שנה הוא קיבל פירכוס ביום השני שנכנסו לדירה חדשה וחודש אחרי הוא קיבל שוב פירכוס והוא מטופל שוב בטגרטול הרופא אמר למשך שנתיים.יש לו גם לפעמים רעידות בגוף בעיקר בשעות הבוקר 1) האם יש מקרים דומים שאחרי כל כך הרבה שנים זה חוזר. 2) האם ידוע ממה נובעות הרעידות בגוף 3) הוא ביקש להתגייס למשטרה (שח"ם) בסוף הטירונות בהתחלת הטירונות אמרו שזה חיובי .שבוע שעבר היתה לו ראיון עם קצינת משטרה והיא אמרה עקב מה שיש לו הם יחשבו עם לגייס אותו לשח"ם והוא מה זה מבואס.. האם יש מישהו עם מקרה דומה תודה יוסי..

יוסי..

היי.. שמעתי על הרבה מקרים שאחרי הרבה שנים אנשים מקבלים פתאום איזה התקף אחד או שניים. גם אני מטופל בטגרטול וגם לי יש את הרעידות בבוקר - לי זה קורה אחרי שלא ישנתי טוב, לכן אני חוזר לישון לעוד איזה שעה וזה עובר. הבנתי שיש תרופות שמונעות את הרעדים האלה, ככה אמר לי הנירולוג בצבא וגם פה בפורום אמרו לי. שח"מ דווקא די מתאים לחולי אפילפסיה בגלל שזה שירות קרוב לבית ולא ישנים בתחנה של המשטרה, אבל כנירא שיש להם שיקולים נוספים.

הי

בספרות יש הסברים שחלק מאלה שנכנסים להפוגה , האפילפסיה חוזרת, אני אולי זוכר מיקרה אחד דומה בפורום. לילד שחזר לאחר כמה שנים.

למעלה