הבן חולה

כמו עלה

New member
הבן חולה

בני מקיא מהצהריים. היינו בארוחת שבת אצל חברים והוא הקיא שם פעמיים והמשיך בבית... כל הבית מלא כביסה... מזל זההורים שלי באו קצת לעזור! גם עכשיו הוא מקיא מתוך שינה והחלפתי לו את כל המיטה... בעזרת ה' שייגמר מהר!!!! מקוה שזה משהו של 24 שעות.... לילה טוב לכולם? קצת יבש פה חברים! שבוע טוב ושמח !

פשושית37

New member
רפואה שלימה

שמעתי על מספר ילדים עם וירוס שכזה. מקוה שיעבור מהר. שבוע מבורך

touti

New member
רפואה שלימה../images/Emo13.gif

הקאות זה לא נעים, צריך להקפיד לתת לשתות כפית אחת כל 5 דקות שלא יתייבשו. אני אוהבת לתת קוקה קולה כי זה מכיל סוכרים שהגוף מאבד בהקאות.

רפואה שלמה ו....

בנוסף לכל תרופות הסבתא (קולה וכד' ) לא לשכוח ליטוף וחיוך של אמא להקל על הסבל. (זה נכון גם לאבות )

אiר1

New member
רפואה שלמה

אכן קולה מאד עוזרת במקרים של קלקול כיבה. זה עשוי לעזור גם במקרה של וירוס. בקולה יש חומרים הנלחמים בטפילים כיביים למיניהם, ובכל מקרה, זה מומלץ גם בגלל הנוזלים החיוניים מאד, לאחר הקאות. כמו כן, לא לתת שום דבר, חוץ מהקולה, עד שהילד חוזר לעצמו, לגמרי. פשוט כל הזמן להשקות אותו בקולה בלבד. בשום אופן לא תה (בגלל ההמתקה, שמעוררת ומתסיסה מחדש את הכיבה. אלא אם זה תה נקי, ללא ממתיק, בתוספת לימון - שזה חתיכת זוועה מבחינת הטעם).
גם הרבה אהבה לילד, תגביר את היכולת החיסונית של הגוף שלו
שוב, רפואה שלמה.

כמו עלה

New member
תודה רבה לכולם!

היום היה קצת יותר טוב. פחות הקאות, והילד פשוט סמרטוט... רוב היום הוא ישן או פשוט שכב עלי ובהה. לא הגעתי למחשב.... אז רק עכשיו ראיתי את כל תגובותיכם. שוב תודה רבה!!!! איזה כייף שיש אתכם! הוא טיפה אכל היום והתאושש לקראת הלילה (לא לדאוג רק מים עם קצת גזר- עוד תרופת סבתא), נקוה שמחר יהיה יותר טוב, אני בלימודים ומעבירה אותו לאבא שלו.... מתכוננת להקפצה אם המצב לא ישתפר... רק בריאות לכולם!

למעלה