הבן השדכן

asufit

New member
הבן השדכן ../images/Emo13.gif

הוא מקסים (בלי עין הרע), הבן שלי. בגן המשחקים ראה אבא עם ילדה, בלי למצמץ ניגש לאב ושאל "אתה רוצה להיות החבר של אמא שלי?". לא היסס לרגע, ניגש אלי ואמר "אמא, תני רגע את הפלא..." אני: "למה חמודי?" הבן: "אני רוצה לקחת לאבא הזה את הטלפון שלו ולהכניס לזיכרון"... הבן ניגש לאב, ושואל למס' הטלפון, האב משתף פעולה ועכשיו יש לי בזיכרון מס' טלפון של אב נשוי באושר...עם ילדה מקסימה...הבן שלי החליט שהוא ממש מתאים לי... האמת, הייתי די נבוכה מכל הסיפור... קרה לכם משהוא שכזה?

N D R

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אם את לא משנה את החתימה שלך אני מבטיח קבל עם עדה ויחיד לא לפתוח את ההודעות לך.

תרגע...

החתימה היא בסך הכל החוט...הקש של הדבשת. נסה לבדוק אם אתה לא עצבני על דברים אחרים... ומוציא הכל על האצבע של הילדה. יכול ליות אם הייתה רגוע מלכתחילה...היית מסתכל הפוך
או לחילופין...טיי צ'י.

maof

New member
נו.....טוףףףףףףףףףףףף

כל המוסיף הרי זה משובח
מעוף

N D R

New member
לא קראתי!!!

רק פתחתי בכדי להגיב ולהזכיר שאני לא קורא

רונייייייייייייייייייי

רציתי לשאול...... את החמין אתה מעדיף עם שעועית חומה או לבנה
והעצם........ ממתינה לגשם הראשון שמביא איתו את החשק הראשון ל חמין

Rinattt

New member
ילדהההההההההההההההההההההההה

.....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/....... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\....... עכשיו נראה איך תרגישי! מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך!

קרה לאבא שלי...

הבן של זוגתו בן ה9 החליט לתת את המספר של אמא שלו לאבא שלי... ומאז (בלי עין הרע) הם ביחד... הילד מביע חרטות חיחיחי סתםםםםםםם

d a n i e l s 5

New member
קצת נחמד......

ואולי אפילו משעשע.... אבל...אני הייתי בוחנת את המקרה ככה ביני לביני קצת עמוק יותר, ושואלת את עצמי ..... למה ילד בן 6 , מרגיש צורך לפנות לגברים זרים בתואנה של "מחפש לאמא חבר". למה ילד בן 6 מרגיש צורך לנהל לך את החיים האישיים. מאיפה הצורך הזה לקחת פיקוד, ולאן הוא יכול להוביל ככה בלי לשים לב. אולי אני מגזימה, אולי לא....שווה מחשבה. מה שחשוב שהוא ידע לבקש את מס' הטלפון ולא לתת אותו...שזה ראוי להערכה.

למעלה