הבן השביעי של הבן השביעי

הבן השביעי של הבן השביעי

(חחח אני חולה על השם בעברית) תנו את הציונים שלכם לכל שיר באלבום... SEVENTH SON OF A SEVENTH SON MoonChild- לדעתי השיר החלש באלבום... לא מתאים להתחלה. - 5 Infinate Dreams- שיר גדול
אבל אוליי קצת ארוך מדי... הוא ממצא את עצמו אחרי קצת זמן -8 Can i play with madness - שיר טוב אחד מהראשונים של איירון שאהבתי ואני עדיין אוהב - 8.5 The Evil That Man Do - לא הבנתי איך השיר הזה מתקשר לעלילה של האלבום, בכללי שיר לא רע - 7 Seventh son Of A seventh son - שיר לא רע עד אחרי 5 דקות שהוא מתחיל לשעמם... יש לי משהו נגד שירים ארוכים מדיי 6.5 The Prophecy- שיר ממש טוב :) קצבי כמו ששיר צריך ליהיות אחד הטובים באלבום 8.5 The Clairvoyant - ללא ספק 10 יש מתווכחים??? Only The Good Die Young- השיר הראשון של איירון ששמעתי :) שיר ממש טוב. - 9 לסיכום אלבום אחד מהטובים ביותר של איירון
לדעתי הכי טוב שלהם. האהבתי את הרעיון שכל האלבום הוא סיפור אחד ^_^

MetalliKosta

New member
אחד הדיסקים הטובים שלהם

אם לא הכי טוב! אני לא אתן ציונים כי זה קשה... מונצ'יילד-שיר חלש ולטעמי אחד הכי חלשים של מיידן בכלל. Infinate Dreams-שיר חזק,אוהב את הרעיון את השיר,את הנגינה,פשוט הכל,שיר טוב מאוד. Can i play with madness-שיר מיידן כיפי וטיפוסי. לא משהו מיוחד אבל שיר טוב. The Evil That Man Do-אחד השירים הראשונים של מיידן שאני מכיר והוא אחד האהובים עליי. Seventh son Of A seventh son-שיר ארוך אבל מעולה ולא משעמם אותי אפילו לא לשניה. The Prophecy-השיר עצמו לא משהו גדול או מיוחד אבל אני חולה על הקטע האקוסטי בסוף! The Clairvoyant-שיר ממש טוב,אין לי משהו מיוחד לכתוב עליו. Only The Good Die Young-הממ אותו דבר כמו למעלה. סה"כ אני חושב שזה דיסק ממש מיוחד של מיידן,במיוחד בגלל הרעיון,שכל הדיסק הוא באותו נושא.

Yuvallica

New member
ציונים

אני לא אתחיל לפרט כל אחד, אתם כבר עשיתם את זה... MoonChild- 8 Infinate Dreams- 9 Can i play with madness - 7 The Evil That Man Do - 8 Seventh son Of A seventh son - 9 The Prophecy- 7.5 The Clairvoyant - 8.5 Only The Good Die Young- 8

HelloweeN

New member
זה טיפשי לתת ציונים לאחד מהדיסקים

הכי טובים שנוצרו בהבי מטאל אי פעם.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

תמיד אפשר לתת ציונים
ואני מסכים שזה אחד הדיסקים הכי טובים שנוצרו בהבי מטאל אי פעם

אחחח

אחד מן הדיסקים הטובים ביותר שיש לשמוע מז'אנר המטאל הבריטי ובכלל המטאל עצמו , בא לי לשמעו ולבקר את הדיסק ברגע זה ! Moonchild - שיר יחסית חביב ונחדמ , הקול הבסיסי של השיר לא נותן את הכובד שאני כל כך אוהב, אך ברצון רב אני נותן לשיר את הציון 6.5/10 Infinite Dreams - סבבה של שיר , באמת שיר שאני אישית אוהב לשמוע ולשמעו עוד ועוד , אחלה של שיר עם התחלה פשוט יפה לדעתי ובכלל המשך השיר נותן את החלק שאני כל כך אוהב מהמיידן 8.5/10 Can I Play With Madness - העם אני יכול לשחק עם שיגוע (ברור שכן !!!) אולי השיר המועדף אליי ביותר באלבום אני אישיתי נורא נהנה ממנו והוא באמת אחלה של שיר עם אחלה סהונד 8.5/10 The Evil That Men Do - עוד שיר טיפוסי וטוב מאיירון מיידן באמת שאין לומר הרבה שיר טוב ולעניין 8/10 Seventh Son Of A Seventh Son - טוב מגיעים כבר לקרם שבקצפת (אני מעדיף קצפת של מיכל יונאי סתם איכס !) , אחלה שיר מעיים בלדה של המיידן ואני פשוט חולה על השיר זה ברגע זה אני שומע אותו פשוט שיר מפנטז ארוך ומבוצע היטב 9.5/10 The Prophecy - שיר טוב 7/10 The Clairvoyant - שיר דיי קופצני ועליז לדעתי , אך בהחלט שיר טוב מאוד 7.5/10 Only The Good Die Young - שיר מעולה (טוב חיבור של דיקסון/האריס לא יכול לצאת רע אף פעם !) 8/10 ציון לאלבום 8/10 !

שרונה3000

New member
דונה פלסטיק - שיר חדש

לינק לשיר החדש של הרכב הרוק הישראלי - דונה פלסטיק. http://dugag.kaktos.co.il/Dona_Plastic_Urban_Legend.mp3 להצטרפות למיילינג ליסט של הלהקה לעדכון הופעות שילחו הודעה כלשהי ל: [email protected]

למעלה