הבן הנואש...

ה נ וא ש

New member
הבן הנואש...

ההורים שלי חיים ביחד כבר 24 שנים, אבל כמו שהם חיים עוד לא החלטתי האם טוב שהם בכלל נפגשו. יש להם בעיות תקשורת וחוסר הבנה מוחלט, הם רבים/מתווכחים לעיתים תכופות על כל מיני שטויות וכשאני שומע על הסיבה יש לי הרגשה שאני מתעסק עם ילדים בני 7 ולא אנשים בוגרים. לוקח להם לפחות 5 ימים להרגע לאחר כל ריב כאשר בינתיים הם לא מחליפים מילה זה עם זו. אין לי ניסיון רב במערכות יחסים מורכבות וארוכות טווח אך כפי שהבנתי שאם השנים האהבה מתחלפת ברגש אחר, שונה. במקרה שלי אמי אומרת במפורש שאין שום רגש כלפי אבי. הם לא מוכנים ללכת לטיפול אצל יועץ נישואין אבל גם לאף אחד מהם אין את האומץ לקום וללכת. אני לא יודע מה לעשות. האם יש סיכוי שהם ישקמו את היחסים ביניהם? במה צריך להתחיל כדי לבנות מחדש את המשפחה?

meshi4

New member
יש סיכוי

אך ורק אם הוריך ירצו לשנות מבינה שכואב לך .לא נעים להיות בבית באוירה כזו.אבל אינך יכול לעשות כלום.תפנים ותשאף לזוגיות [עתידית שלך]טובה ויפה.

אומברה

New member
אתה לא יכול לעזור

איכפת לך ומפריע לך? אתה רק יכול רק לשתף אותם בתחושות שלך וזהו. מעבר לזה, אין לך שום יכולת לעזור להם ואני מאוד ממליצה לך להתעסק בענייך ובחייך ולא בחייכם, חייכם ובעיותוהם הם שלהם. בהצלחה.

s h o o s h a

New member
המשפחה שלך

את ההחלטה איך נראים ואיך ייראו חייהם של הוריך הם יחליטו בעצמם. למרות שאתה בנם, דואג ואיכפת לך, אינך צד בענין ואל לך לנקוט עמדה. יהיה עליך לכבד כל החלטה שלהם, בין אם תישא חן בעיניך ובין אם לאו. את מצוקותיך אל תפנה כרגע אליהם, יש להם מספיק משל עצמם. מניחה שיש לך חברים/חברות שיוכלו להטות אוזן וכתף כי גם אתה זקוק בהחלט כרגע לסוג של תמיכה. "האם יש סיכוי שהם ישקמו את היחסים ביניהם?" כאמור, התשובה בידיהם. המשך לחיות את חייך כי מעבר לכך אין באפשרותך וברשותך דבר נוסף לעשות. וזכור, כל החלטה שאליה יגיעו הוריך תהיה, אני מאמינה, מתוך שיקול דעת ובעיקר, אהבתם אליך ולאחיך (אם יש אחים נוספים) לא תיפגם כהוא זה. בהצלחה

למעלה