כל מה שחשוב בעיניי זה הגורם
אני לא שמח שיש פליטים נקודה, אני שמח שבזכות בריחתם/"גירושם" של אותם ערבים/פלשתינים עדיין יש לנו מדינה משלנו ואנחנו ללא רוב של אזרחים ערבים/פלשתינים. כל מה שמעניין אותי זה שעדיין יש לנו מדינה שלנו בעלת רוב יהודי וזה גם מה שימשיך לעניין אותי ולהדאיג אותי בעתיד, זו השרדות, זה המינימום, בשביל המינימום הזה ורק בגללו לא משום סיבה אחרת אני בעד חלוקת ארץ ישראל בין שתי העמים, לא כי אני דואג לפלשתינים, הם ממש, אבל ממש לא מעניינים אותי, אם מחר הפת"ח והחמאס יתחילו לרצוח את את השני אני אפילו אשמח ואתמוך בעזרה הדדית, לשניהם!, זו בסיבה שאני בעד מדינה פלשתינית, זו הסיבה שאני בעד פינוי רוב ההתנחלויות, זו הסיבה שאני בעד הפרדה וזו הסיבה שאני בעד הזזת הגבול מערבית לוואדי ערה. מוסר לא שווה לי אם בגללו המדינה לא תהיה מדינה יהודית כי אז לא תהיה לנו מדינה. דמוקרטיה ושיוויון עיוור לא רלוונטים לגבי אם כפועל יוצא המדינה תהפוך לדו-לאומית/על אזרחיה/כל לאומיה. תקרא לזה אינטסנטיות, אני מעוניין לחיות כאן, לא להיות איזה "מיעוט שווה זכויות" שחי מחסדים של אחרים, ראינו יפה מאד לאן זה הוביל, 2000 שנות אנטישמיות, פוגרומים ורצח עם, ולא, אני בכלל בכלל לא מאמין שהעולם למד, ממש לו, אני אפילו לא נותן לו אחוז אחד קרדיט.