הבן אדם מטורף.

Fleddermaus

New member
האצ"ל והלח"י היו ארגוני טרור

הם לא ריחמו על גברים, נשים וטף, הם טבחו ללא רחם בפלסטינים בדיר יאסין, הם פוצצו את מלון המלך דוד והרגו 97 בני אדם, והרשימה עוד ארוכה. מבחינתי, הם דומים מאוד לארגוני הטרור הפלסטינים, ביניהם החמאס והג'יהאד.

המשך הגישה האופיינית כל כך של

"אנחנו והפלשתינים טובים וגרועים באותה מידה ולכן אין לנו זכות להתלונן כי גם אנחנו הייני כאלה..." אין טוב ואין רוע לכן אין מה שימנע ממשטר כזה או אחר לעלות, קישקוש פוסט מודרניסטי סטנדרטי , כמו הקישקושים של הפילוספים בגרוש של הפוסט מודרניות, בגלל הגישה הזאת משטרים אפלים עלו בגרמניה וברה"מ, בגלל בגישה הזאת אל קעידה חוגג בעולם כרצונו. אני לא יודע בדיוק מה גרם לדיר יאסין ואיך זה התנהל, בכלל לא בטוח שהיה שם טבח (אני יודע שנהרגו הרבה אנשים לא חמושים, זה עדיין לא נתון שמוכיח משהו), לגבי מלון המלך דוד זו היתה מפקדה בריטית או פעולת תגמול, ברור שהיו פעולות תגמול, זה היה ההבדל בינהם לבין ההגנה שבעיקר ספגה ולא החזירה. בעיני אין הבדל ממשי בין הפלמ"ח ההגנה האצ"ל והלח"י, ההבדל הוא בדרכי הפעולה, חלק הלכו יותר רחוק מאחרים ובכל מקרה, ההשוואה לחמאס כמוהה ההשוואה לנאצים ואל קעידה, בכל מקרה לא אשווה אירגון יהודי שתרם לתקומת ישראל לתתי אדם טרוריסטים פלשתינים. שנאה עצמית אמרנו?, בכל מקרה רק שתדע, מה שקרה בדיר יאסין הוא אחד הטריגרים הראשיים לבריחת הערבים מישראל, ככה שהתוצאה חיובית ביותר הרי שאם היו נשארים כאן לא היינו זוכים אפילו להחזיק מעמד 20 שנה כי רוב האזרחים היו ערבים פלשתינים ולא יהודים.

Fleddermaus

New member
לגבי פוסט-מודרניזם,

אשמח לשמוע מה אתה מציע במקום. הוכח שבדיר יאסין נהרגו לפחות 100 חפים מפשע. חפים מפשע לא אמורים למות. זהו בדיוק טרור. במלון המלך דוד מתו 97 אנשים, לא אכפת לי תגמול או לא. 97 מתו. כולם היו בני אדם. גם זה טרור. ההגנה והפלמ"ח פעלו אך ורק מתוך אינטרס של הגנת היישוב היהודי, ואילו האצ"ל והלח"י ביצעו פעולות נקמה ילדותיות שעלו ליישוב היהודי בדם רב. מבחינתי טרוריסטים הם טרוריסטים, בין אם הם יהודים, פלסטינים, אפגנים, אירים, וכו'. אם אתה מאמין אחרת, לדעתי ענית בזאת על ההגדרה המילונית של גזענות (כבר אמרת שאנחנו משתמשים יותר מדי במילה הזאת, לא הוכחת כלום, תחסוך ממני). ואם הפיכתם של אלפי בני אדם לפליטים, ולא משנה למה ומה הגורם, זה צעד חיובי בעיניך, עלי לשאול היכן צלם האנוש שלך (ואני מתנגד בתוקף לזכות השיבה).

Fleddermaus

New member
אני מצטער אם ההודעה הזאת

קצת אגריסיבית, ומתנצל אם היא פוגעת.

אמורוסו

New member
טעויות יסודיות

הן בדיר יאסין והם במלון מלך דוד השתתפו גם ההגנה (משוריין של ההגנה בדיר יאסין וכל התכנון של המלון מלך דוד בשותפות מלאה של המרי העברי). בחרת דוגמאות גרועות. לגבי דיר יאסין, הוכח שלא היה טבח. המחבלים נכנסו לבתים עם אנשים "חפים מפשע" כבני ערובה. זה הוכח ממקורות פליסטניים גם. זו עלילת דם כפי שקורה היום כשפלסטינים הורגים ילד ואז מאשימים את צה"ל,כפי שהיה בזמנו אם אתה זוכר. אבל אז אתה מזכיר את הפליטים ככה שכנראה גם אתה חלק מהתעמולה הפיקציה של עלילות הפלסטינים שהצליחו לעבוד גם עליך.

Fleddermaus

New member
איפה הוכח?

עדויות של טרוריסטים מהאצ"ל והלח"י? זו לא הוכחה. אני נוטה להאמין למחקרים שנעשו ואימתו את מותם של לפחות 100 חפים מפשע. זה הוזכר בפרק של "עמוד האש" ששודר בערוץ 23 ביום העצמאות. ואם אתה אומר שאין דבר כזה פליטים פלסטינים, אתה חי בסרט ומנותק מהמציאות.

אמורוסו

New member
זה הוכח ע"י עדויות של ערבים

במקום. הם הודו בזה בעיתונים ערביים ובמקומות אחרים. אם אתה רוצה, אני אביא לך את הציטוטים. פליטים פליסטיניים זו פיקציה פלסטינית. הפליטים ברחו כדי שמדינות ערב ייכנסו ויחסלו את המדינה היהודית, ועל כך גם יש עדויות ערבים רבות. זה שטיפחו אותם ולא טיפלו בהם כדי שיוכלו יום אחד לחזור לכאן כדי שמדינת ישראל תחוסל זה לא בעיה שלי.

ערב רב

New member
אגב, גם הערך בויקיפדיה דומה מאוד

לסיפור של האצ"ל, שכנראה מתאר את המציאות ההיסטורית כפי שאכן התרחשה.

ההגנה והפלמ"ח...

ביצעו מעשים אלימים לא פחות ואולי אפילו יותר מאנשי האצ"ל. לא מתוך רוע, אלא פשוט כי היו להם אמצעים מתקדמים יותר. רוב מקרי ההרג והגירוש של אזרחים ערבים במהלך מלחמת 1948 בוצעו על-ידי לוחמי הפלמ"ח. ההבדל היה בנסיבות, כמובן. המעשים של הפלמ"ח בוצעו תוך כדי מלחמה כוללת עם צבאות ערב שנתפסה כמלחמת הישרדות. וממש כשם שהכוחות היהודיים גירשו באכזריות אזרחים ערבים, הכוחות הערביים הרגו וגירשו באכזריות אזרחים יהודים במקומות אותם כבשו במהלך המלחמה. אנשי האצ"ל והלח"י פעלו תחת נסיבות אחרות, כמו שידוע לכולם.

כל מה שחשוב בעיניי זה הגורם

אני לא שמח שיש פליטים נקודה, אני שמח שבזכות בריחתם/"גירושם" של אותם ערבים/פלשתינים עדיין יש לנו מדינה משלנו ואנחנו ללא רוב של אזרחים ערבים/פלשתינים. כל מה שמעניין אותי זה שעדיין יש לנו מדינה שלנו בעלת רוב יהודי וזה גם מה שימשיך לעניין אותי ולהדאיג אותי בעתיד, זו השרדות, זה המינימום, בשביל המינימום הזה ורק בגללו לא משום סיבה אחרת אני בעד חלוקת ארץ ישראל בין שתי העמים, לא כי אני דואג לפלשתינים, הם ממש, אבל ממש לא מעניינים אותי, אם מחר הפת"ח והחמאס יתחילו לרצוח את את השני אני אפילו אשמח ואתמוך בעזרה הדדית, לשניהם!, זו בסיבה שאני בעד מדינה פלשתינית, זו הסיבה שאני בעד פינוי רוב ההתנחלויות, זו הסיבה שאני בעד הפרדה וזו הסיבה שאני בעד הזזת הגבול מערבית לוואדי ערה. מוסר לא שווה לי אם בגללו המדינה לא תהיה מדינה יהודית כי אז לא תהיה לנו מדינה. דמוקרטיה ושיוויון עיוור לא רלוונטים לגבי אם כפועל יוצא המדינה תהפוך לדו-לאומית/על אזרחיה/כל לאומיה. תקרא לזה אינטסנטיות, אני מעוניין לחיות כאן, לא להיות איזה "מיעוט שווה זכויות" שחי מחסדים של אחרים, ראינו יפה מאד לאן זה הוביל, 2000 שנות אנטישמיות, פוגרומים ורצח עם, ולא, אני בכלל בכלל לא מאמין שהעולם למד, ממש לו, אני אפילו לא נותן לו אחוז אחד קרדיט.

lilche

New member
מה שאמרת:

שנאה עצמית אמרנו?, בכל מקרה רק שתדע, מה שקרה בדיר יאסין הוא אחד הטריגרים הראשיים לבריחת הערבים מישראל, ככה שהתוצאה חיובית ביותר הרי שאם היו נשארים כאן לא היינו זוכים אפילו להחזיק מעמד 20 שנה כי רוב האזרחים היו ערבים פלשתינים ולא יהודים. זה כל כך לא הופך את זה לבסדר... זה לא תירוץ ולא הצדקה.

אמורוסו

New member
תיקון טעויות

דבר ראשון, דיר יאסין והן המלך דוד שותפו שם גם ההגנה, ככה שאתה לא יכול להאשים דווקא את האצ"ל והלח"י. דבר שני, במלך דוד היתה התרעה מראש לפנות את האזרחים, הבריטים לא הסכימו. ובדיר יאסין היתה זו מגננה כנגד אויב שתקף את השייירות בכבישים, פעולה צבאית לחלוטין ושום טבח (זו עלילת דם פליסטינית). בתקופה ההיא אני רק מזכיר שהיו גם פצצות אטום שנשלחו על הירושימה ונגסקי ופיצוצי מרכזי אוכלוסין ברחובות גרמניה ואחרים ע"י כוחות הברית. העולם קצת השתנה - טרור אינו מקובל כיום בסדר עולמי חדש, ככה שכל השוואה היא בכל מקרה מגוחכת.

Fleddermaus

New member
../images/Emo13.gif הצעירים כבר עשו הפגנה על זה...

וכל הכבוד לצעירי מרצ.

Elinor BC

New member
זה שלבנאדם יש דעות פוליטיות

שונות משלך ואפילו קיצוניות לכיוון השני לא עושה אותו מטורף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה יכול להיות שששששששששמולני

קיצוני אבל באותו מידה להיות מעט אובייקטיבי ולומר את האמת הוא לא השתמשמש בכלל במילה רצח...

the mnm factor

New member
פתור את בעיית הגמגום שלך.

לא חובה להשתמש במילה רצח כדי להתכוון אליה. אם אתה לא חכם מספיק כדי להבין את זה, זו לא בעיה שלי.

ערב רב

New member
הוא קרא להעמידם לדין ולהוציאם להורג

זה לא רצח, אני מכיר שמאלנים רבים שקראו להוצאתו להרוג של יגאל עמיר למשל.

למעלה