הבל ורכולס במוצ"ש 3.7.04

palmera

New member
הבל ורכולס במוצ"ש 3.7.04

להלן ציטוט מתוך פירסום של המופע. פרט להבל לא ברור מי שאר המשתתפים ולכן קשה להעריך את איכות המופע. "מופע מוסיקה צוענית וספרדית בשילוב מוטיבים עממיים מלווה בקטעי קישור פיקנטיים על המוסיקה עם אמן גיטרת הפלמנקו והזמר - הבל ורכולס. בלווי כלי הקשה לטיניים אותנטיים ורקדניות פלמנקו מפתיעות - אחת בשירה והשניה - בכינור." במוצ"ש 3.7.04 בשעה 21:00 בבית פרנקפורט, קיציס 23 הדר יוסף, תל אביב מצורפת תמונה. מי מזהה את המשתתפים?

אני מזהה את רובם

אני מזהה את כל המשתתפים חוץ מהרקדנית הנוספת. ובכן הבל יושב מימין, מאחוריו זו בחורה בשם ליאת שהיא גם שרה, לידו יושב ניסן שהוא קחוניסט מוכשר, לידו יושב יחיאל חסון שהוא גיטריסט מדהים ורק את הרקדנית שכנראה מנגנת בכינור אני לא מזהה... sorry נראה לי שיהיה מעניין ללכת לראות את זה...

Zidan de Toledo

New member
אז ככה..

לרקדנית האחרונה, קוראים טניה, והיא גם רוקדת וגם מנגת בכמה קטעי נגינה בכינור. היא רקדה גם בספרד, ולמי שמזהה היא גם מככבת במיומנה המעולים. אז ההופעה חביבה בהחלט, מלאת אנרגיות ונשמה ספרדית - לכו לקבל קצת הרגשת טבלאו, ולנשום אויר ספרדי..

אתה בטוח???

אתה בטוח שזו טניה? האמת שזה היה ההימור כי היא הרקדנית היחידה שאני מכירה שמנגנת בכינור והרשו לי לציין שהיא מנגנת מאלף אבל לא ידעתי שיש לה זמן גם להופיע בפלמנקו עם מיומנה וכאלה, משום מה גם לא זיהיתי את תנועת הגוף שלה. וואלה מגניב, עכשיו נשמע לי שעוד יותר שווה ללכת לראות...

La Vela

New member
זידן גם לי לא נראה שזו טניה

למרות הכינור אבל יכול להיות שהם סתם לקחו תמונה

Zidan de Toledo

New member
תפסיקו להתווכח, זה לא היה ניחוש..

ברור שאני בטוח, כבר ראיתי את ההופעה, ואת טניה אני מכיר מימים ימימה.. ההופעה המקורית היתה בלעדיה, אבל היא הצטרפה בינואר האחרון ומוסיפה המון המון, גם מוסיקלית וגם לריקוד! OLE GITANITA!

La Vela

New member
טוב בסדר, מה אמרנו...

שבתמונה זה לא נראה כמו טניה וזה באמת לא נראה כך חוץ מזה מה שלום טניה זידן? האם היא עדיין עם מיומנה במקביל? אכן בחורה מוכשרת

אז בואו אני אגלה לכם סוד...

דיברתי עם הבל והוא אמר שאכן בתמונה זו לא ואני מדגישה לא טניה אלא רקדנית אחרת..... אבל בהופעה זו אכן טניה מופיעה ומנגנת בכינור... זהו, סוף לויכוחים שלא ממש היו ויכוחים מלכתחילה...

Zidan de Toledo

New member
טוב טוב..../images/Emo104.gif

אם כך הפסקת אש! גם ככה התמונה כזו קטנה שלא רואים כלום..בכל אופן מה שיותר חשוב - מי היה במופע ואיך היה??? ספרו ספרו.. שבוע טוב לכולם

למעלה