הבל הבלים הכל דני רופ (חבל) בתחזית פסימית למישור החוף וההשפלה הפנימית
ב ביציות עין New member 1/8/07 #9 and when she was nude she was very very good but(t) when she was bad- she was better והנה הקישור בין חמאה לתחת
and when she was nude she was very very good but(t) when she was bad- she was better והנה הקישור בין חמאה לתחת
י ירוק כתום New member 3/8/07 #20 בעייתי משהו כי לאפה וזעתר לא מסתדרים כל כך. הם בקושי מדברים זה עם זו. עם גם ווזלים וגם זעתר משתתפים בחגיגה אז וודקה בענין והיא תשמח להצטרף. <י"כ אוהב את וודקה ואת איך שהיא זורמת אבל בלי זעתר ובלי ווזלין>
בעייתי משהו כי לאפה וזעתר לא מסתדרים כל כך. הם בקושי מדברים זה עם זו. עם גם ווזלים וגם זעתר משתתפים בחגיגה אז וודקה בענין והיא תשמח להצטרף. <י"כ אוהב את וודקה ואת איך שהיא זורמת אבל בלי זעתר ובלי ווזלין>
ב ביציות עין New member 1/8/07 #8 תחת! <נורא משחרר לומר תחת. תנסה גם אתה. תחת. אמור לידידיך. תחת. נהנית? ספר לתחת. לא נהנית ... אתה כבר יודע למי לספר.> ת ח ת סופר תחת טורבו תחת תחת !
תחת! <נורא משחרר לומר תחת. תנסה גם אתה. תחת. אמור לידידיך. תחת. נהנית? ספר לתחת. לא נהנית ... אתה כבר יודע למי לספר.> ת ח ת סופר תחת טורבו תחת תחת !
S sad/one New member 1/8/07 #10 בהשראת המקרא ? "איש תחת, גפנו, ותחת, תאנתו ?" לידידי אני מעדיף לומר סליחה, טעות.
ב ביציות עין New member 2/8/07 #11 למה? למה עשית לי את זה? רשע, זד! איך אלך לישון הלילה כשמחשבות על תאנים ענוגות, עסיסיות, שופעות צוף ועסיס במחשבותיי. פויה עליך ! פויה!
למה? למה עשית לי את זה? רשע, זד! איך אלך לישון הלילה כשמחשבות על תאנים ענוגות, עסיסיות, שופעות צוף ועסיס במחשבותיי. פויה עליך ! פויה!
S sad/one New member 2/8/07 #12 אני סמוך ובטוח שהירקן השכונתי ישמח לספק את מחסורך, ואת - אל תבואי אלי בתאנות