הבלש חולה !!!

suspicious

New member
הבלש חולה !!!

לא, לא חולה מין ולא חולה אהבה. פשוט חולה. אז במקום לשוטט ברחובות תוך כדי חקירה משעממת (או לא) נוספת אני כאן אתכם\ן אנשי\ת פורום הסקס היקרים\ות באשר אתם\ן. אז תרגישו חופשי ואפילו הרבה מעבר לזה לזיין לי את המוח עם ים של תגובות\הודעות וכו´. שאו ברכות לבינתיים, מקווה שכולכם\ן מרגישים\ות טוב היום.

suspicious

New member
תודה רבה חמודה

סוף סוף יש לי גם תירוץ להיות "בען הסדינים" באמצע היום.

והחוקרת פצועה...........

כן כן פצועה, אבל אני אשרוד זה כייף ככה. אני מקבלת הרבה צומי ופינוקקק אבל כואב,,, ולך בלשי חמוד החלמה מהירה ולבריאות ... אתה צריך טיפול צמוד? הכל עובר אני אעשה נונונ לחיידקים והם יילכו...
חוקרת

suspicious

New member
E.R.../images/Emo101.gif

מה קרה נשמה ? איך נפצעת ? אנחנו מדברים על פציעה פיזית או שמא פציעה ברמת הלב ? תודה רבה רבה על איחולי ההחלמה. אין לי זמן לזה כל כך אז אני מאמין שמחר אני אצטרך לקום בבוקר כמו חדש. בינתיים היום היה לי סבבה - קצת חופש מהגועל נפש של העולם. בנוגע לטיפול צמוד יקירתי - אני אהיה אדיוט אם אני אגיד לך שאני לא צריך אז בואי נסגור על זה שאני נזקק באופן בהול לטיפול כמה שיותר צמוד.

אז ככה.......

אני נפצעתי פיזיתתתתת רגל שמאל שלי לא מתפקדת, אבל כל הגוף כן מתפקד
תתאמין לי חופש כולנו צריכים גם אני אמורה להיות בחופש כל השבוע אבל ביננו זה לא ייצא חייבם לחזור מהר לשיגרה....... ובקשר לטיפול אווווווווווווו הייתי שמחה לתת לך טיפול צמוד אבל במצבי כעת אני מאוד מפונקת וצריכה טיפול בעצמי אז מה עושים?

suspicious

New member
יש פתרון...

הוא נקרה הדדיות. את תעניקי לי את הטיפול הצמוד והאישי שאת יודעת ומסוגלת לתת במצבך הנואש ובמקביל אני אתן לך את הטיפול האישי והצמוד שלי, שאף אחד בכל העולם לא יוכל לתת לך או לכל אחת אחרת שזקוקה לטיפול שכזה. מה קרה לך ברגל ?

אבל מתוק

אני יותר מפונקתתתתת ואני יותר קטנה אני צריכה יותרררר צומי וטיפול לא?!
אבל אשתדל לעשות מה שאני יכולה.... והרגל? מדרכה שהיה בו בו קטנטן ואני לא שמתי לב ובוםםםם נפלתיייייייייייייי מול הבי"ח חחחחחחחחחחחח נו והייתי שם כמה שעות טיפולים וכדומה.... אני אשרוד חוקרת

suspicious

New member
צומי וטיפול

טוב נו יאללה.... את זו שהיית בבי"ח אז לך מגיע הצומי והטיפול. את תדאגי רק לא לשעמם אותי בזמן שאני אעניק לך את אותו צומי וטיפול.

כמו שצריך

אבל איך אוכל בזמן הטיפול שלי לא לשעמם אותך?
אני אשתדל ואתאמץ מקסימום, תוותר לי הרי אני זקוקה לטיפול יותר עמוק לא?!
הרי מי היתה היום בבי"ח???????

suspicious

New member
קאט דה בול-שיט

אז היית בבי"ח, אז הרגל השמאלית לא מתפקדת.... סו פאקינג וואט ? את כולה צריכה לדאוג לא לשעמם אותי. אז יאללה, שימי על עצמך משהו שלא ישעמם אותי, תחשבי על דרכים לא לשעמם אותי ומתוקה שלי אני יכול להבטיח לך שלא תרצי שהטיפול והצומי האלה יגמרו אי פעם. את רוצה וויתורים ? תחזרי לבי"ח, המקום שם מלא באחיות רחמניות שיוותרו לך גם אם יצטרכו להחליף לך חיתול. אני לא אחות רחמניה ולא עובד סוציאלי. אני בא לעשות את העבודה שלי ואני מצפה לתמורה מינימלית. אז אל תתעקמי לי על זה... אחרי שסגרנו את הנושא הזה... ספרי לי במחילה ממך, במה חשקה נפשך כדי שאדאג למלא את כל מאווי ליבך הקטנטן, הפועם בחרדת הפציעה שברגל.

יאללה שאיתךךךךך

אולי תהייה קצת יותר עדין מה שסוכם סוכם הכל הדדי אבל קצת עדינות מותקקקק נפשי חשקה בהפתעה תפתיע אותי זה מה שאני אוהבת

suspicious

New member
או קיי אני אנסה

עדינות את רוצה.... עדינות קיבלת. או קיי ממו´ש, כפרו´ש... הפתעה... תראי נשמה יקירה, עדינה ופיוטית שלי, קצת קשה לי לחשוב על הפתעה מקורית במצבי אז... אני אשמח לכל רעיון או נקודת מחשבה שיש לך בראש אודות אותה הפתעה.. בעדינות וברכות אני רק אגיד לך ש... יש לי אחלה הפתעה שנרקמת לאיטה בראשי אבל אני לא חושב שתוכלי לעמוד בה.

אני גם מנסה,

נשמה מתוקון בונבון , מצבי גם לא מזהיר הכאב מחמם את הרגל וחבל שלא אותי
נקודת התחלה? שזה יהיה משהו נעים משהו נחמד משהו שיעלה בי חיוך
אממממממממ מה עולה לך בראש תספר לייייי

suspicious

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אני אתחיל עם זה שאני אציף אותך בפרחים, אמשיך בחיבוק חם ולוחץ שיוצא מהנשמה ונכנס לנשמה, אתן לך נשיקה במקום הכואב ובמקום האוהב, את תרגישי אהבה, נסתכל ביחד על הירח ובסופו של דבר נכנס ביחד למיטה, את עם הפציעה שלך ואני עם החולי שלי, חבוקים כגוף אחד שחם וטוב לו... כמובן זה לא מתקרב אפילו לקצה קצהו של קרחון המחשבה שעוברת לי בראש אודות הצומי והטיפול שאת תקבלי אבל זה יכול להיות ספתחון נחמד .

ווווואוווווווווווווווווווווווווווו

ולך אתן-
מיוחד ו-
קטנה ו-
חמוד ו-
מתוקה לאכול ו-
אלף והכי הכי חשוב
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק והשאר..... יבוא לבד טיפה שבטיפין אבל בעצם לא חשוב הכמות העיקר האיכות חוקרת

suspicious

New member
צודקת

אבל.. אם כבר מדברים על איכות אז אין שום מניעה שהיא לא תגיע גם בכמות.

למעלה