הבלט הישראלי..!

הבלט הישראלי..!

אוקעי אז אני מבררת בשביל חברה שלי [אין לה שם משתמש בתפוז] אז ככה: יש פה מישהו מהבלט הישראלי? מתי הבחינות לללמודים של שנה הבאה? איך נרשמים לבחינות? מי המורים בבלט הישראלי? חח כן זו שאלה סתומה למרות שזה ה=ב=ל=ט הישראלי יש גם שיעורי קומפוזיציה, מודרני, תולדות המחול וכל זה? למי שנבחן איך הבחינות? איך התלמידות שם? בקיצור תחפרווו עם פרטים :) תודה

../images/Emo207.gifואם כבר-אז רומיאו ויוליה

הפרסומת החדשה שלהם בעיתון לרומיאו ויוליה מאוד יפה! גם הפרסומת הקודמת היתה יפה. אני הולכת לזה באפריל במשכן.זה יהיה מיד לאחר המבחנים החשובים שיש לי באוניברסיטה לקראת סיום התואר. כך שמתכוונת לחגוג זאת. לחגיגתי זו מתכוונת יום לפני כן לנסוע לביקור בירושלים עירי האהובה ולקינוח יום אחר כך רומיאו ויוליה. איך זה? שמעתי שמדהים! פעם היה לזה פרומו בערוץ הראשון -מישהו יודע מתי זה יהיה שם? עקבתי ולא ראיתי. מישהו יודע מה עם זה,אני מאוד רוצה להקליט.

../images/Emo9.gifקישור לביקורת על זה

בקשת.גם הפרסומת עם רקע תכלת ואהבתם של רומיאו ויוליה מאוד יפה. נראה שזאת ממש הופעה יפהפיה ומדהימה! ממש יהיה לי קינוח נפלא לכבוד סיום המבחנים החשובים לסיום התואר. אחרי הטיול הנפלא לירושלים שלא הייתי בה כמה חודשים בגלל שהייתי מאוד עסוקה ואני מאוד מתגעגעת. אני מאוד מאוד אוהבת את ירושלים.
אצפה ברומיאו ויוליה במשכן.ממש קינוח נפלא!

miss dance10

New member
וואי ממש ממש לא אהבתי=\

זה היה די גרוע, היה רק חד ממש טוב, אבל רומאו ויוליה היו ממש גרועים!!!

את תהני!../images/Emo54.gif

אני יכולה להגיד לך שההפקה של רומיאו ויוליה היא פשוט מקסימה וגם ככה הרקדנים.... המוזיקה נפלאה וגם המופע עצמו.

BabyShambles

New member
לפי מה שאני יודעת, אין בחינות בשביל ללמוד

שם, זה לפי קבוצות, שמים אותה בקבוצה שהיא מתאימה לה. ולא, אני לא חושבת שיש שם קומפוזיציה ומודרני.

רקדנית1

New member
אני רוקדת שם...

אין בחינות ללימודים בבלט הישראלי. יש בחינות ללהקה של הבלט הישראלי ועל מנת להיבחן ללהקה צריך לתאם מראש עם ברטה ימפולסקי. המורה היא יוליה. אין שיעורי קומפוזיציה, מודרני, תולדות המחול וכו' יש רק שיעורי בלט. השיעורים הם לפי רמות וגילאים. אם את צריכה פרטים נוספים פשוט תשאלי :]

vashla

New member
וואי טוב שהזכרת לי!!יש קורסים כלשהם בפסח או

בחופש הגדול? (שאני מקווה שיהיה לי). אם מישהו יודע פרטים ויוכל לכתוב לי זה ממש יעזור, האתר שלהם לא מעודכן:-\

shoni7

New member
עדין לא אמרו כלום לגבי קורסים...

אבל נראה לי שבטח יהיה ..... בעיקר לאלה שיהיה להם בכלל חופש פסחח :'(((

vashla

New member
אההה אני לא שבתתי בכלל אז יש לי את כל החופשים

Only Dance

New member
זהו מעניין מה יעשו בנוגע לבעיה הזו :

כי ממש כמעט כל תלמידי הארץ שבתו, כלורמ את כולם משאירים לתגבורים ולימודי עזר, השלמות חומר וכאלה, מעניין מה יהיה מבחינה של הקורסים למחול. זה יגביל את ההרשמה בטוח, יהיו כאלה שההורים לא יסכימו להם בגלל הלימודים, וזה מבאס לגמרי. אני מקווה שיהיה בסדר. קאטי

למעלה