הבלוק- שאלה

hilulit1

New member
הבלוק- שאלה

שלום אנשים נחמדים! אין לי מושג אם מישהו כאן יידע על מה אני מדברת אבל שווה לנסות. בערוץ 10 משודרת כל יום תוכנית בשם "הבלוק"- תוכנית ריאליטימאוסטרליה. ומה אני רוצה לשאול בעצם? אז ככה.. פיספסתי את הפרק האחרון כלומר הפרק שבו הודיעו מי זכה.. אחלה פרק להפסיד. בכל מקרה... אם מישהו מכיר את התוכנית הזאת בכלל- אני אשמח לתשובה:) תודה!

פאזליקה

New member
הקטע עם הפרק האחרון היה ממש מעצבן

הם התחילו את העונה השנייה ישר בלי לשדר בכלל את הפרק של הזוכים, ואז, אי שם בצהרי שישי, במדריך שידורים היה כתוב בכלל משהו אחר, אבל בפועל שידרו את הפרק האחרון. בפוקס לגמרי תפסתי את הרבע שעה האחרונה, אחרת לא הייתי יודעת אי פעם שזה שודר בכלל. ממש בלאכס.

hilulit1

New member
אוקיי אז מה היה בסוף? :)

וכן.. זה זה היה מעצבן שהם עברו ישר לעונה השניה בלי הפרק האחרון ואז שמו את זה יום שישי בשעה 11 ככה סתם בלי שום סיבה מוצדקת! ערוץ 10- לתשומת ליבכם. בכל מקרה... איזה זוג ניצח?

ofer2052

New member
הזוג שניצח

פיונה ואדם ניצחו באפרש קטן את פול וקיילי, שני הזוגות האלו הביסו את פיל ואמיטי ואת וורן וגווין [מקווה שאלו השמות הנכונים], העונה הראשונה הייתה טובה, אבל העונה הזאת מקדישים יותר מדי זמן לתקשורת וכל המסביב.

hilulit1

New member
פיונה ואדם?! ברצינות?

הימרתי על פול וקיילי או על וורן וגוו... האחרונים שחשבתי שינצחו זה פיונה ואדם. אבל נו בסדר, הם דווקא היו נחמדים. העונה החדשה הזאת היא באמת לא משהו... אין הרגשת "שכונה" כזאת והשכנים לא מלוכדים ממש.. רכלנים כאלה. אגב אני יודעת מי ינצח בעונה הזאת. מפתיע.

למעלה