הבלונד בפעולה!

A l a n i s

New member
מה הקשר לזמרת פופ מגעילה?..

אולי די עם ההכללות המפגרות האלו... אי אפשר לדעת מי זה הבנאדם לפי המראה שלו.. אני גם בלונדינית אז אני זמרת פופ מגעילה? תודה. לדעתי התמונות האלו חמודות מאוד. זה רק צבע, השער שלה יגדל וזה ירד..

O r a c l e

New member
אל תקחי את זה קשה

ראיתי שקצת נעלבת מכל מה שאמרו בשרשור אחר ואני לא רואה כל כך למה.. זה לא מכוון אליך... אם זה ממש משנה אז גם אני בלונדיני.. בלי שום קשר. פשוט אלאניס נראת לי יותר ויותר בריטני/כריסטינה/ג'סיקה/מדונה וכו' עם הבלונד.. פה הקשר בין בלונדיניות לבין זמרות פופ טיפשות... השיער מחריד... שמתם לב שהבלונד מתפשט אצל אלאניס? זה התחיל מפס קטן בשיער, עבר לפסים, אחר כך לממש גוונים רציניים ועכשיו בלונד לגמרי... מפחיד אותי לחשוב לאן זה עוד יכול להתפשט...

A l a n i s

New member
..

אני כן נעלבת כי זה מציק.. והמראה לא תמיד קובע.. אם היא תצבע לסגול זה גם לא ישנה את האופי שלה.. לי היא נראית חמודה.. וזה לא שזה ישאר לנצח.. אפשר גם לצבוע את זה בחזרה

Jagged chaos

New member
תמונות יותר נורמליות מאותה הופעה...

הופעה משיקאגו 16 בדצמבר (לפני שלושה ימים), השירים היו: Hands Clean You Learn All I Really Want Crazy You Oughta Know Ironic

infatuation

New member
לא כזה נורא הבלונד

זה לא יפה ממש, אבל שיהיה. והיא לא לבשה את אותה החולצה רק בשחור לפני כמה זמן באיזו הופעה?

Crazy Figgy

New member
חחחח../images/Emo6.gif!

אני חושבת שאנחנו חוצים את גבול ההערצה הנורמלית לאובססיה רצינית... אבל לא זכורה לי חולצה שחורה כזו. בכל מקרה, גופיה יפה ולא היה מזיק אם גם לי היתה אחת.

למעלה