הבלוג שלQ

• פותח הנושא q1255
  • פורסם בתאריך

q1255

New member
תקראו....

"מה נעשה עם כל החשבונות האלה?" שאלתי את יעל אישתי. כבר כמה חודשים שאנחנו חיים על הקצה.. שניינו לא עובדים בגלל הלימודים. חיים על החסכונות שיש לנו עוד מלפני.. "אני לא מוצאת שום עבודה שאני יכולה גם לעבוד וגם ללמוד.. מה אתה רוצה אבי? שידפק לי הלימודים?!" "מה עם הרעיון שהצאתי לך לפני שבוע? אולי בכל זאת? אם נדבר איתם אולי יתנו לך לעשות את זה עם מסכה.."
"אתה יודע שאני ממש לא מתכוונת לעשות את זה.." "חיים שלי. זה לא שאת הולכת להיפגש עם מישהו.. רק להראות את הגוף שלך בלי שום פנים בלי שום סימן היכר.. זה מלא כסף!" יעל בקושי כבר הקשיבה.. לפני כמה ימים ראיתי מודעה בעיתון שמחפשים בנות למצלמות חיות.
במהלך הלילה התחלתי לחשוב אולי באמת קצת הגזמתי עם הבקשה שלי.. למחרת איך שהתעוררנו התנצלתי והסברתי לה שהבנתי שזה מוגזם. ההתנצלות התקבלה בנשיקות ומיזמוזים הדרך הטובה ביותר לפתוח את הבוקר.. אכלנו ביחד ארוחת בוקר וכל אחד הלך לו ללימודים..
עוברות להם כמה שעות ואני מקבל הודעה מיעל "אולי אתה צודק… אני מוכנה לעשות את זה.." אומנם הייתי בהלם אבל ידעתי שמדובר בכסף מצוין. "את סגורה על זה? אני לא רוצה שתתחרטי.." "כן כן.. זה יציל אותנו ויתן לנו אוויר לנשימה" סיכמנו שבערב נתקשר ונקבל פרטים מדוייקים יותר.
היום עבר כל כך לאט שכבר השתגעתי..
ישבנו בבית אני ויעל והיה אפשר להרגיש כמה מתח יש בבית.. לקח לנו קצת זמן אבל בסוף קבלתי את האומץ והתקשרתי למספר שהיה במודעה.. דברתי עם בחור בשם ואדים שהסביר לי בדיוק איך עובד העסק. יש שכר חודשי של 12.500 וככל שיש לך יותר צופים השכר עולה.. ואדים הסביר שצריך להיפגש בשביל לחתום על חוזה ובשביל שהוא בכלל יבדוק אם יעל מתאימה לדעתו.. קבענו להיפגש בעוד יומיים אצלינו בדירה.
הזמן עבר לו והגיע השעה בה קבענו להיפגש עם ואדים. יעל התאפרה ולבשה את אחת השמלות ערב שהיא אוהבת.. דפיקות בדלת. "מוכנה?" שאלתי את יעל "מקווה שכן.." פתחתי את הדלת, מולי עמדו שני אנשים. ואדים הציג את עצמו ואת אסף שאחראי להתקין את המצלמה ואת תוכנת הצ'אט. תחילה התיישבנו לשיחת נימוסים קצרה ואדים לקח את הפיקוד "טוב, הגיע הזמן להתעסק במה שלשמו התכנסנו.. כמו שהסברתי בטלפון אנחנו עוד מעט נשב על החוזה אבל קודם אני צריך לראות את יעל.. בלי בגדים.." הייתי בהלם.. חשבתי שהוא יבוא יתן מבט חפיף וזהו. הסתכלתי על יעל וראיתי שגם די מופתעת.. "יעל, בואי נלך לחדר" יעל התרוממה מספה לאט מתקדמת לכיוון החדר, קמתי מיד אחריה על מנת לבוא גם לחדר "אני אלך יעל." הודיע לי ואדים. התיישבתי ליד אסף לא יודע מה לומר. יעל כבר התקדמה לחדר ואדים נכנס לחדר וסגר אחריו את הדלת.
ואדים התיישב על מיטה מכוון את יעל לעמוד מולו. "את מוכנה? את נראת קצת לחוצה.. את בטוחה שאת רוצה? אנחנו לא מחייבים כלום" "כן כן. בוא נתחיל" "אוקי. מה שנעשה עכשיו זה, תורידי את השמלה ואני אעשה כמה תמונות שלך עם חזיה והתחתונים לאחר מכן תוריד את החזיה וגם נעשה תמונות וכמובן לסיכום את התחתונים.." יעל נשארה בשקט כנראה בהלם ממה שקורה.. "אז בואי נתחיל."
בהיסוס קל יעל התחילה להוריד את הכתפיות של השמלה נותנת לשמלה להחליק על גופה עד לרצפה. ואדים שלף את המצלמה ועשה כמה תמונות "תנסי לגרות אותי. פרצוץ חמוד. תסתובבי" יעל המשיכה והורידה את החזייה. נכנסת לקצב. "יופי. את טובה. בטוח יהיה לך מלא צופים.." יעל משתפת פעולה עם ואדים עושה תנועות לפי ההוראות שלי. קצת משחקת בחזה. מבליטה את התחת. "יופי, עכשיו את התחתונים תורידי לאט לאט.." יעל קצת נבהלה אבל הצליחה לצאת מההלם. מורידה לאט את התחתונים נותנת לואדים לצלם תמונות טובות ומפתות. יעל נשארה עומדת מול ואדים מחכה להוראות. "דבר אחרון שאני צריך לראות זה איך את חושבת שתצליחי לפתות את הצופים שלנו, יותר נכון שלך.. אל תדאגי, את זה אני לא מצלם. רק אתן לך טיפים להמשך.." ואדים ויעל התחלפו במקומות. יעל נשכבה על המיטה בזמן שואדים עמד והסתכל. יעל תחילה שיחקה עם החזה, לוחצת על פטמות מצליחה גם ללקק אותם מעט. אחר כך נתנה ליד ימין שלה לגלוש לאורך הגוף עד לכוס. יעל הכניסה והוציאה אצבעות מתחילה לגנוח קצת, נושכת את השפתיים. "יופי חמודה.. מבחינתי זה מספיק. תתלבשי ואני לבינתיים אחתום על חוזה עם אבי.."
המשך בבלוג

למעלה