הבלוג של שוקי

געגועי להיטלר - הרהורים בשחור לבן

אני חושב שהייתי רוצה לנסות ולחיות בתקופת השואה, אם היא באמת הייתה קיימת. לא יודע, קטונתי. כנראה שבעניין הזה נצטרך לעקוב ולראות מה עוד יהיה לו להגיד למחמוד אחמדינג'אד, אני מניח שהוא מסתמך על עובדות שאולי לא ידועות לנו. בכל מקרה החיים הפשוטים האלו של נסיעות חינם בקרונות משא כמו בימי המערב הפרוע של מחפשי הזהב שעשו את כל הדרך לנברסקה ולקולורדו אל הלא נודע, של שינה בקומות על דרגשי עץ פשוטים, עבודה פיזית משחררת ותזונה המושתתת על דיאטה דלת שומן יכולים בהחלט להתאים לסגנון החיים שלי. אני מוקסם לחלוטין מהאפשרות לחיות בשחור לבן, חיים פשוטים חסרי דאגות, בלי כסף, בלי רכוש, חשבונות גז המשולמים על ידי הממשלה ומקלחות חינם. הכי הרבה אני מפנטז על המקלחות המשותפות. רק המחשבה על הצפיפות האינטימית שבהן, החיכוך של גוף בגוף, הערבוב הזה של נשים עם גברים עירומים כביום הוולדם, כל אלה יכולים לגרום לי לזקפה אדירה אין סופית. שלא לדבר על הרגשת הביטחון שנותנים הגדרות ומגדלי השמירה המונעים מסקרנים לא רצויים להיכנס ולהפריע לך בשגרת חייך ולהטריד את פרטיותך. כל זה נותן לך הרגשת חופש ובטחון שלא קיימים בשום מקום אחר שאני מכיר. הקו האופנתי הנהוג בקומונות גם הוא אהוב עלי במיוחד, כל הבגדים שהם אחידים בעיצוב של פסים בצבע שחרחר חיוור על בד אוורירי בצבע אוף ווייט ותפירה בתפר גס של טלאי צהוב ששובר את הזרימה, ולהשלמת המראה הכאילו זרוק זוג נעליים מרופטות. זהו קו אופנתי גאוני שתמיד ישווה לגוף מראה נערי ורזה, עוד לא ראיתי אף פעם מישהו שנראה שמן או אפילו שמנמן בסגנון העיצוב המינימליסטי האסתטי והנקי הזה.

קפת

New member
הבלוג של שוקי

או יא וואלי איך שנמאס לי מהאובססיב הזה שיחזור כבר לכושלאמשלו. קבלו.

קפת יא שוחרת ז' מטוחרת

הקומפוזציה וההיררכיה העיצובית של הבלוג הזה לגמרי לא נותנים לי את מלוא התמורה על החסדים הקטנים שאני עושה איתך בחושך.

שוקי, עיוור צבעים ועיוור נשים שכמוך

אם כי יש משהו משותף לשתי הנקבות , שתיהן פולניות.

למעלה