הבלוג של מישל

ערן 38

New member
הבלוג של מישל

הייתי בבלוג של מישל הרבה פעמים ליפני שהגברת זכתה בטיול לאילת מאז הגברת הפכה להיות אישה חשובה שלא לדבר על חוסר סבלנות כלפיי אנשים וכמובן מעיפה אנשים בכייף בלי שום סיבה אז מישל את סך הכל משדרת בבלוגים לא בטלוויזיה תחזרי להיות מישל הקודמת כי חבל את פשוט מאבדת אנשים שהיו אצלך בבלוג שבת שלום

SpicYspice

New member
קשקוש בלבוש

אני קבוע אצלה והיא בד"כ לא זורקת אנשים בכלל היא מעדיפה שמי ש"סובל" בחדר שלה פשוט ייצא כפי שנכנס חוצמזה יש לה הרבה אנשים בחדר וקשה להתייחס לכולם כל הזמן כשיהיה לך בלוג משלך תוכל להבין זאת טוב יותר עד אז-תבחר להיות באיזה בלוג שבא לך-ותיהנה

JUST נוגה

New member
לערן היקר!!! כדי שתקרא!

אני אצלה קבוע בבלוג, אתה פשוט סתם מקנא שיש לה בלוג מוצלח עם הרבה אנשים נחמדים שמדברים שפה נקייה. אתה בן 38, אולי קצת תתבגר? ותן קצת פרגון? אני מבטיחה לך שפרגון לא מזיק!!!! הסיבה היחידה שמישל המקסימה זורק ומעיפה אנשים זה רק ורק בגלל אנשים חוצפניים, מגעילים, שמדברים בשפה מלוכלכת חרמנים וסוטים למיניהם, כל הכבוד שהיא עושה את זה. כי נמאס להיכנס לכל בלוג ולראות אנשים פשוט מגעילים. אז אם לא נאה לך תצא מהבלוג, ותשחרר את הקנאה! כי היא אוכלת אותך... לא חבל?? שיהיה לך אחלה יום! אני אוהבת אותך מישל! המשיכי בדרכך,

Megafox

New member
כן בטח... מישל מעיפה סתם

ומרגול ממוצא אשכנזי עצוב עצוב הקנאה עצוב

the only mishel

New member
ישששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף גם עלי מלכלכים !!! אנשים מגיע לי מזל טוב !!! הליכלוך הראשון עלי !!! יש !!! עכשיו רשמית אני שייכת לבלוגים!!! תודה ערנוש !!! שלא ירבו כמותך בישראל!!! שבוע טוב !!!

sanityNow

New member
חח מצחיקולה

סופסוף התחלת להעיף הגיע הזמן באמת אמרתי לך שאני לא אוהבת שאת זורמת עם האידיוטים למינהם אוהבת אותך

חץ אהבה

New member
הלו...חשבתי שזה הכבוד שלי!!

חשבתי שאני לכלכתי עליך...... בכל מקרה קבלי הרבה אהבה ממני ישר מהלב ותמשיכי להחזיק מעמד בשידורים כל רגע איתך בשידור זה כמו גן עדן!

ערן עוד אחד כמוך והיינו מסודרים....

הבעייה שיש מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יא משועמם לך תמצא מה לעשות!

חחחחחחחחח ערן אתה בסרט???

ערן נו אתה רציני??????ואללה אתה חיי בסרט! כולם פה מכירים את מישל ולא מהיום,היא לא זורקת אנשים אלה עם באמת קרה משהו רציני פה! בקיצור לך תספר בדיחות במקום אחר !!!

|../images/Emo46.gifלמה אותי אף פעם לא מעיפים??????

מישל יא כפרעעעעעעעעעע תמשיכי ככה בדיוק כמו שאת ועל ה*** כל היתר מואאאההההההה

the only mishel

New member
את רוצה שאני אעיף אותך?

את רק צריכה לבקש ממי ! (וגם אז זה לא ילך לך....)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה