הבלוג של ויקה בעמוד הראשי של תפוז והעולם שותק
מ מת לגלוש2 New member 2/7/08 #4 בטוח שזו היא תפוז פרסם אותה בעמוד הראשי, עורכי תפוז לא יעשו צחוק מעצמם ויקדמו מתחזה.
M Mai angel המקורית New member 2/7/08 #11 ../images/Emo45.gifאם זו היא אז היא ממש יצאה סתומה../images/Emo66.gif
ק קטנה א2ל פיקחית New member 2/7/08 #6 לא יודעת למה, אבל אני לא סובלת אותה... היא נראת טיפשה ברמות, והיא מכוערת, לא יודעת למה מתלהבים ממנה, יש לה משו מוזר עם הפה.. נעמה "ויקה היא.. ברבי לגמרי"
לא יודעת למה, אבל אני לא סובלת אותה... היא נראת טיפשה ברמות, והיא מכוערת, לא יודעת למה מתלהבים ממנה, יש לה משו מוזר עם הפה.. נעמה "ויקה היא.. ברבי לגמרי"
מ מת לגלוש2 New member 2/7/08 #7 כי את אישה ככה זה נשים לא סובלות את ויקה ולרוב הגברים אוהבים אותה. גברים לא סובלים את נועם טור ולרוב הנשים אוהבות אותו.
כי את אישה ככה זה נשים לא סובלות את ויקה ולרוב הגברים אוהבים אותה. גברים לא סובלים את נועם טור ולרוב הנשים אוהבות אותו.
J JoNy Boi New member 2/7/08 #8 אני דווקא די אוהב את ויקה.. היא מקרינה משהו מושך בתמימות וביופי שלה, אבל היא ממש מטומטמת כאילו ברמות קשות >_<
אני דווקא די אוהב את ויקה.. היא מקרינה משהו מושך בתמימות וביופי שלה, אבל היא ממש מטומטמת כאילו ברמות קשות >_<
M Mai angel המקורית New member 2/7/08 #9 וואי איזה עצוב../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif חחחח היא ממש ממש יצאה סתומה