הבלוג של הירו

זיק רוט

New member
הבלוג של הירו

למי שעוד לא מכיר, הירו משחרר בלוג בין הפרקים. הבלוג מאוד מצחיק ומומלץ לכל מי שאוהב את...אההמ...הסדרה :) הקישור מוביל לבלוג העדכני מפרק 5. אפשר לראות בלוגים קודמים שלו בקישורים מצד ימין, אם אני זוכר נכון הבלוג התחיל במשרד שלו כאשר הוא הצליח סוף סוף לעצור את השעון

../images/Emo207.gifתיאוריה לגבי סיילר

טוב אז אני חושב שכולנו הגענו למסקנה שהכוח של פיטר הוא אכן "השאלת" כוחות מגיבורים אחרים, בין אם הוא מודע לזה או לא.. חשבתם מה יקרה כשפיטר יפגוש בניקי? האם פיטר יחקה את החוזק שלה? את הפרא שבה? או שאולי, כמו שלקח על הדרך את כישרון הציור של אייזיק, הוא יקח את הפיצול אישיות החולני שלה? לדעתי, אחרי המפגש עם ניקי, יקרה לפיטר איזשהו שינוי בהתנהגות, החצי השני שלו, יהיה גם אדם חולני וחזק יותר מפיטר עצמו, שיודע אולי לשלוט ולתמרן בכוח שלו לאסוף כוחות של אחרים. אני מדבר על שנים אחרי, הישות השנייה של פיטר לומדת להשתמש בכוח שלו לאסוף כוחות, לוקחת את הכוח של קלייר, הירו, פיטר ומאט וחוזרת לעבר בשביל להרוג את שאר הגיבורים ובכך להשאיר אותו הגיבור היחיד. מה דעתכם?

זיק רוט

New member
זה קצת מזכיר...../images/Emo58.gif לפרק 5

את תיאורית פיטר=סילר שלי. החצי השני של פיטר נפרד ממנו וחוזר לעבר..רעיון ממש יפה :) לדעתי זה יהיה שונה. שימו לב שפיטר משלים את הציור ובעצם מפעיל את אותה יכולת של הצייר הוא עושה את זה בצורה משודרגת, כלומר בשליטה מלאה וללא סמים, כלומר הוא לוקח את היכולת נטו בלי תופעות הלוואי. בהנחה שהוא יפגוש את ניקי מה מונע ממנו לחקות את כוחה של ניקי בלי הבעיות הנפשיות שלה?
מה שבטוח, פיטר מגלם דמות עם פוטינציאל אדיר לסדרה, בא נקווה שטים קרינג לא ידפוק את הדמות שלו.

היכולת המיוחדת של אייזיק

היא חיזיון העתיד, ללא קשר ליכולת הוא יכול גם לצייר מאוד יפה, כבר ראינו את התהליך של אייזיק, הוא רואה במדויק את הסצינה אותה הוא חוזה ואז הוא מצייר אותה, אם הוא לא היה על סמים הוא לא היה צריך לציר אותה כי הוא היה זוכר. לכן, פיטר שאב את היכולת שלו לחזות בנוסף, את כישרון הציור שלו (לא חלק מהכוח על שלו).. הכוח של ניקי הוא כוח על/ ישות לוחמת, בגלל זה יש לה גם הפרעות של פיצול אישיות, לך תדע איך זה יתפתח כשהיא תפגוש את פיטר
. אותי מעניין מאוד מה יקרה, אולי יש צ'אנס לתיאוריה.

זיק רוט

New member
הכל עדיין די מעורבל

הכוח של ניקי די מבלבל, אנחנו עוד לא יודעים מה נובע ישירות מהכח ומה בעיה נפשית, כנל לגבי איזיק, יכול להיות שהוא פשוט יכול לראות את העתיד ובהמשך הוא פשוט ילמד להתרכז ולראות את העתיד... בעצם, זה כבר יכניס את הסדרה למלכוד זמן מטורף :)

debojam

New member
../images/Emo58.gif תשובה שלי ../images/Emo58.gif

לידיעתכם אין סיכוי שפיטר הוא סיילר דנתי באותו נושא בפורום צרפתי היו שם כמה תיאוריות 1 סיילר הוא בעצם פיטר מהעתיד שחזר וכל העניין של לאכול שכל זה בעצם כדי להשאיר את הכוח לעצמו כי פיטר הרי מקבל כוחות רק כשהוא בקרבת האנשים וכשהוא אוכל את השכל שלהם אז הכוח נשאר אצלו זה היה התיאוריה הראשונה התאוריה השניה זה מה שאמרת שפיטר יפגוש את ניקי ויהיה פיצול אישיות לפיטר את הטוב ואת הרע הטוב הוא אחד הגיבורים והרע הוא סיילר אני לא רוצה לאכזב אותכם אבל ידוע לנו שסיילר נולד 11 ביוני 1962 כך שמכל הכיוונים זה לא יכול להיות פיטר

זיק רוט

New member
מה דעתך על זה?

אולי פיטר זה לא סילר... אבל! הילדה שנמצאת בסיפור של מאט, היא בעצם קלייר מלפני 5 שנים בערך. האיש שמנסה "לתפוס" אותה הוא לא סילר! הוא פיטר משודרג (מהעתיד) שבעצם מנסה להציל אותה מסילר שהרג את ההורים שלה. לפי ההגיון הזה בתמונה שבה רואים את סילר צופה בקליר המתה בעצם מדובר בפיטר שצופה בקליר שנהרגה על ידי סילר מקודם. כלומר הציור מטעה. סילר יכול להיות כל אחד, אין שום הוכחה שהאיש מפרק 3 הוא סילר, אסור לשכוח את זה.

אני עדיין בדעתי

קלייר הולכת למות, התפקיד שלה (לדעתי), הוא לאחד בין פיטר אייזיק והירו. עוד משהו, זה כבר עיניין של איך מסתכלים על העיניין של החזרה בזמן. בפרק בו הירו חוזר אחורה בזמן להזהיר את פיטר מפני הרע שעומד להתרחש אם קלייר תמות אפשר להבין שהוא חווה את זה, במציאות שלו, קלייר כבר מתה והכל קרה. לפי דעתי, גם במציאות של ההירו שלנו קלייר תמות, פשוט למען הסדרה, להוסיף עוד רעיונות ואולי אפשרות שגם אחרי שהם יצילו את ניו יורק יקרו דברים. אבל זאת רק הדעה שלי, כמובן שלכל אחד הדעה שלו היא ההגיונית ביותר. אז צריך רק לחכות לראות :)

זיק רוט

New member
השאלה היא

האם לפי הגיון הסדרה ניתן לשנות את העתיד. אם לא ניתן אז באמת כלום לא ישתנה ואנחנו נקבל תובנות חדשות מהכיוון שנראה אותן. במקרה הזה אני מניח שכל מה שיקרה בתמונות אכן יקרה אבל לא המשמעות שלהם היא לא מה שנחשוב שהיא, כלומר...האיש שעומד ליד קלייר המתה הוא לא סיילר אלא לדוגמא פיטר שניסה להציל אותה. ומי אמר שקלייר מתה בתמונה הזו והיא לא נמצאת שלב לפני ההתחדשות שלה?

Lion_Heart

Well-known member
הקטע הוא../images/Emo58.gif

שאם תשים לב בציור לקחו לה את ה מח
ובלי המח היא לא ממש יכולה להתחדש

לא בטוח לגבי זה

רואים אותה שוכבת על הגב, יכול מאוד להיות שלא רואים את החצי ראש העליון..

Lion_Heart

Well-known member
...רגע...

מה גורם לכם לחשוב שמאט הוא 5 שנים בעבר? מה בתכנית עושה את זה???

למעלה