הבלוג של אלין

הבלוג של אלין

שלום לכולם, אני שמח לכתוב בפורום הזה, אני רוצה שתדעו שבזכות אלין אני מודע לתסמונת הזאת, ואני מתכוון כבר מחר או להתנדב, או לתרום(או שניהם ביחד)תשמרו על עצמכם, ואתם בדיוק כמו כולם. שלא תעלבו מדברים שאנשים חסרי תרבות משמעים כלפיכם, או לועגים. תשמרו על עצמכם ואנחנו עוד נשתמע. אוהב אותכם המומחה!!!

שביק

New member
ברוך הבא המומחה לפורום שלנו

נישמח להיעזר ולעזור, להפעיל ולפעול על מנת לקדם את נושא הטוראט בארץ.צור קשר עם שביק, יו"ר עמותת טוראט בארץ. 09-7408478 להשתמע.

מומחה חבר יקר לילה טוב

הנה קבלת את הטלפון של יו"ר העמותה שלנו שתסביר לך בטלפון איך תורמים ואגב תהיה בטוח שכל מי שתורם מקבל קבלה!! עד לבית. תודה לך שהגעת לכאן ושכן ירבו כמוך תודה רבה מכל הלב.

תודה רבה לכולם!!!

התגובות שלכם ממש ריגשו אותי, אני מקווה לעזור כמה שאני יכול, תודה רבה לכולכם. אלין את מקסימה! יש בך כוח מיוחד שסוחף אחריו המון אנשים. אני יודע שלפעמים זה קשה, עם כל העלבונות של קומץ האנשים, המגעילים אבל הרוב באמת אנשים טובים. ישר כוח, לך ולכל הצוות שלך תהיו חזקים, ואת נותנת לאנשים אחרים עם אותה תיסמונת לקום ולהראות את עצמם ולא להתבייש. תהיו בריאים, וחזקים, אוהב את כולכם המומחה!!!

תודה רבה על ההזמנה

לא ציפיתי לקבל תגובה כל כך מהירה, אבל זה מראה על הרצינות של האנשים הנוגעים בדבר. אשמח לעזור בכל עת, ישר כוח המומחה!!!

למעלה