הבלוג של אלין

הבלוג של אלין

ביקרתי כל סוף השבוע בבלוג של אלין וזה פשוט מדהים איך הרייטינג שלה מקום ראשון יום אחרי יום. איך יש לה סבלנות מדהימה לענות לשאלות שחוזרות על עצמן. ובכלל היא עושה שרות מצויין בשבילנו. מומלץ.

נכון היא משלנו ואנחנו אוהבים אותה|

תודה רבה אני מעתיקה חלק מהתגובות

של אנשים ששולחים לי המון מסרים בעקבות הבלוג שלי. הנה רק שניים. אני חושב שאת בחורה אמיצה בזכותך הרבה אנשים מבינים מהי תסמונת טוראט . הצאט שלך הכי רציני והכי מעניין אין עלייך וטוב שאת זורקת את כל הנודניקים חולה עלייך אלין .אמרתי שאני אכתוב לך שיר ופעם הבאה אני אשלח לך . השם שלי אדר ואני בן 27 אבל את מכירה אותי בתור שוקרון3 ,סתם זה השם שעלה לי בראש שביקשו כינוי אז את יכולה לקרוא לי אדר בצ´אט . את גדולה מתוקה . אז ביי בינתיים .

ועוד אחת לטעם הטוב אנשים טובים!

אלין ראיתי אותך בבלוג אני חושב שאת נהדרת זה מחזק לראות אותך מתמודדת עם כל כך הרבה בעיות למרות שאת נאית שברירית את מראה לי ולהרבה אחרים איך להתמודד עם החיים תשארי כמו שאת כי משהו מושלם לא משנים קוראים לי ליאור אבל בבלוג אני מופיע כyaniv10 ועוד משהו כל הכבוד על הסבלנות שלך

שביק

New member
אתה צודק לחלוטין! אלין עושה עבודה

מצויינת, הסבלנות והסובלנות שלה, החן בדיבור, המידע, קולה נעים, והיא שומרת על רמה מוסרית גבוהה, אינה נותנת לרדת עליה. בקיצור! אלין שלנו. את גדולה וניפלאה!!

vered83

New member
כל הכבוד אלין, על הבלוג המצוין../images/Emo13.gif

שלך שרק יותר מסביר את הטוראט לאנשים שלא יודעים מהו

../images/Emo42.gif בלוג?

יש לי שאלה של בורות... מה זה בלוג ואיך נכנסים אליו? אלין - שלחת לי הודעה ולא כל כך הבנתי איך אני מחזירה לך או מדברת איתך או רואה אותך בבלוג. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה?

למעלה